Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Motociklai  (Skaityta 437684 kartus)

Neprisijungęs JonukasP

• Įrašai: 939
    • Žiūrėti profilį
Re: Motociklai
« Atsakymas #1725: 2013 Gruodžio 05, 15:11:31 »
:-] (y) Gal geriau blicas... 43s.
Lada Rider (Parody of Knight Rider)
O jūs labai atyydžiai pažiūrėkit į kadrą ties 37 sekunde...  :-(

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1726: 2013 Gruodžio 05, 15:21:35 »
imk full face, prie milzininsku greiciu tik full face"as tinka.:think:

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1727: 2013 Gruodžio 05, 19:43:55 »
na ka nebuvo manes du menesius,lauke sausa,saulute sviecia,diena virs 10,daviau gazo sian pagaliau (j),masina vel ant inkaro))))))) moco buvau pasiilges labiausiai :D

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1728: 2013 Gruodžio 05, 22:26:03 »
mocnai ane kitiems kelti pavyda? :-{ :-/

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1729: 2013 Gruodžio 06, 00:33:19 »
:goodboy::smoke::bedantis:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1730: 2013 Gruodžio 06, 09:38:03 »
:goodboy::smoke::bedantis:
prisiprasysi :D as jau galvoju kaip i saliona savo pastatyt, kad bent jau kasdien paziuret :D o jis nervus likusiems gadina.

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1731: 2013 Gruodžio 06, 12:05:23 »
aš savo užklojęs garažo kampe, kad nematyčiau ir širdies neskaudėtų taip :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1732: 2013 Gruodžio 09, 09:53:01 »
pagaliau pakilo rankos pasikrapstyti prie moto :H nors ziema dar tik prasideda bet jau po biskuti reikia pradeti darbus (+) planuose nemazai updeitu, pradedant isvaizda ir baigiant ecu perprogramavimu ff

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1733: 2013 Gruodžio 09, 09:58:57 »

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1734: 2013 Gruodžio 09, 10:35:17 »
Aš laukiu bandito iš anglų grįžtančio, irgi bus ką veikt per žiemą :bedantis:

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1735: 2013 Gruodžio 09, 19:38:09 »
kuom jum sitie buell patinka ? as kai statuose buvau ir paminejau situs mocus tai man vos i veida nespjove

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1736: 2013 Gruodžio 09, 20:12:55 »
nu tu suskeli,kai  netyngi,kaip supratau tu is prienu,kokioj gatvej ten gyvenai?,dauk ka ten pazystu,

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1737: 2013 Gruodžio 09, 20:19:17 »
Aš laukiu bandito iš anglų grįžtančio, irgi bus ką veikt per žiemą :bedantis:

Pažįstamas turi subaladotą banditą, jei dar nepardavė. Jei reiks kokių dalių, rašyk

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1738: 2013 Gruodžio 09, 22:03:24 »
nu tu suskeli,kai  netyngi,kaip supratau tu is prienu,kokioj gatvej ten gyvenai?,dauk ka ten pazystu,

stadikas

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1739: 2013 Gruodžio 09, 23:03:43 »
Pažįstamas turi subaladotą banditą, jei dar nepardavė. Jei reiks kokių dalių, rašyk
Koks banditas? Šio to gali prireikt jei tinkamas donoras :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1740: 2013 Gruodžio 10, 08:34:22 »
kuom jum sitie buell patinka ? as kai statuose buvau ir paminejau situs mocus tai man vos i veida nespjove
as tai ji isimylejau, garsas, vaziavimas nu viskas kas tik gali buti geriausia jeigu nesiruosi vaziuot kacerginei, nors jauciu ir ten normaliai suvaziuotum aisku ne viename lygije su litrinem britvom.
uztenka ji viena karta isgirsti ir isimyli iskart :G
kas liecia patikima ar ne, tai zinai pas mus pacukas isilaiko teises ir jam reikia r1 kad galetu ant 300 per kaima pralekt, cia biski kitoks jis ne tam skirtas. o kad amerijoke nemegsta tai pirma karta girdziu nes jis grinakraujis amerikonas ir tuo paciu harlejaus siela jame. nemegstu turbut tie kurie vazineja su japonais.
pas mus harleju irgi niekas nemegsta, nes visi vazineja su viragais, vulcanais ir kitais serpatrebais ar dar kokiais sudais ir normalaus harlejaus neiperka tai loja pilna burna kad harlejus slamstas, bet nei vienas persedes ant harlejaus nebegrizta ant japono :D tai viska ir pasako :smoke:

