cia mano bratkis.. jam neuzilgo 20.. puikus uzsispyrimo pavyzdys.. zemiau isvysit foto kaip jsi atrode ~2m atgal.. svoris maks iki 70kg, kazin ar tiek temdavo
medziagu apykaita labai greita, svorio priaugt sunku, pora dienu nepaedei laiku ir kaip priklauso, fsio, ta ka uzauginai per savaite, nukrito per diena.. tada nsuivedziau ji i sale.. pradzioj zaide su tai ssvoriais, mete, sklaidesi t.t po menesiuko uzkabino.. pradejau mokyt taisyklingai juos atliikinet, pradejo jaust savo kuna.. po kiek laiko kai is raumenu pasisalino pieno rugstis, kada dingo visi raumenu skausmai (vadinami mini raumenu uzdagimai), padariau jam programeliu, pakoragavom mityba, priskyrem mamai gamint tai ka reikia
zodziu.. tarp ~1-2metu maisto "prisiziurejimo", valgymo mazdag tuo paciu laiku, jokiu sporto praleidinejjimu, daznas pietu miegelis t.t tik jokio kardio jsi nedaro, todel ryskumo maza, nors dar ir nera ka ryskinti ypatingai.. bet rezultatus manau pamatysite fotkse (pries - zemiau, po - auksciau).. dabar sveria bratkis tarp 92-94kg svyruoja.. kadangi as nebelabai randu laiko sportui jau keleta metu, tai uz mane bratkis atidirbineja
p.s visa tai yra praktiskai "sausai".. per tuos metus viskas buvo ant maisto.. papildomai baltymai (proteininiai kokteliai) ir siek teik vandeniui sulaikyt raumenyse - kreatinas.. situ appildu dozes minimalios, mazesnes nei rekomendacines, ir ikrovos ~menesi, po to pertraukos ~2-3men.. kadangi kasdienybeje tikrai nereikia ryt visko is eiles ir didelem dozem, jei nelaukia kazkokie svarbus ivykiai, ar pan. bet ci aitk mano nuomone