Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Motociklai  (Skaityta 430756 kartus)

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
Re: Motociklai
« Atsakymas #75: 2009 Rugpjūčio 31, 19:32:48 »
tokie ir paistalai...kai paklausai zmoniu kurie pakeite neviena moca ir zino ka sneka 8:8  cia kaip britvos 600 ar 1000 sanaudos panasios taip ir cioperio 1,1 ar 1,8 tas pats velnias :-]  jau neviena karta sakiau kad galingas nereiskia kad daug ryja.... ryja tas daiktas kuri reikia smaugt kad vaziuotu :) cia ne tik mocam galioja ;)

Neprisijungęs Nesveikas

• Įrašai: 499
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2009 Rugpjūčio 31, 22:40:11 »
jei normaliai su mocu vaziuoji,kalbu minimum 600cm3. tai ims minimum 10l/100km ;)

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2009 Rugpjūčio 31, 23:30:34 »
Draugas seniau turejo R1 tai 20litru imdavo  :V

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2009 Rugpjūčio 31, 23:38:31 »
Draugas seniau turejo R1 tai 20litru imdavo  :V

Tai tie R1 rikliai, neapsimoka, geriau ninja ;)

Neprisijungęs T5V

• Įrašai: 130
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2009 Rugsėjo 01, 00:01:30 »
juoda r6, juodas kostiumas, juodas salmas su tamsintu stikleliu. pats tas :)

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2009 Rugsėjo 01, 02:28:45 »
aha parodyk tu man r6 juoda :D paieskot dar reikia... nei uz ka r6 man nereiketu (-) turi draugas, ir nori gsx ;)

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2009 Rugsėjo 01, 02:31:50 »
jei normaliai su mocu vaziuoji,kalbu minimum 600cm3. tai ims minimum 10l/100km ;)
su mano iki 10 neisspausi... niekaip. siais metais ne viena ir ne 2 tukstancius km nuvaziavau, nieko panasaus ;) su kitais irgi sunku, va su r1 zinau kad ir 15 nesuknu sudegint 100km :V

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2009 Rugsėjo 01, 06:27:22 »
ir mocu tema diskusijos apie kuro sanaudas paliete :D 

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2009 Rugsėjo 01, 07:37:20 »
tai vadiansi mane apgavo kad jie tokie ekonomiski.buvau kalbejes su vienu britviniku kai teises laikiau.tai jsi sake 8 litrai su litrine britva tik sake labai jau net labai ramiai vazinet reikia.

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2009 Rugsėjo 01, 09:11:24 »

... jo, juoda naktis arba pavakare, guli, rukai po kamazu, kuris nepamate viso JUODO motociklisto :D pasiklausinek motociklistu kokios spalvos aprangos ir motociklai geriausi. Cia aisku kiekvieno skonio reikalas, taciau kas liecia sauguma, tai... ;)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2009 Rugsėjo 01, 10:25:01 »

... jo, juoda naktis arba pavakare, guli, rukai po kamazu, kuris nepamate viso JUODO motociklisto :D pasiklausinek motociklistu kokios spalvos aprangos ir motociklai geriausi. Cia aisku kiekvieno skonio reikalas, taciau kas liecia sauguma, tai... ;)

100proc pritariu  (+) TIK ryškių spalvų...Ir taip nemato jų atskriejančių, o dar jei juodas tai išvis žop*... (!?) Sėdant ant moco reikia žiūrėti ne į grožį...Šitas dalykas turi būti kone paskutinėj vietoj.. :)

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2009 Rugsėjo 01, 10:41:53 »
is vis geriau nieks ant britvu nesestu...

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2009 Rugsėjo 01, 19:17:44 »

Tai netik sedi ant ju ir atsistoja vaziuojant ir atsigula net  (+) (+) :D

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2009 Rugsėjo 01, 20:44:11 »
Na man tokie pasakymai kad 8 litr uztenka 100 km tai nusisneka liaudis ir tiek, juk britvonas perkamas ne 100 km/h vaziout, tada kam is vis jos reikia. Neisvaiduoju kaip uzkist tuos cilindrus kad mazai imtu gal dujas det. :-] juk 180km/h 7000rpm cia pas mane, tai ir eina kaip i pekla. Pabandyki su masina tiek sukiu palaikyt gal uzteks 8 ltr/100 km (h)

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2009 Rugsėjo 02, 00:08:49 »

Tai netik sedi ant ju ir atsistoja vaziuojant ir atsigula net  (+) (+) :D

ir paskui juos isnesa kojom i prieki ...

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2009 Rugsėjo 02, 10:02:36 »

Lai sėda, tik kad pas mus daugiausiai sėdančių be smegenų... :E Nesupranta ant ko sėdi... :)

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2009 Rugsėjo 02, 10:06:48 »
gali kiek nori suprasti, dazniausiai cia jau ne nuo taves priklauso, o nuo kitu  eismo dalyviu nesupratima apie motociklus. Zmones nesuvokia kad motocikla reik praleisti, jis atrodo realiai dar toli, pradeda daryt manevra, o tada jau buna per velu saugiai sustabdyt motocikla.

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2009 Rugsėjo 02, 10:19:06 »
gali kiek nori suprasti, dazniausiai cia jau ne nuo taves priklauso, o nuo kitu  eismo dalyviu nesupratima apie motociklus. Zmones nesuvokia kad motocikla reik praleisti, jis atrodo realiai dar toli, pradeda daryt manevra, o tada jau buna per velu saugiai sustabdyt motocikla.

