Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Motociklai  (Skaityta 425975 kartus)

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
Re: Motociklai
« Atsakymas #2950: 2016 Kovo 08, 13:01:34 »
taip 50cc. tik vel nesuprantu, nebesikuria is po nakties :think: nors vakar jau buvau sureguliaves kaip ir ok, ir ant lasvu gerai dirbo. bbz kas cia jam dar yra.

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2951: 2016 Kovo 08, 13:25:52 »
nusipirkai dziaugsma :bedantis:

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2952: 2016 Kovo 08, 14:32:52 »
Variatoriaus svarelius pasikeisk, gali būti nudilę, o gal ir pačiam diržui šakės. Pabandyk dar pravalyti karbą, bet greičiausiai ir bus nesureguliuotas. Žvakė ir žvakilaidis viskas ok?
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Kovo 08, 14:35:42 sukūrė AuG3 »

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2953: 2016 Kovo 08, 16:36:54 »
Variatoriaus svarelius pasikeisk, gali būti nudilę, o gal ir pačiam diržui šakės. Pabandyk dar pravalyti karbą, bet greičiausiai ir bus nesureguliuotas. Žvakė ir žvakilaidis viskas ok?
jo zvake kibirksciuoja, neuzsipila, sausa. uzsikure motopirda nuemus slangeli benzo nuo karburatoriaus, brupt uzkart, slangeli atgal ir veikia. cia grynai kazkas su oro padavimu ne taip.

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2954: 2016 Kovo 08, 16:59:19 »
Tai čia užsikimšęs padavimas? Viskas paprasta turėtų būti. Šlangelė iki kempinės filtro ateina ir viskas :think:

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2955: 2016 Kovo 09, 18:53:20 »
nu lyg ir isgaudziau siandien likusius bugus... idomiai..ryte nesikure, paemiau or slanga einancia i filtra-uzspaudziau, brumt iskarto  :think: toks jausmas kad per daug oro pasijema pirda del to ir nesikuria :V  na ryt tesim bandymus, parasysiu kaip sekesi .siandien ciut nebaigiau savo baikerio karjeros i garazo duris , sedziu su dviem kruvinais nagais ir nulenktu veidrodziu  :bedantis:

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2956: 2016 Kovo 09, 18:54:03 »
nu lyg ir isgaudziau siandien likusius bugus... idomiai..ryte nesikure, paemiau oro slanga einancia i filtra-uzspaudziau, brumt iskarto  :think: toks jausmas kad per daug oro pasijema pirda del to ir nesikuria, nors karbas atsuktas vos vos :V  na ryt tesim bandymus, parasysiu kaip sekesi .siandien ciut nebaigiau savo baikerio karjeros i garazo duris , sedziu su dviem kruvinais nagais ir nulenktu veidrodziu  :bedantis:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2957: 2016 Kovo 09, 22:42:33 »
O tai isivaiDuok kas bus kai su uzkurta praleksi :bedantis: :bedantis:

Neprisijungęs @BaRtEx@

• Įrašai: 321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2958: 2016 Kovo 10, 09:31:20 »
nu lyg ir isgaudziau siandien likusius bugus... idomiai..ryte nesikure, paemiau or slanga einancia i filtra-uzspaudziau, brumt iskarto  :think: toks jausmas kad per daug oro pasijema pirda del to ir nesikuria :V  na ryt tesim bandymus, parasysiu kaip sekesi .siandien ciut nebaigiau savo baikerio karjeros i garazo duris , sedziu su dviem kruvinais nagais ir nulenktu veidrodziu  :bedantis:

Jei oro padavima karburatoiuje uzkisi ir uzsikuria tai automatiskai tu imituoji pacosa, ko pasekoje kurdamasi jis patraukia daugiau benzino, jei ranka atitrauki ir gesta, problema su el. pacosu.. kuris statosi ant karbo.. Antras dalykas, nepilk tepalo i bakeli.. Visada maisyk su bendzinu santykiu 1:20 taip visada busi uztikrintas del kokybisko tepimo.. Nes nevisada teisingai atmatuoja karburatorius kiek jam tepalo patraukt ... nesipleciant geriau daryt taip ir tik vieni pliusai... Kas del dirzo, kolegos teisingai pastebejo.. Gali buti sudile svareliai, man buvo atvejis kai jie tiesiog sunkiai judejo, koses kazkokios buvo prisirinke, uzteko tik viska isvalyt...

