Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kulturizmas/Mityba/Dietos/Bodybuilding/Sporto klubai  (Skaityta 153470 kartus)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
na ir prisigalvojat is neturejimo ka veikt matyt

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
Na, kaip suprantu, nei tie musu zinovai nieko nzno kur galima istyrinet, toki daikta kaip Jintropinas :)

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
o kam tau ji tirinet,kas nuo to pasikeis? :)

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
Nu neklausinekit, kam, del ko ir pan, reikia ir viskas. Tiesiog, siunciames siuos papildus, jie veikia viskas ok, bet reikia iki galo ir tiksliai istirti kiek jie is tikruju, kaip sakant, turi trotilo viduj :)
Tai kaip suprantu mazai, kas su tuo susije ir nelabai kas zinot ur tai galima padaryti?

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Nu neklausinekit, kam, del ko ir pan, reikia ir viskas.

nu tai tada neklausinek kur tai galima padaryt :)

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
nu tai tada neklausinek kur tai galima padaryt :)

:D Tai gi, as juk ne atejau pasipasakoti kam mam ju reikia, o paskui nepasakoju... tai tada suprasciau, kad nereikia ir pradet. Bet as noriu paklausti kur toki reikala galima istyrineti, o paskui jau kitiems gimsta papildomi klausimai kam as ji naudoju, dar kokiu asmeniniu klausimu. Tai as sioje temoje pagal tema uzdaviau klausima ir noriu gauti ats jei jus ka nors zinote, jei nezinot. tai ir viskas aisq tada :)

Neprisijungęs Andriumaras

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
:D Tai gi, as juk ne atejau pasipasakoti kam mam ju reikia, o paskui nepasakoju... tai tada suprasciau, kad nereikia ir pradet. Bet as noriu paklausti kur toki reikala galima istyrineti, o paskui jau kitiems gimsta papildomi klausimai kam as ji naudoju, dar kokiu asmeniniu klausimu. Tai as sioje temoje pagal tema uzdaviau klausima ir noriu gauti ats jei jus ka nors zinote, jei nezinot. tai ir viskas aisq tada :)

Nepyk, bet nesugebejau tylet.
Zmogau, ateini cia, i audi klubo foruma, ieskai informacijos kaip naudot somatropina? Atvirai, tau su galva viskas gerai?:)
Tu isvis zinai kas tas somatropinas, kada jis naudojamas ir t.t.?
Ateina zmogelis i foruma, klausia informacijos apie augimo hormona, ir kai visi praktiskai vos is jo tokiu nesamoningu noru pradeda juoktis, jis galvoja, kad cia niekas nesupranta ko jis nori.
Tu i gydytojus tokiu klausimu nueik pasikonsultuot, nes kalbi mistikas kazkokias, as tau rimtai, man net mintis sunku sudeliot ir tau atsakyt.
Ateis laikas suprasi:)
Sekmes

Neprisijungęs Laimis9

• Įrašai: 523
    • Žiūrėti profilį
speju neatsako , kam jam to reik del to, kad pats tikrai nenaudos tu papildu, o siusis ir kitiem pardavines  :) nenori biznio plano atskleist  :bedantis:

