juokingas tu vazinek be salmo jei taip nori , nusitarkuosi plike tai kitaip rasyt pradesi
Citata iš: quattro20v 2011 Vasario 04, 18:37:00 juokingas tu vazinek be salmo jei taip nori , nusitarkuosi plike tai kitaip rasyt pradesi tau šalmas dėl saugumo, man - dėl grožio. dėl to ir yra mūsų nesutarimas.
man kartais atrodo,kad yra vaziaves. bet nesekmingai. ir papuosalo galvos tuo metu TIKRAI nebuvo uzsidejes
Randai kaip randai, bet tai matosi, kad ten tą randą didžioji dalis smegeninės nugaravusi
Citata iš: Evaldas 2011 Vasario 05, 18:13:23 Randai kaip randai, bet tai matosi, kad ten tą randą didžioji dalis smegeninės nugaravusitu čia apie save?
Citata iš: provokator 2011 Vasario 04, 22:38:00 man kartais atrodo,kad yra vaziaves. bet nesekmingai. ir papuosalo galvos tuo metu TIKRAI nebuvo uzsidejes būna visko pasitaiko.žinot vaikinai, sako kad negalima šaipytis iš nelaimės, bet turbūt tai galioja tik tiem kurie eina į bažnyčią.
su britva netyčia.
Citata iš: virsininkas88 2011 Vasario 05, 23:24:15 su britva netyčia.britva tai cia motociklas ar tavo sukuosenos formavimo irankis ?
Baikit jau,prisikabinot cia prie zmogaus beje,gal ka sudomins,parduodu pilna offroad/cross apranga,iskirus salma. Spalva balta su rauduonu,FOX gamintojas,rytoi idesiu nuotraukas bei issamesne info