Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Motociklai  (Skaityta 420742 kartus)

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
Re: Motociklai
« Atsakymas #1275: 2013 Sausio 24, 18:31:12 »
pirkau del saves ir buvo vertas tikrai visu pinigu  ;) nes kiek teko matyt kitus tai  (-) gsxro is vis jokio savo akim padoraus nemaciau.. pavazinesiu, su laiku pameginsiu viena - kita modeli, tada gal ir padarysiu kitokias isvadas, bet kolkas esu patenkintas, kas ir svarbiausia (y) (graziai stovi garaze  :D ) Geriau patarkit, kaip su angliskom farom TA praeit, jei "nepamato" lempos zymejimo, kaip padaryti tinkama svietimo kampa?   ;)
Quattro20v, taip pat r6 turi?  :)

Ne as r6 neturejau, draugas mano kuris kartu vazineja. Tai per 6 metus lakstymo suvaziavo 2 greiciu dezes vienam varikliui ir paskui pati varikli, tai zinau apie r6 gana nemazai :) Turejau viena angla bandita S 06 metu, tai tiesiu spinduliu lenpma sviete ir TA be problemu. Pries varant tuvlitoj viska issiaiskinau. jei sviecia tiesiai tai drasiai varyk  :) o si sezona pradesiu jau nebe su streetu ar britva, o su cioperiu :) Bus mano 14 sezonas ant motociklo, tai manau uzaugau jau cioperiukui :)