Kas liečia mašinas tai kas be ko, tikrai nemažai atvejų kai išlysdavo, arba pamatęs mocą pradeda mėtytis per juostas ir t.t...Dėl to aš sutinku...BET...Mes važinėjom su britvom, matėm įvairiausių kadrų, mieste naršančių tarp mašinų, taip sukeldamas begalę avaringų situacijų, kelia ant rato ir t.t...Paklausi pas tokius "Ar nepagalvojate kad gali ar vaikas ant perėjos išeiti, ar šuo išbėgti ant kelio"...Mieste nešantis 150-180km/h, nespėsi mirktelti jei kliūtis ant kelio išlys, jau nekalbu apie veiksmus...Atsakymai šokiravo " tegu žiūri į kelią, mato kad lekiu".... :O (!?) Tai čia normalaus mąstymo žmogus...????...Tu važiuojantis su mocu, turi nuspėti galimus veiksmus aplinkinių eismo dalyvių, žmonių, auto, gyvūnų ir t.t...Ir kas be ko, mieste nelakstyti beprotiškais greičiais...Visada reikia įvertinti situaciją...Bet tai mažai kas sugeba... :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2009 Rugsėjo 02, 10:35:09 »
nu cia aisku glusiai tie visai kur kiauri, bet yra ir ne ka mmaziau ir normaliu vairuotoju, as pvz mieste kazkaip nelakstydavau niekada, seip pasivazinet tik, bet aisku cia tik del to kad nebuvo geru vairavimo igudziu, visokie cirkai ir bairiai atsiranda tada, kai pradedi jaustis profas visagalis vairuotojas. tai cia su laiku sitas atsiranda kad as galiu jau viska. bet po vienos avarijos kai vos ne zuvo mano draugas, tai kazkaip nebenorejau as tu britvu, ir persokau ant krosinio, ten biski saugiau kad nera kitu dalyviu kurie taves nemato ir yra nenuspejami. ir kolkas man  motokrosas labiau prie sirdies. 

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2009 Rugsėjo 02, 11:58:19 »
man tai nusimyžt ant tokių :D kurie mieste laksto su britvom ir pažeidinėja taisykles... yra nemuno žiedas tam skirtas... :D

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2009 Rugsėjo 02, 12:16:02 »
paksius nekaltas, kalta aplinka. motociklai cia visai nekalti, kalti tie kuriu momeneliai dar minskti. juk nekaltinat tu kurie vazineja galingom masinom, bet su protu. manot nera protingu motociklininku??

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2009 Rugsėjo 02, 15:03:00 »
Aš ir sakau, kad sėda tokie kurių galvoje kralikai kru**asi...Yra protingų motociklininkų, ir kad jų daugiau būtų, tai manau ir požiūris į juos pasikeistų...Bet vat jie labiausiai ir kenčia dėl visokių neužaugų betmenų..Svarbiausia nusipirkti motą, o apranga nafik...Daug kainuoja...Man rodos nieko nėra brangiau už gyvybę...Žinau atvejų kai važinėjo be šalmo, tiesa kiek jų žinojau tiek jų jau nėra... (z)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2009 Rugsėjo 02, 15:21:47 »
kazkur girdejau toki anekdota i tema.
baikeriu suvaziavime cioperistai visi sveikinasi, biciuliuojasi, aluti gruksnoja, o priesais stovi britvistai ir kreivai ziuri i baikerius. vienas britvistas nusprendzia prieti pas cioperistus paklausti kas, kad jie visi sveikinasi , bendrauja tarpusavi, o su britvistais nebendrauja. tai vienas ir atsako jam. tai kad jus kiekvienais metais vis nauji atvaziuojat  :D zodziu ilgiau metu jie neisgyvena  :D

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2009 Rugsėjo 02, 16:23:38 »
kazkur girdejau toki anekdota i tema.
baikeriu suvaziavime cioperistai visi sveikinasi, biciuliuojasi, aluti gruksnoja, o priesais stovi britvistai ir kreivai ziuri i baikerius. vienas britvistas nusprendzia prieti pas cioperistus paklausti kas, kad jie visi sveikinasi , bendrauja tarpusavi, o su britvistais nebendrauja. tai vienas ir atsako jam. tai kad jus kiekvienais metais vis nauji atvaziuojat  :D zodziu ilgiau metu jie neisgyvena  :D

Jo jo, žinau aš ir šitą anekdotą, žiaurus bet tiesos yra.. :)

Neprisijungęs quattro20v

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2009 Rugsėjo 02, 18:15:56 »
keistai mastot... atrodo, kad cioperis ne motociklas :V ir toks pat saugus kaip masina... o britva tik tam kad uzsimust :) motociklas yra transporto priemone. kuri yra ant dvieju ratu ir su kuria galima griut ir griunama ir nesvarbu tai cioperis ar britva ;) viskas priklauso nuo zioplio ji vairuojancio ir nuo kitu zioplu gatvej kurie jo nepastebi ir islenda is salutinio. ka niekas nematet kad masina masinai uzkirstu kelia ir atsitrenktu? ar manot kad masinos tik i medzius trenkiasi? :)