Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Motociklai  (Skaityta 426300 kartus)

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Re: Motociklai
« Atsakymas #2700: 2015 Lapkričio 23, 19:27:06 »
bet smagus tas kutenimas :H as nekeisciau savo v2 i kita, bent jau neradau kito kuris butu toks pat smagus, trauka nuo nulio.
buvau sustojes su r1, tai iki trecio begio visu korpusu laikiau gale. veliau aisku vieni vartai :bedantis: kyla kaip tik nori :bedantis:
Pas mane bandite traukia dar žemiau, nei nuo nulio :D

Neprisijungęs Idealistic

• Įrašai: 309
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2701: 2015 Lapkričio 23, 19:50:39 »
Bet stiklas nuo musių ir vėjo padeda :D nuo 140 nebespamgiai pučia :bedantis:
Nuo musių nieks nepadeda.. Pas mane baltas motociklas, tai degalinej sustojus kuro, dažniausiai ir šepečiu langam valyt nuplaunamas motociklas :-]

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2702: 2015 Lapkričio 23, 21:57:43 »
O kokią aprangą naudojat? Mąstau pilną tekstilę pirkti :) Ne su britva važinėju.

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2703: 2015 Lapkričio 23, 22:10:07 »
Oda ne geriau?

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2704: 2015 Lapkričio 23, 23:30:25 »
Oda ne geriau?
Ne visais atvejais. Oda manyčiau labiau britvom :) aišku čiužimo atžvilgiu saugiau. Manau gerą tekstilę galima patimti už vidutinės odos kainą. Ji būtų geriau ventiliuojama ir su apšiltintu apmušalu. Tačiau oda atrodo geriau :-/

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2705: 2015 Lapkričio 24, 00:15:11 »
kaip jau kažkada rašiau, tai bent man atrodo, kad apsaugos tekstilinėse, batono atveju, nusisuka kur jom patogiau :D nors realiai turbūt taip nebūna :D o dėl odos, tai koks skirtumas koks stilius moto? Pasiimi dviejų dalių odinę, juodą, be jokių užrašų aprangą ir sėsk nors ir ant čioperio.

kaip pvz. https://www.rst-moto.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/s/rst_blade_jkt_jn_blk_36_800.jpg

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2706: 2015 Lapkričio 24, 09:29:54 »
kaip jau kažkada rašiau, tai bent man atrodo, kad apsaugos tekstilinėse, batono atveju, nusisuka kur jom patogiau :D nors realiai turbūt taip nebūna :D o dėl odos, tai koks skirtumas koks stilius moto? Pasiimi dviejų dalių odinę, juodą, be jokių užrašų aprangą ir sėsk nors ir ant čioperio.

kaip pvz. https://www.rst-moto.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/s/rst_blade_jkt_jn_blk_36_800.jpg
Aš skaičiau kad šiek tiek labiau aptemptą aprangą reikia imti ir bus ok. Dėl odos be užrašų kalbi apie noname ar apie mažiau aprašinėtą brandinę pigesnę?

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2707: 2015 Lapkričio 24, 10:14:27 »
Aš skaičiau kad šiek tiek labiau aptemptą aprangą reikia imti ir bus ok. Dėl odos be užrašų kalbi apie noname ar apie mažiau aprašinėtą brandinę pigesnę?
pas mane juoda alpinestart (y)dvieju daliu su apsaugom ff jeigu kazkur nulekt nori vietoje gali tik striuke prie dzinsu uzsimest ir vsio, tikrai patogu gal tik nelabai saugu. siaip batus visada deduosi 100 proc. turiu tekstiline kazkokia noname, jeigu prastas oras, salta ar lietus deduosi tekstile. su oda jautiesi saugiau, bent jau as

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2708: 2015 Lapkričio 24, 10:16:53 »
Bet oda tik vasaros metu? :) Odinės striukės kaina dvigubai didesnė nei tekstilinės. Dar turiu kelis mėnesius apsvarstymui. Batai su aukštu aulu ? Aš gal pilną setą už 500-600 € susurinkčiau gal. Mat reik į vietą važiuoti ir derinti. :-/

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2709: 2015 Lapkričio 24, 10:21:11 »
su oda toks idomus dalykas ff kai laukia vesu tai su oda irgi vesu, kai lauke labai karsta su oda irgi labai karsta. patogumas didesnis su tekstile.
bet saugumo jausmas su oda bent jau man kokius 300 kartu didesnis su oda. zodziu apart saugumo is odos jokios naudos o tik vargas.
batai butinai su ilgu aulu (y)

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2710: 2015 Lapkričio 24, 10:25:47 »
O šalmas kokios firmos? Pas mane Airoh movement color. Žiauriai man patogus ir lengvutis. Tik toks jausmas kad garso izoliacijos nebūta. Reikėtų ausinukų arba ausų kamštukų :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2711: 2015 Lapkričio 24, 10:33:43 »
pas mane agv gp tech sportinis salmas, dabar siektiek jie atpige jau 3 sezonus atvazinejau, reiketu pasikeisti. bet jeigu keisti tai i geresni, sitas kadangi sportinis tai triuksmo jame daug. su ausinukais ar kamstukais nevaziuoju, trugdo pilnavertiskai dalyvauti eisme, bent jau man nepatinka. negirdi kas vyksta aplinkui.

