Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kulturizmas/Mityba/Dietos/Bodybuilding/Sporto klubai  (Skaityta 153535 kartus)

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
pasidalinkite kokias programas naudojate sporto saleje  :)

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
pasidalinkite kokias programas naudojate sporto saleje  :)
Individualias.  ;)

Neprisijungęs AudiFun3

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
http://proteinas.lt/lt/papildas/dymatize-dymatize-super-amino-6000-345-tab Vertos dėmesio? Radau akcija, tai ir susidomėjau jomis. Patarkit :)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Mano nuomone: Maziau s vartokit, daugiau kartu i sale eikit, nors aisku, jei svarbu tik gerai atrodyt, tai rykit tuos papildus, man pvz dzin tu raumenu maziau/ daugiau, pats kai dviratisbeveik atrodau, bet sportuoju tam kad smarves kazkiek turet, o ne kad atrodyt akujienai, nors tiesa, amino rugstys nera jau toks labai blogas dalykas, visgi ne koks metanas...

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
pirma mityba susitvarkykit-susireguliuokit o paskui apie paildus galvokit.o tai daguma yra valgo beleka,prisiperka paildu ir stebuklo laukia.

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Manau galima ir be papildų gyventi :P Nevalgai š beveik, geri daug vandens, eini į salę ir lakstai krosiukus :)

Neprisijungęs AudiFun3

• Žiūrėti profilį
Aš jūsų neklausiau apie mitybą, aš tik paklausiau ar vertos dėmesio šios amino rūgštys.

Neprisijungęs Swaika

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
kazkokia pieva tas papildas. 3 tabletes 3 g baltymu.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=449662841780279&set=pb.366818883398009.-2207520000.1364042707&type=3&theater

Papildai sportui Adiada <-- Per fb susirask.
60lt tik kainuoja.nepirkit papildu is internetiniu parduotuviu. skelbimuose gali pigiau rast ju. daug fb puslapiu yra kuriuose pardavineja papildus uz normalias kainas.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 23, 14:47:05 sukūrė Swaika »

Neprisijungęs AudiFun3

• Žiūrėti profilį
kazkokia pieva tas papildas. 3 tabletes 3 g baltymu.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=449662841780279&set=pb.366818883398009.-2207520000.1364042707&type=3&theater

Papildai sportui Adiada <-- Per fb susirask.
60lt tik kainuoja.nepirkit papildu is internetiniu parduotuviu. skelbimuose gali pigiau rast ju. daug fb puslapiu yra kuriuose pardavineja papildus uz normalias kainas.
Aš kaip tik ten ir radau. Tik dabar laukiu patarimų, verta ar ne. :)

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
as tai galvoju kad geriau gert miltelinius kur baltymai ir angliavandeniai negu amina.nebent amina vartot kaip papildoma  ;)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
nezinau kiekvieno is jusu organizmo, bet man geriausia toleruojami ir "juntami" aminai tai BCAA..

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
as tai galvoju kad geriau gert miltelinius kur baltymai ir angliavandeniai negu amina.nebent amina vartot kaip papildoma  ;)
Kas čia per stebuklingi milteliai? Jie turi pavadinima?  :V

Aš jūsų neklausiau apie mitybą, aš tik paklausiau ar vertos dėmesio šios amino rūgštys.

BCAA pagrindas, o cia tik kompleksines aminkes, sunku pasakyti ar tau ju reikia, nes neaisku ka saleje veiki ir ka valgai ;)

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
proteinas vadinasi :) ir kaip suprantu jame maziau chemijos.

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
nezinau kiekvieno is jusu organizmo, bet man geriausia toleruojami ir "juntami" aminai tai BCAA..
(y)

Neprisijungęs Andriumaras

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
xebra, jei kam reikia papildu pigiau, praneskit, turiu pazystama, kuris siulo populiariausius brandus ir einamiausius papildus pigiau...
Beje, tiek laiko esu sitam forume, nebandziau ieskotis tokios temos. Super!
bet noreciau pasakyt, ka perskaiciau per 5 min, tai labai labai daug nesamoniu prirasyta :) Daug kas neturit net baziniu ziniu apie mityba, o dalinat patarimus apie papildus:)

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
gerai vyrai, siulikite muzona i sale.kas ka klausot, kokia padeda susikaupt?

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
gerai vyrai, siulikite muzona i sale.kas ka klausot, kokia padeda susikaupt?