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
DJDONCE AŠ PASISTENGSIU TAU ATSAKYTI. TIK PRADŽIAI IŠSIAIŠKINKIM.
Vienam poste tu rašai cituoju "As tai ju isvis nenaudoju, bet yra profesionalus sportininkai, kurie ji naudoja"
Kitam poste tu rašai cituoju " kitiems gimsta papildomi klausimai kam as ji naudoju"
Klausimas tai tu ji naudoji ar ne? Ką konrečiai tu naudoji? jis turi kažkoki pavadinimą?
Dabar dėl tyrinėjimo. Niekas nėra čia jo tyrinėjęs, todėl tau neatsakys. Skambini i Vilniu ar Kauno laboratorija ir klausi. Pasakys arba taip arba ne. Bet jie užduos tau elementaru klausima, kaip ir mes visi čia norime sužinoti, KĄ ČIA REIKĖS TIRTI? ar čia reiks nustatinėti kiek jo yra šokolado plitelėje ar cepelinu porcijoje? AR tu pasakysi, kad turi kaškokių miltų kuriuos su kaškuo sumaičius kaip pats sakai naudoja profesionalus sportininkai? Aš išsivaizduoju ką tau atsakys laboratorija į tokį tavo klausimą.  (!?)
Dėl somatropino (HGH). Kad jis yra numeris 1 pasaulyje šitam sporte niekam nepaslaptis, aišku šalutiniai irgi negryžtami. Tačiau jis yra visai ne toks kaip tu jį išsivaizduoji savo tuose stebuklinguose miltuose. Aš tau galiu pavardinti sarašą kas ji stimuliuoja.  Pats somatropinas jokio augimo neissaukia, tik kaip hormoninis preparatas sudalyvauja skirtingose hormonines pusiausvyros schemose kartu su kitais hormonais. BET ne pats vienas. Raumenų augima išsaukia taip vadinamas IGF- (Insuline-like Grow Factor). Pats IGF turi dar ne vieną variantą IGF-1, IGF-2, ir t.t. Šitam mūsų kalbamam variantui aktualus IGF-1. Tik jis nukreipia to ko tau reikia tinkama linkme. Bet čia ilgai pasakoti, kas ir kaip, kad tu suprastum.
Bet kokiu atveju tai yra brangu, ir jis ne miltuose yra. Todėl kam tau tirti jį aš niekaip nesuprantu. Neišradinėk dviračio.
Jei tavo klausimas tik ar galima jį ištirti čia marijos žemėje tai mano nuomone nelabai, arba labai stirpiai abejoju.

P.S. Man atrodo, kad tu turi kažkokių ne tokiu miltu apie kuriuos mes kalbam, arba tave durina, arba tu pats galvoji, kad supranti ką tau čia siulo.

Jei dar kils klausimu gali i PM klausti.  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 10, 22:21:34 sukūrė Rolandux »

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
Nepyk, bet nesugebejau tylet.
Zmogau, ateini cia, i audi klubo foruma, ieskai informacijos kaip naudot somatropina? Atvirai, tau su galva viskas gerai?:)
Tu isvis zinai kas tas somatropinas, kada jis naudojamas ir t.t.?
Ateina zmogelis i foruma, klausia informacijos apie augimo hormona, ir kai visi praktiskai vos is jo tokiu nesamoningu noru pradeda juoktis, jis galvoja, kad cia niekas nesupranta ko jis nori.
Tu i gydytojus tokiu klausimu nueik pasikonsultuot, nes kalbi mistikas kazkokias, as tau rimtai, man net mintis sunku sudeliot ir tau atsakyt.
Ateis laikas suprasi:)
Sekmes

Nu, zinai, nenoriu cia kelt nesamoniu, bet manau, tau paciam su galva negerai ir pats geriau pasitikrint nuejes pas gydytoja. Nes jei net nemoki skaityt,tai jau tavo pacio stipru neisprusima rodo.
Sakai ateinu ir klausiu kaip naudjot Jin'a? Tu man parodyk toki sakini kur noriu paklausti:
"Kaip tinkamai naudoti si papilda, nes nemoku ar nesuprantu, ar neturiu supratimo ji naudoti?"
Tai, kai man parodysi kur as klausiu kaip ji naudoti, tada ir komentuok savo tokiu komentaru.

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
DJDONCE AŠ PASISTENGSIU TAU ATSAKYTI. TIK PRADŽIAI IŠSIAIŠKINKIM.
Vienam poste tu rašai cituoju "As tai ju isvis nenaudoju, bet yra profesionalus sportininkai, kurie ji naudoja"
Kitam poste tu rašai cituoju " kitiems gimsta papildomi klausimai kam as ji naudoju"
Klausimas tai tu ji naudoji ar ne? Ką konrečiai tu naudoji? jis turi kažkoki pavadinimą?
Dabar dėl tyrinėjimo. Niekas nėra čia jo tyrinėjęs, todėl tau neatsakys. Skambini i Vilniu ar Kauno laboratorija ir klausi. Pasakys arba taip arba ne. Bet jie užduos tau elementaru klausima, kaip ir mes visi čia norime sužinoti, KĄ ČIA REIKĖS TIRTI? ar čia reiks nustatinėti kiek jo yra šokolado plitelėje ar cepelinu porcijoje? AR tu pasakysi, kad turi kaškokių miltų kuriuos su kaškuo sumaičius kaip pats sakai naudoja profesionalus sportininkai? Aš išsivaizduoju ką tau atsakys laboratorija į tokį tavo klausimą.  (!?)
Dėl somatropino (HGH). Kad jis yra numeris 1 pasaulyje šitam sporte niekam nepaslaptis, aišku šalutiniai irgi negryžtami. Tačiau jis yra visai ne toks kaip tu jį išsivaizduoji savo tuose stebuklinguose miltuose. Aš tau galiu pavardinti sarašą kas ji stimuliuoja.  Pats somatropinas jokio augimo neissaukia, tik kaip hormoninis preparatas sudalyvauja skirtingose hormonines pusiausvyros schemose kartu su kitais hormonais. BET ne pats vienas. Raumenų augima išsaukia taip vadinamas IGF- (Insuline-like Grow Factor). Pats IGF turi dar ne vieną variantą IGF-1, IGF-2, ir t.t. Šitam mūsų kalbamam variantui aktualus IGF-1. Tik jis nukreipia to ko tau reikia tinkama linkme. Bet čia ilgai pasakoti, kas ir kaip, kad tu suprastum.
Bet kokiu atveju tai yra brangu, ir jis ne miltuose yra. Todėl kam tau tirti jį aš niekaip nesuprantu. Neišradinėk dviračio.
Jei tavo klausimas tik ar galima jį ištirti čia marijos žemėje tai mano nuomone nelabai, arba labai stirpiai abejoju.

