O šiaip su E žymėjimu posūkiai? Nelabai jie ir dieną matomi, o iš bėdos juos galima prailginti. Pas draugą prailginti ir man jie labai nepatinka, nebent sakau juos kišti konkrečiai po sėdyne.
Rodo mocams E20, E20-2 ir E21. Po to dar motoroleriams mažiukai.
Kaip aš nemėgstu jokių burtų Gausiu visus matmenis, tada galės strateguoti, arba reiks prašyti nuo pirdos to mažiuko išvis
Nesigaus anksčiau gaudavosi, dabar jau viskas...
mažiuko negausi išlenda nebent tie, kurie nuo seniai gavę tuos numerius. Perkelt eidavo juos. Jau prieš kelis metus buvo atvejis, kai vienas net visą motociklą nusipirko dėl tų mažų numerių ir persikėlė ant savo moco, nes regitrose jau net ir per pažįstamus negaudavo. Aš kai prieš porą metų paklausiau, tai nusijuokė ir sakė nei nesvajok apie tokius numerius tai pasiėmiau tą naują didelį negražų. Dar paklausė ar tikrai tokio noriu
jooo, yra įsakymas dėl moco numerių formato, todėl daryk kaip nori su tuo mažu numeriu, na nebent kaip ir sakė, pirkti seną moca su mažu numeriu. Bet tada su tuo senu mocu ir važinėsi.
dabar perkelt jau neina? nes tada tai pamenu, kad nusipirko pusnaujį bmw, bet nenorėjo tos lopetos kabint, tai pirko kažkokį kitą, susikeitė numerius ir tą kitą pardavė. Bet čia viskas prieš kokius 4 metus gal buvo.