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2959: 2016 Kovo 10, 09:39:18 »
Bet dabar pas pyrdas atskirai pilasi tepalas. Pamenu pas mano 98 metų Pežą pildavosi. Bet žiauriai rydavo tepalą, tai pigiausią pildavau :) Tepasi visgi :-]

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2960: 2016 Kovo 10, 14:39:05 »
sveiki vyriokai, berods apsistojau ties vienu modeliu ir psio :D
suzuki bandit 09' su abs 650cc k8
gal kas "ciupinejo" i ka butent reik atsizvelgt? (H-)

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2961: 2016 Kovo 10, 17:14:46 »
nu va, dafiso jis mane siandien galutinai. kazkokia nesamone su tuo oro filtru, tai uzglusini kuriasi tai nesikuria, chren paimios. o kazin nuo 125cc vienodi tie el pacosai ? nes siogeris toki turi, pabandyciau sukeist.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2962: 2016 Kovo 12, 19:33:53 »
Jau pajudejo siandien, as susitvardziau :D

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2963: 2016 Kovo 12, 21:33:06 »
Nu as siandien jau pasikeiciau tepaliuka ir sutepiau grandine. Maza ratuka prasukau. Jau nebedaug liko! Jeigu velykos bus siltos, tai judesiu i miesta!

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2964: 2016 Kovo 12, 21:38:48 »

sveiki vyriokai, berods apsistojau ties vienu modeliu ir psio :D
suzuki bandit 09' su abs 650cc k8
gal kas "ciupinejo" i ka butent reik atsizvelgt? (H-)
patarimas nuvaziuot kas nusimano apie moto. Geriausia meistras yra kas siulo paslauga. Pasiziurek ar kas neapsitepalave. Sakes ir variklis. Pasizek ar tolygiai saltas ir siltas motoras dirba. Kaip pavaros metosi.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2965: 2016 Kovo 12, 23:02:15 »
Neturejus moto ir praktiskai nezinant tu dalyku sunku atsirinkti :D pirma motockai pirkau tai nieko as ten nemaciau , greiciau tik imt ir go :D

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2966: 2016 Kovo 12, 23:29:05 »
Neturejus moto ir praktiskai nezinant tu dalyku sunku atsirinkti :D pirma motockai pirkau tai nieko as ten nemaciau , greiciau tik imt ir go :D
O koks pirmasis buvo? :D Jo, žinau tą jausmą, tas skubėjimas. Apakintas moco būni ir pasiimi. Geriausia imti sezono pabaigoj, žinosi, kad negalėsi važinėtis, o laiko rinktis bus :D

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2967: 2016 Kovo 13, 02:08:00 »
pažiūri kaip kuriasi visiškai šaltas, kaip dirba, paskui kaip šiltas kuriasi ir dirba. Šakės jei pasitepalavusios, nieko tokio. Pasikeisi salnikus ir tiek. Nebent štokai aprūdiję ar subraižyti būtų. Jei važiuot su moto pratęs, tai pravažiuok ramiai, pažiūrėk ar pavaros visos jungiasi ir važiuodamas paleisk vairą ir žiūrėk ar eina pavažiuot taip ar tempia į šoną. O daugiau nelabai ten ką ir pažiūrėsi. Kalades pasikeisi, pabraižymai dzin, padangos dzin. Nebent perki už brangiai, tada pabraižymai ne dzin :D

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
Motociklai
« Atsakymas #2968: 2016 Kovo 13, 09:51:19 »
Stai toks man patiko
Jo zinau kaip kuriasi vaziuoja ir tt :)

Nes yra su 24k miliu bet krites ant sono buvo.. Bakas ilenktas, dusle itt
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Kovo 13, 19:24:35 sukūrė Miron`as »

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2969: 2016 Kovo 13, 20:38:52 »
Nu kosmetiniai defektai dar nieko, nes dar gali ne kart1 kristi :D rida irgi ne visada visk1 pasako. Jeigu iš UK imsi, lempos gali netikti, nebent pačioje Uk važinėsi (h) Be priekinio stiklo naked stiliaus nežiūri?

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2970: 2016 Kovo 13, 22:03:46 »
Kiek mocu esu pardaves tai tik vienam pirkejui daviau pavaziuot, nes dave pinigus. Cia ne masina kad belekokiam veikejui duot pralekt, is kur zinot ar jis vaziuot moka? Pats kiek pirkes tai su keliais teko vaziuot. o su kitais arba ziema arba dauztas  arba matai kad nera reikalo vaziuot nes ledinis mocas ir gera kaina.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2971: 2016 Kovo 13, 22:09:35 »
Visada duodavau važiuoti jei pinigus duoda ;) No cash, No drive :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2972: 2016 Kovo 13, 23:33:52 »
Pinigus paimi ir tegul vaziuoja kur nori ir kaip nori :D be pinigu negalima duot :smoke: bet jeigu smogus normalus atvaziuoja su mintim pirkti o ne gaisinti laika tikrai nieko proes buna palikti pinigus pries vaziuojant.
Pirmas buvo gikseris 600 2002 neskaiciuojant rusisku techniku is paauglystes  ff

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2973: 2016 Kovo 13, 23:41:35 »
Stai toks man patiko
Jo zinau kaip kuriasi vaziuoja ir tt :)

Nes yra su 24k miliu bet krites ant sono buvo.. Bakas ilenktas, dusle itt
Aš tokį turėjau, tik 1250.

Pagaliau saviškį užkūriau :smoke:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2974: 2016 Kovo 13, 23:44:35 »
Nu kaip? Kodel  nesikure, kaip viskas atrodo?