Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kulturizmas/Mityba/Dietos/Bodybuilding/Sporto klubai  (Skaityta 153914 kartus)

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
to kz2
Jei gauciau minimuma, turbut nesportuociau, nes drožti organizma nera tikslo. Nezinau net kokiu sportu reiktu tada uzsiimti.  :V

Neprisijungęs Poliarinis_eziukas

• Įrašai: 70
    • Žiūrėti profilį
Labai teisingai mastai. Kad visi taip galvotu...
30% mityba, 30% treniruotes, 30+10% poilsis, miegas, režimas, papildai, schemija, valia ir t.t. ir turi 100 % rezultato, Nuo kiekvieno nusuk po 20 % ir paskaičiuoji ką gaunam, koki max 40% norimo rezultato, o rezultatas puikiai atspindės veidrodyje. :)

Nu cia kaip kam, nes man mityba turbut visi 50 proc gautusi

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
to kz2
Jei gauciau minimuma, turbut nesportuociau, nes drožti organizma nera tikslo. Nezinau net kokiu sportu reiktu tada uzsiimti.  :V
kas gauna tik minimumą litrobolu užsiiminėja :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Rolandux, taip ir neatsakei, kur šiauliuose sportuoji ?  :D
Pradėjau jau ir aš po čiut judėt  :-] Puse bedos, galvojau sunkiau bus (kai per sventes ir pries po bendrai apie 2 sav nieko nebedariau) Sakyčiau atrodo, kad net lengviau einasi :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
nes pailsejai :)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
nu as irgi po dvieju savaiciu pertraukos nuejau tai sendien vel visa skauda :G

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
sportininkai kiek cia kur diskutuoja yra profesanaliu?ant vienos rankos pirstu galima suskaiciuot.pirmiausia geras maistas dar karta maistas.pasiklausinekit  sportininku profu kiek vien ant maisto isleidzia manau vidutine lietuvos alga i men tai kazkur 1500lt .kas is jusu tiek gali lesit vien maistui?antra beveik visi megejai esat  iskaitant mane :Dir man idomiausia kaip sako hemijos nevarau tik papildus,bet tie ir papildai yra hemija iskaitant kretina kuris kaupe vandeny ir t,t tai kam save apgaudinet o kuris pe ,hemijos-papildu sportuoja tai sudaro keli procentai.
Tipiškas, su šiuo sportu mažai susidūrusio žmogaus nusistatymas (h)
Nors sorry pasitaisau, lygi ir rašei, kad sportuoji,  bet šiuos teiginius apie gerą maistą lekšteje ir proteino priskirimą chemija vis tenka išgirtsti iš tų, kad niekad rimčiau nebuvo įsigilinę kas ir kaip :D
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 08, 19:54:21 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
Rolandux, taip ir neatsakei, kur šiauliuose sportuoji ?  :D
Pradėjau jau ir aš po čiut judėt  :-] Puse bedos, galvojau sunkiau bus (kai per sventes ir pries po bendrai apie 2 sav nieko nebedariau) Sakyčiau atrodo, kad net lengviau einasi :D
Sorry neuzmaciau kad klausei. :)
Siuo metu sportuoju privacioje saleje, apie metus laiko jau, kurioje renkasi tik "savi". Mano kolega investavo 40 000 lt ir turim kur sportuoti.  :smoke:
Pries tai 3 metus piramideje, sale tikrai gera nieko negaliu prideti, tik man atrodo per brangiai ima, nors seniems lankytojams padarytu nuolaidu, bet ne.
Dar pries tai Azuole, Gyly, Kolegijos sklepe, buitininku mokykloj ir t.t.. :)
Visiems po svenciu sunku.  ff  Man asmeniskai kaskodel spaudimas labai krenta, visa kita savo vėžėse lieka.  (j)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
man po svenciu kaip tik normaliai eina.
kazkiek is ritmo ismusa tos sventines dienos,bet stengiuos nepasiduot tinguliui.
Rolandux,kiek kastuoja privaciai sportint,kokios salygos?