P.S. Man atrodo, kad tu turi kažkokių ne tokiu miltu apie kuriuos mes kalbam, arba tave durina, arba tu pats galvoji, kad supranti ką tau čia siulo.

Jei dar kils klausimu gali i PM klausti.  :D

sveikas Rolandux,
atsakysiu, del to ka sakiau, kad kiti naudoja tai taip teisybe. Ta, kad " kitiems gimsta papildomi klausimai kam as ji naudoju" tai as tik komentuoju kitu anksciau parasyta post'a, nes aiskiai parasiau, kad jo nenaudoju, o manes klausia: "kaip as ji naudoju??" Tai gali kilt klausimas toks, jei as aiskiai parasiau, kad jo nenaudoju, todel baikit visi klausinet tokiu kls.
Todel dar karta sakau visiems, kad neklausinetu papildomu klausimu, kuriu as net nekeliu, bet cia visiems knieti lb suzinoti: As nieko nenaudoju, as tik juos importuoju, ir darau tiekima kulturizmo sporto klubams. Na dabar jau gal visiems aisku? Ir isvis koks visu reikalas ka as su juo veikiu ir pan.
Tai as ir nesakau, kad esu profesionalas Chemijoj, farmacijoj ar dar kur. Bet ka tu rasai as viska suprantu. O as ka noriu paklausti, tai kur pvz toki  dalyka kaip Jin'a galima istirti, kiek joje yra gryno somatropino, koks jo kiekis viename buteliuke: 1IU, 2IU, 4IU, 10IU ir t.t. arba isreiskiama procentine israiska. vsio.
jei tu sakai pasiskambinki laboratorija ir tau viska paaiskins. Tai jei zinai kur tokia rasti tai buciau dekingas, nes kiek man ejo suzinoti, niekas Lietuvoje tokio dalyko nedaro, arciausiai Lenkijoj nebent.
Tad jei sakai ir zinai, kad nera kur cia jo realiai issitirti nu tai ir viskas, aisq, atsakei i kls ir galim baigt ta tema, o vel ta pati per ta pati.

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
Na vadinasi išsiaiškinom.  :)
Aišku smalsumui nėra ribų, man ir turbūt daugumai čia, idomu buvo kodėl tu nori jį tirti? Nes, kad ir nustatysi ta gryna kieki, kas nuo to pasikeis? Faktas, kad čia tavo reikalas ir į dušią aš nelįsiu, čia tavo "biznis"  :g020: Tik man asmeniškai buvo idomu.  :V
Beje iš kur importuoji? Ir kokie čia klubai kulturizmo perka? Nemanau, kad juos kaip saldainius gali parsivežti.  :V Ir kaip supratau jei importuoji tai is siauraakiu, nes ten ju darbas.  :)
Bet kokiu atveju, cia neistirsi. Bet jei orginalias pakuotes turi, tai ten raso kiek yra gryno.  ;)

