Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kulturizmas/Mityba/Dietos/Bodybuilding/Sporto klubai  (Skaityta 153878 kartus)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
As misliju gal nusipirkt namie suoliuka su stanga, svoriu reiktu man iki 100kg, i 400lt kiek skelbiu pavarciau lyg ir imanom itilpt, aisku reiktu dar ir hanteliu paskui. Bet esmej ka manot, verta ar geriau pinigelius tuos leist sporto klube ? Nes ten kur dabar pasportuoju neuzilg gali but kad nebeiseis  uzsukt, nes palyginus ne arti vaziuoti, dabar ten,nes tuo paciu yra kitu reikalu,o jei nebe,tai, sale kita kokia galiu arciau lankyt, tik namie turint stanga smagiau, galima pvz ir savaitgaliais pavaryt... Gal kas pirkotes ir apie kainas galit kazka paporint ?  :-) Nes po biski pradejus sportuot sakau kam visiskai apsileist ir mest viska... Geriau krutet po truputi :D
pala o tu pietiniam gyveni? :V varom kartu į vieną mokyklos rūsį pajudėt ;) vienam kažkaip trūksta ūpo :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
jo namuose visai kas kita,nei kur vaziuot,nei kura degint,nei laiko taikyt,nei uz ka moket.viena karta susiperki viska ir ramiakas,pas mane irgi stanga,suoliukas,stovai,hanteliai yra.dar atsilenkimu suoliukas ir mano supratimu to pilnai uztenka

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
plius mane ziauriai parina kai salei uzimta buna arba uz nugaros stovi lauki kada pabaigsi

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
jo namuose visai kas kita,nei kur vaziuot,nei kura degint,nei laiko taikyt,nei uz ka moket.viena karta susiperki viska ir ramiakas,pas mane irgi stanga,suoliukas,stovai,hanteliai yra.dar atsilenkimu suoliukas ir mano supratimu to pilnai uztenka

as prie viso sito dar toki daikta turiu ir begimo takeli

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
pala o tu pietiniam gyveni? :V varom kartu į vieną mokyklos rūsį pajudėt ;) vienam kažkaip trūksta ūpo :D
Nea, kuršenkeli. Šiaip kolkas sakau dar judu savo įstaigoj :-] Visai norma ten, kai mokinuos viską, bet mėgstu susiplanuot ciut i ateiti :D

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
as prie viso sito dar toki daikta turiu ir begimo takeli

tai pas tave jau kaip tikra sale :)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
O kaip liaudis sportuodami, užsimetat kokį muzikinį foną ? :D Aš tai nežinau,neįmanoma be muzikos man, daug geriau atrodo einas viskas  :D Ir nekažką buna kai ateini i sale, o ten jau kasnors sportuoja ir uzsidejes koki metalo ar dar koki kompakta  (z)  :D kai pats pagrinde rusiskos muzikos megejas  :D Kur beje qqPP ar kaip ten jo nickas dinges, tiek uzsisportavo kad forume nebesireiskia  :V :-)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
as tam reikalui nusipirkau ausines monster isport,ypac ilgai begiojant be muzono sunku..:)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
as tam reikalui nusipirkau ausines monster isport,ypac ilgai begiojant be muzono sunku..:)
jo  (+) ir isvis tokia kaip kardio darant blyn nublusti gali

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
as kai begu 45-60min tai uzdengiu takelio laikrodi kad nematyciau)))))nes pastoviai ziurint i ji labiau pavargsti,o taip ikali sel - sl 600 dugnu ir gazo))))

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį

as kai begu 45-60min tai uzdengiu takelio laikrodi kad nematyciau)))))nes pastoviai ziurint i ji labiau pavargsti,o taip ikali sel - sl 600 dugnu ir gazo))))
[/quote] identiskai tik muzika skiriasi :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
na muzonas pagal nuotaika)))

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
60 min bėgat?  (z) aš apie mėnesį jau kaip pradėjęs lankytis salėje.. Tai tas 30 min cardio kartais taip sunkiai išsibėgioja kai žiūri į tą laikrodį ant bėgimo takelio.. bandau į miesto eismą tada koncentruotis  :-]

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
60 min bėgat?  (z) aš apie mėnesį jau kaip pradėjęs lankytis salėje.. Tai tas 30 min cardio kartais taip sunkiai išsibėgioja kai žiūri į tą laikrodį ant bėgimo takelio.. bandau į miesto eismą tada koncentruotis  :-]
[/quote

45-60 min 9,5km/h greiciu,uzdeng ta laikrodi,as jo neuzdenges negaliu))))

Neprisijungęs Poderis

• Žiūrėti profilį

45-60 min 9,5km/h greiciu,uzdeng ta laikrodi,as jo neuzdenges negaliu))))

Mane irgi žudo jis.. sekundės eina taaaip lėtai. Tada užsibrėžiu, kad kiek km turiu pasiekt iki pvz 15 tos min, greiti pasididinu ir pašol  :fight:

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Aš irgi bėgu 60min. Gaunasi lygiai 10km atsutumas maždaug 10 km/h greičiu. Pasileidi muziką ir į trasą.(Na čia lauke) Anksčiau 10km atrodė kosmosas, bet kai pakeičiau kvėpavima, viskas pasitaisė.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
kada begiojat? po trefkiu?kita diena? ryte?vakare?

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
asmeniskai kardio darydavau dienom tarpo sales.. pirmad-antrad, ketv-penkt sale, trec-sestad kardio.. cia jau rimu ritmu dirbant.. nuvargint raumens per daug irgi negalima.. po sporto jis turi ilsetis, metabolizuot, augt.. per daug apkrautas jis gali turet atvirkscia reikala, ne augs, o mazes, nes jis tiesiog "degins" save..

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
as jei jauciu kad neatsigavau - nepradedu,geriau ilgiau pakentet bet sau nekeikiant

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Na man taip gaunasi kad tik 2 treniruotes turiu į savaitę tai 2 kartus prabėgu, dažniausiai vakare.

Neprisijungęs Poderis

• Žiūrėti profilį
Man sudarė programą, tai kas kart po treniruotės apie pusvalandį cardio.. Aišku kai kojyčių diena būna, tai mažiau  :goodboy:

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Aš dažniausiai prieš treniruote atbėgu ir iš treniruotės :D bet tai gaunasi tik po 10min. Apšilt gerai. Nors aš irklavima lankau tai daugiau ant kojų tenka dirbt.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
kojyciu diena geriau nebegiot is viso man atrodo...as anksciau po kiekvienos trefkes begdavau,dabar labiau ant gelezies perejau tai kita laisva diena pabegioju

Neprisijungęs Poderis

• Žiūrėti profilį
Joo.. kai gerai kojos užsivaro.. tai nueinu keliom minutėm tik nusiraminimui ant mažo lvl.