Boys boys boys - Sabrina HD

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Priklausomai kokia muzika patinka, aš koki rembo music mixtape pasileidžiu arba kokį 2012 MTV yearmix kur kad vienas ilgas gabalas butu, arba googlink motivation music for sport :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 02, 17:57:46 sukūrė AuG3 »

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
Suds ta motivation

Neprisijungęs Laimis9

• Įrašai: 523
    • Žiūrėti profilį
apie amino rugstis galiu pasakyt tiek, kad geriau naudot milteliu pavidalu, nei kad tabletes . (+)

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
Sveiki kulturistai (h)
Ziurekit, kreipiuos tokiu klausimu, kas susije su kulturizmu, manau, zinosit.
Yra tokie leidziami papildai, raumenims pustis. Tokie kaip JINTROPIN'as, HYGETROPINAS, KIGTROPINAS ir visi kiti PIN'ai. ten yra leidziami jie, yra tokie milteliai, kuriuos sumaisiuos su tuo spec tirpalu galima leistis. Tai dbr klausimas :-) :

Kaip geriausiai is tirkti juos, kad is tikruju , suzinoti kiek juose yra tos veikliosios meziagos somatoripo?????
Aciu uz ats ir laukiu ats, jei padesit issiasikikint, neliksiu skolingas, nes jau tuoj bu smetai kaip nesuprantu per kuri gala juos bandyti. per krauja galite jau nesiulyti. Noriu, kad gal patartumete ar zinote kur kokia laboratorija, kad butu galima istirti,nes niekur nerandu ir nznau kur galim atai prasitestuot.

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
Sveiki kulturistai (h)
Ziurekit, kreipiuos tokiu klausimu, kas susije su kulturizmu, manau, zinosit.
Yra tokie leidziami papildai, raumenims pustis. Tokie kaip JINTROPIN'as, HYGETROPINAS, KIGTROPINAS ir visi kiti PIN'ai. ten yra leidziami jie, yra tokie milteliai, kuriuos sumaisiuos su tuo spec tirpalu galima leistis. Tai dbr klausimas :-) :

Kaip geriausiai is tirkti juos, kad is tikruju , suzinoti kiek juose yra tos veikliosios meziagos somatoripo?????
Aciu uz ats ir laukiu ats, jei padesit issiasikikint, neliksiu skolingas, nes jau tuoj bu smetai kaip nesuprantu per kuri gala juos bandyti. per krauja galite jau nesiulyti. Noriu, kad gal patartumete ar zinote kur kokia laboratorija, kad butu galima istirti,nes niekur nerandu ir nznau kur galim atai prasitestuot.

Draugiskas patarimas: tu pamirsk ta reikala, nes nieko kaip suprantu nenurauki apie tai, ir tokia cia nesamone parasei, kad baisu skaityt. Kas per leidziami papildai? Ka tu su tuo somatropinu zadi daryt?  (wow)  (!?)
Kokie cia metai kai nesupranti per kuri gala bandyt?  :-]
Arba tu sakiniu nemoki normaliai sudeliot, arba nesuprantu ka tu cia norejai pasakyt. Jeigu galima parasyk smulkiau.

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
Tai jei taip gerai nusimatai, tai parasyk, kaip galima toki daikta istyrinet Lietuvoje, kiek jis turi savyje veikliosios medziagos ?

Neprisijungęs Laimis9

• Įrašai: 523
    • Žiūrėti profilį
Rolandux teisus, net sakinio normalei parasyt negali, sunku suprast ko tu is musu nori. jei ne paslaptis  kiek metu pats sportuoji kad tokiu krastutinumu reikia griebtis ? :V
"nes jau tuoj bus metai kaip nesuprantu per kuri gala juos bandyti. per krauja galite jau nesiulyti " tai tu cia juos metus laiko naudoji, bet nesupranti kokiu budu juos tinkamai reikia naudoti ,ar nori pradeti naudot, bet niekaip metus laiko negali išsiaiškint kaip juos naudot ?  ka turi omeni sakydamas , Per krauja galite nesiulyti ?

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
As tai ju isvis nenaudoju, bet yra profesionalus sportininkai, kurie ji naudoja, ir norima istestuoti naujus papildus ir reikia suzinoti kaip. Ar yra kur LT kokia laboratorija kuri pasiimtu juos istirti, nes kiek ziurejom neradom tokiu. O paprasciausias budas neoficialiai ir netiklsiai gauti ats, tai susileidus ampuole, per tam tikra laika priduodamas kraujas tyrimams ir gauni ats koks kiekis augimo hormono pas tave yra kraujyje. bet tai nera tikslus, o reikia tikslaus.