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
Na vadinasi išsiaiškinom.  :)
Aišku smalsumui nėra ribų, man ir turbūt daugumai čia, idomu buvo kodėl tu nori jį tirti? Nes, kad ir nustatysi ta gryna kieki, kas nuo to pasikeis? Faktas, kad čia tavo reikalas ir į dušią aš nelįsiu, čia tavo "biznis"  :g020: Tik man asmeniškai buvo idomu.  :V
Beje iš kur importuoji? Ir kokie čia klubai kulturizmo perka? Nemanau, kad juos kaip saldainius gali parsivežti.  :V Ir kaip supratau jei importuoji tai is siauraakiu, nes ten ju darbas.  :)
Bet kokiu atveju, cia neistirsi. Bet jei orginalias pakuotes turi, tai ten raso kiek yra gryno.  ;)

Taip, tu teisus, viskas vaziuoja is Kinijos. O tai kas uzrasyta ant dezutes, ant buteliuko ir dar pridedama UK testavimo certifikatai, tai lietuviams ne motai kol jie patys neissitestuoja ir savo akim nepamato paciu darytu testu rezultatu. Todel jokie kinieciu ar UK darytu testu rimti sportininkai nenori pasitiket, nes patys naudoja ir nori zinoti ka naudoja konkreciai, kad nebutu paskui kokiu chemiju prisileidzia sau. Be to, tai kainuoja tikrai gerus pinigus (+)
Klubu nenoriu isduoti, bet yra daugiausia Kauno sporto klubu, Vilniaus ir lb ju nori ir Klaipedos klubai. Todel Lietuviai nori patys tai istyrineti ir tuo isitikinti. As jiems tiekiu, o jie tiriasi patys, todel tik bandau padeti, nes tai ir man del to tik bus geriau. O transportavimu yra lb sunku, bet imanoma, tik idomiai ir gudriai viska reikia apgalvoti ;)

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
Buki tie žmones, pirkti tokį daiktą ir made in China.  :-] Ten to somatropino gal tik kvapas yra.  :-]
Kiekvienas savaip eina iš proto.  :goodboy:

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
jauciu o gal ir nejauciu kokius dar pinigus uz tai moka.

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
Buki tie žmones, pirkti tokį daiktą ir made in China.  :-] Ten to somatropino gal tik kvapas yra.  :-]
Kiekvienas savaip eina iš proto.  :goodboy:

nu o tu pasakyk tada rimta tos srities papilda, kuris veikia taip pat, ir kuri gamina ne Kinija ir aisku  kaina gera?

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
nu o tu pasakyk tada rimta tos srities papilda, kuris veikia taip pat, ir kuri gamina ne Kinija ir aisku  kaina gera?
Papildai ir chemija du skrtingi dalykai.  ;) HGH pats rimciausias, bet ji pateisinu jei iš to duona valgai, o nuo kitu receptoriai atbuke. Alternatyvu yra begale, orginalai iki musu neateina. O sklepe padaryti arba veikia arba ne.  ;)

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
Na, taip, originalus sunku gauti, o kopiju yra begales, todel reikia atsirinkti kuris is tu HGH yra geriausi, veiksmingiausi ir pan. Mano tiekiami tai jie yra veikiantys, viskas ok, bet  kiek juose is tikruju yra neaisku.  O poreikis ju LT yra nezmoniskas, jau is UK praso , kad kuo greiciau gaut ats ju ir poreikis i ten irgi didelis yra. Na, o su tais kuriais bendrauju ta ju duona galima sakyti ir yra sis sportas ;) dalyvaujam varzybose, ne tik LT , ar pabaltyje, bet ir kur kas placiau ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 13, 13:19:45 sukūrė DJDonce »

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
Ir pats dalyvauji?  :V

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
ne, as pats nedalyvauju. As tik siu HGH tiekejas ir varzybu remejas ;)

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
nu jei jau paltini viska europiniais mastais,tai nuvest kur i lenkija ar pan ir istirs ten viska:V

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
nu jei jau paltini viska europiniais mastais,tai nuvest kur i lenkija ar pan ir istirs ten viska:V

Jau ko ko lenkam tikrai nieko nereikai siulyti, Lenkai didziausi importuotojai Europoje is Kinijos visomis sritimis, ten jau visos nisos is kinijos uzimtos. jie jau senai is kinu perka viska ir nesibaimina. Jie jau senai vadinami europos USA :)

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
as tau sakau nuvest istirt kiek ten tos veikliosios medziagos yra tavo importuojamuose produktuose

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
Tai cia jau reikia tada gerai lenkiskai ceskavot ir aisq dar iznot kur kaip ka,  net nezinociau nuo ko pradet ten ko ieskot :D

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Na ką gi, šiandien prabėgau 25km, vakare lakstyti nerealu (+) Gaivus oras