kas labiausiai reikalauja prieziuros, kas daugiausiai kainavo taisyme?
ypatingos priežiūros ypač kinietiškiem modeliams reikalauja važiuokle su remu. Po kiekvieno rimto pasivarinėjimo privalu peržiūrėti viską. Dėmesį reikia atkreipti į galinę ašį, remo sujungimus (suvirinimus), šakes, priekinių ratų ašis, žodžiu daugmaž peržvelgti viską ar kas iš išvardintų dalių nėra suskilę sutrūkę ar jau baigia sulūžti nulūžti ir t.t. Pripažinsiu ne kartą ir ne du buvo taip kad nulūžta ar tai priekinis ratas tai galinis ratas, o va visai neseniai buvo taip kad perlūžo priekinė ašis. Na o remontuoti visa ką kas nepriklauso važiuoklei ar remui tai dar labai neteko. Suvirinimo tekinimo darbai man kainuoja lb mažai ar būna kad išvis nekainuoja, tad su šia vieta aš ramus. Toliau variklis. Teko keisti bendekso guoli kainavo apie 70 - 80 lt (tiksliai nepamenu). Na ir iš variklio pusės butų viskas, na dar bėgiu kojelės salnika keičiau tas ten nedaug kainavo. Esu įtaisęs grandinės įtempėję nes dažnai mestavo grandinę o anas labai pasiteisino, kai jį įtaisiau nemeta grandinės. Girdėjęs kad šitie 250 kubu varikliai yra itin patvarūs todėl su rimtesniais gedimais neteko susidurti. O kas dar dėl daliu, tai jos nepigios, žiūrėjau padangų tai 1vnt 100lt radiatorius 200lt...