DJDONCE AŠ PASISTENGSIU TAU ATSAKYTI. TIK PRADŽIAI IŠSIAIŠKINKIM. Vienam poste tu rašai cituoju "As tai ju isvis nenaudoju, bet yra profesionalus sportininkai, kurie ji naudoja"
Kitam poste tu rašai cituoju " kitiems gimsta papildomi klausimai kam as ji naudoju"
Klausimas tai tu ji naudoji ar ne? Ką konrečiai tu naudoji? jis turi kažkoki pavadinimą?
Dabar dėl tyrinėjimo. Niekas nėra čia jo tyrinėjęs, todėl tau neatsakys. Skambini i Vilniu ar Kauno laboratorija ir klausi. Pasakys arba taip arba ne. Bet jie užduos tau elementaru klausima, kaip ir mes visi čia norime sužinoti, KĄ ČIA REIKĖS TIRTI? ar čia reiks nustatinėti kiek jo yra šokolado plitelėje ar cepelinu porcijoje? AR tu pasakysi, kad turi kaškokių miltų kuriuos su kaškuo sumaičius kaip pats sakai naudoja profesionalus sportininkai? Aš išsivaizduoju ką tau atsakys laboratorija į tokį tavo klausimą.
Dėl somatropino (HGH). Kad jis yra numeris 1 pasaulyje šitam sporte niekam nepaslaptis, aišku šalutiniai irgi negryžtami. Tačiau jis yra visai ne toks kaip tu jį išsivaizduoji savo tuose stebuklinguose miltuose. Aš tau galiu pavardinti sarašą kas ji stimuliuoja. Pats somatropinas jokio augimo neissaukia, tik kaip hormoninis preparatas sudalyvauja skirtingose hormonines pusiausvyros schemose kartu su kitais hormonais.
BET ne pats vienas. Raumenų augima išsaukia taip vadinamas IGF- (Insuline-like Grow Factor). Pats IGF turi dar ne vieną variantą IGF-1, IGF-2, ir t.t. Šitam mūsų kalbamam variantui aktualus IGF-1. Tik jis nukreipia to ko tau reikia tinkama linkme. Bet čia ilgai pasakoti, kas ir kaip, kad tu suprastum.
Bet kokiu atveju tai yra brangu, ir jis ne miltuose yra. Todėl kam tau tirti jį aš niekaip nesuprantu. Neišradinėk dviračio.
Jei tavo klausimas tik ar galima jį ištirti čia marijos žemėje tai mano nuomone nelabai, arba labai stirpiai abejoju.
P.S. Man atrodo, kad tu turi kažkokių ne tokiu miltu apie kuriuos mes kalbam, arba tave durina, arba tu pats galvoji, kad supranti ką tau čia siulo.
Jei dar kils klausimu gali i PM klausti.
![:D :D](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile6.gif)