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2712: 2015 Lapkričio 24, 10:44:57 »

mažiau aprašinėtas turiu omeny :) dėl odos, tai teisingai rašo BeJAWOS. Pilnai apsirengęs viską, labai saugiai jautiesi. Dėl karščio, tai karštą dieną jei sustoji, karšta. Bet tik pradedi judėt, vėsiau būna, nes vėjas biški įpūčia per ties pažąstim ir rankom esančią medžiagą. Vasaros dienom, galima ir tik šarvus naudot. Tai karšta nebus. Žadėjau šią vasarą nusipirkt, ale kad ta vasara vėlai prasidėjo, tai taip ir neprireikė kažkaip

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2713: 2015 Lapkričio 24, 10:48:06 »
teisingai sakai, as kartais kai ziauriai dideli karsciai ir tik mieste makaluojuos, tai deduosi krosinio motociklo sarvus (y)

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2714: 2015 Lapkričio 24, 10:50:59 »
pas mane agv gp tech sportinis salmas, dabar siektiek jie atpige jau 3 sezonus atvazinejau, reiketu pasikeisti. bet jeigu keisti tai i geresni, sitas kadangi sportinis tai triuksmo jame daug. su ausinukais ar kamstukais nevaziuoju, trugdo pilnavertiskai dalyvauti eisme, bent jau man nepatinka. negirdi kas vyksta aplinkui.
Yra teisybės, saugumo sumetimais reikėtų girdėti viską. Aš dar galvoju, kad man papildomo triukšmo prideda angos ausims. Labai patogu, nenuspaudžia :D Bet jeigu ilgesniam atstumui išūžtų ausis.
mažiau aprašinėtas turiu omeny :) dėl odos, tai teisingai rašo BeJAWOS. Pilnai apsirengęs viską, labai saugiai jautiesi. Dėl karščio, tai karštą dieną jei sustoji, karšta. Bet tik pradedi judėt, vėsiau būna, nes vėjas biški įpūčia per ties pažąstim ir rankom esančią medžiagą. Vasaros dienom, galima ir tik šarvus naudot. Tai karšta nebus. Žadėjau šią vasarą nusipirkt, ale kad ta vasara vėlai prasidėjo, tai taip ir neprireikė kažkaip
Aš šarvus turiu, jeigu neparduosiu galiu perleisti užsimbolinę kainą acerbis. Galvojau pradžioje su šarvais ir paprasta striuke. Bet kam taip daryti jeigu viską kartu galima nusipirkti. Šarvai kartu oru superinis dalykas. O dėl odos ir tekstilės vis dar mėtausi :) žiūrėsiu ką parduotuvėje pasiūlys. Visvien mocas ne kelionėm,o pasivažinėjimui.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2715: 2015 Lapkričio 24, 11:16:38 »
Yra teisybės, saugumo sumetimais reikėtų girdėti viską. Aš dar galvoju, kad man papildomo triukšmo prideda angos ausims. Labai patogu, nenuspaudžia :D Bet jeigu ilgesniam atstumui išūžtų ausis..
kauke butinai reikia, sumazina daug triuksmu

Neprisijungęs fakitol

• Įrašai: 698
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2716: 2015 Lapkričio 24, 13:51:15 »
kauke butinai reikia, sumazina daug triuksmu

Ir į kaklą nepučia ir šiaip patogiau, svarbu gerą pirkti, kad neprakaituotų smegenys.

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2717: 2015 Lapkričio 24, 14:01:19 »
Atkreipsiu dėmesį :) pirmą aprangą reikia įsigyti. :-)

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2718: 2015 Lapkričio 24, 15:07:13 »

Atkreipsiu dėmesį :) pirmą aprangą reikia įsigyti. :-)
O man pirma moca reik isigyt ;)
Shalcio tai ff kosCmosas

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Motociklai
« Atsakymas #2719: 2015 Lapkričio 24, 15:11:33 »
Uz tokia kaina neblogas street iseina. Pvz kawasaki z1000. Arba suzukis su gsxr varikliu. Ziauriniai aparatai. Uz buelio kaina didelis pasirinkimas jeigu noreciau modernaisus cafe racer tai imciau buell
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Lapkričio 24, 15:21:10 sukūrė AuG3 »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2720: 2015 Lapkričio 24, 15:11:44 »
aciu :smoke: is org tai tik ratu forma, variklis, sakes ir remas :bedantis: visa kita custom ff

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2721: 2015 Lapkričio 24, 15:20:24 »
Uz tokia kaina neblogas street iseina. Pvz kawasaki z1000. Arba suzukis su gsxr varikliu. Ziauriai aparatai. Uz buelio kaina didelis pasirinkimas jeigu noreciau modernaisus cafe racer tai imciau buell
kas idomiausia kad butent buell kainos kyla kiekvienais metais pries 3 metus toks modelis kainavo apie 5-6 k. dabar 7-8 jeigu uzpimpintas de kainos siekia iki 9-10 k. manau susije su tuo kad gamyba nutraukta ir ju nebegamina niekas
pliuse va vienas yra bet senas modelis, plikas bet vistiek graziai ziurisi
http://auto.plius.lt/skelbimai/buell-x1-lightning-street-bikes-4513948.html
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Lapkričio 24, 15:22:08 sukūrė BeJAWOS »

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2722: 2015 Lapkričio 24, 15:22:32 »
už 6-7€ labiausiai akį trauk HD XR, maniau brangesni anie  :think: šitam netgi x-pipe padaryta http://www.autogidas.lt/harley-davidson-xr-2009-021185298.html  ff

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2723: 2015 Lapkričio 24, 15:24:02 »
už 6-7€ labiausiai akį trauk HD XR, maniau brangesni anie  :think: šitam netgi x-pipe padaryta http://www.autogidas.lt/harley-davidson-xr-2009-021185298.html  ff
nu toks studentiskas sitas :bedantis:

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2724: 2015 Lapkričio 24, 15:25:06 »
galetų juods būt, jaučiu gers garsas ano (y)