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1741: 2013 Gruodžio 10, 18:07:20 »
nezinau tevai,sake gendantis slamstas,nors gal ant tokiu megeju ir pataikiau,neisivaizduoju...siaip kiek zinau jie patyrusiam vairuotojui skirti,gal del to kiti pyksta..man asmeniskai labiausiai ducati patinka,nors jie irgi visi sako kad gendantis sudas...

na o cia vakar :)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1742: 2013 Gruodžio 10, 21:15:36 »
jawos irgi gendantis , bet kai tinkamai suremontuoji, suki kilometrus kaip su japonu ;) draugas turi senutę jawa apie 1960 metų. Atsirestauravo, variklį lyg kažkoks meistriukas iš utenos perrinko, tai jau treti metai suka kilometrus ir bėdų neturi. Ne tik lieuvoj važinėja, bet ir į užsienį išlėkęs yra ne kartą.

Žodžiu kaip prižiūrėsi, taip važiuos :) ne kinietis koks, kur sugenda, po savaitės pats susiremontuoja :D buvo čia atvejis, kad dingo kibirkštis kiniečiui, visur ieškojom, neradom, tai palikom garažo kampe tą keturrati. Po savaitės ant durniaus spust starterio mygtuką, o tas pyst ir užsikūrė :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1743: 2013 Gruodžio 11, 09:36:53 »
nezinau tevai,sake gendantis slamstas,nors gal ant tokiu megeju ir pataikiau,neisivaizduoju...siaip kiek zinau jie patyrusiam vairuotojui skirti,gal del to kiti pyksta..man asmeniskai labiausiai ducati patinka,nors jie irgi visi sako kad gendantis sudas...

na o cia vakar :)

ducati tai kas liecia grozi jie yra nepavejami, tikrai grazus ir fantastiski sprendimai, bet kaip bebutu gaila tai ducati vairuodamas turi daug laiko ji laikyti garaze ir laukti daliu, nes pas mus ant lt didele problema su ju dalim nu kaip ir su buell.tenka siustis is uzsienio. nors per sezona gedimu nepasitaike, tik updeitai kuriuos pats dariau. cia man rodos skonio reikalas ka rinktis, tik tas variklio garsas ir "moto vibracija" toks uzkabinantis reikalas, kad nesinori jokio japono.aisku butu daugiau proto gal ir noretusi kokio r1, bet kol sperma smegenis spaudzia nuo tokiu reik laikytis toliau :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1744: 2013 Gruodžio 11, 23:04:24 »
man ant britvu niekad nestovejo,nors reiktu pralekt ir suprast,visai idomu butu su kokia r1 ar r6 pabandyt,kawis - pirmas mocas su kurio vaziuot mokinaus :D ieskojau ducati monster,bet pasitaike sitas lb geras variantas,negalejau atsisakyt...:)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1745: 2013 Gruodžio 12, 11:40:45 »
negaliu sakyti kad r1 tik tiem su mazais pimpaliukais, jis istikruju kaitina krauja. vaziavau su r1 viena syki, bijojau jo, o po gsxr 600 , tai r1 kaip naikintuvas :D zodziu turi buti stipriu nervu, nors su laiku gal apsiprastum :D
o pasivazinet tikrai idomu ir su britva ir ciopu, viska reik pasibandyti :smoke:

Neprisijungęs JonukasP

• Įrašai: 939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1746: 2013 Gruodžio 12, 12:35:44 »
http://www.autogidas.lt/honda-vf-1987-021082829.html

Kardanas - privalumas ar trūkumas? :think:

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1747: 2013 Gruodžio 12, 12:38:32 »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1748: 2013 Gruodžio 12, 13:15:16 »
kolega bmw turejo su kardanu, tai sake labai gerai, tik idomu kaip su senesniais moto, bet kogero cia ta pati diskusija kas geriau, kardanas, grandine, dirzas :think:

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1749: 2013 Gruodžio 12, 15:39:14 »
Grandine paprasciau, bet ja reikia saugoti, tepti ir priziureti. Kardanas maziau demesio reikalauja, bet jei subyres, tai geriau grandine pora kartu pasikeist..... Su dirzu neturejau, bet noreciau paturet. Dirzu kainos ner dideles, tepimu jokiu nereikalauja. Viena karta pakeisi ir vaziuosi ramus, gal todel HD sita pavara pasirinke, ir japonai naujesni cioperiai jau su dirzais eina.