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Nors sorry pasitaisau, lygi ir rašei, kad sportuoji,  bet šiuos teiginius apie gerą maistą lekšteje ir proteino priskirimą chemija vis tenka išgirtsti iš tų, kad niekad rimčiau nebuvo įsigilinę kas ir kaip :D

na nesutikciau del papildu "chemiskumo".. jie tiek pat chemiski kiek E prisodrintas kasdienis maistas.. daugumoj atveju papildai tai koncentratai kazkokiu tia medziagu.. pvz proteinas, tai kokie sportuojancio organizmo poreikiai siai medziagai gaunami su saukstu, tektu skrandi pripildyt gal kilogramu ar daugiau mesos ar kito baltyminio produkto.. cia tik kaip pvz.. aisku pagalbiniu medziagu, gal ir nelabai "draugisku" zmogaus organizmui yra, kas be ko.. bet ju visur yra.. kaip ir minejau, kasdieniniam maiste ju apstu (dazinkliai, saldikliai, konservantai, kvapikliai t.t)..

asmeniskai sportuoju su svoriais, na tiksliau sportavau, gal nuo 14- ar 15m, iki universito.. tai truko ~5-6mm.. aisku su pertraukom ir kitom peripetijom.. dabar jau gal 5-ti metai vis neprisiverciu ar tai laiko nerandu.. ismegines esu daug, tikrai daug... ka universal zurnaliukai pasiulydavo idomesnio.. aisku nepasgtoviai, o tada kada kunas reikalaudavo, kada jausdavai kad nebekyli i virsu, sustojai ar panasiai..

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Sorry neuzmaciau kad klausei. :)
Siuo metu sportuoju privacioje saleje, apie metus laiko jau, kurioje renkasi tik "savi". Mano kolega investavo 40 000 lt ir turim kur sportuoti.  :smoke:
Pries tai 3 metus piramideje, sale tikrai gera nieko negaliu prideti, tik man atrodo per brangiai ima, nors seniems lankytojams padarytu nuolaidu, bet ne.
Dar pries tai Azuole, Gyly, Kolegijos sklepe, buitininku mokykloj ir t.t.. :)
Visiems po svenciu sunku.  ff  Man asmeniskai kaskodel spaudimas labai krenta, visa kita savo vėžėse lieka.  (j)
Oo, placiau biski apie buitininku mokykla :D Mokeis ten ? :D Senai ten kacelinais ? :)  Beje, kaip ąžuole ? Ten lyg ir visai nieko kiek esu mates.

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
Oo, placiau biski apie buitininku mokykla :D Mokeis ten ? :D Senai ten kacelinais ? :)  Beje, kaip ąžuole ? Ten lyg ir visai nieko kiek esu mates.
Privati sale nieko nekainuo, bendradarbis isirenge. Tai savi moka tik simbolini mokesti.  ;) Nes dusas, tuoletas, elektra juk naudojam.  :)
Buitininku mokykloje tik sportavau, atvaziaves i Siaulius studijuoti tos mokyklos barake gyvenau. Nes pazystamas studentas nuomojosi ten. Buvo tik 60 lt. O tie kas mokesi ten tik 20 berods mokejo. Bet kalbant apie praleistas dienas barake tai....  :goodboy: Bet cia nebesipleciam. tas buvo 2004 m.
Azuole irgi nera blogai, tik lubos gal kiek zemokos, bet netukdo. Labiausiai istrige man persirengimo kambarys, kuris buvo bendras vyru ir moteru.  :yay:  (y) Man atrodo iki siol ten tik uzuolaida kabo.  :-]
Kur beje pats sportuoji?

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
atsirado netipiskas (+)galiu tau pasisakyt sveres buvau 65kg  po 3 metu 95kg ir sporto pradzia buvo stumimas 40kg pabaiga po 3 metu dirbau su 120kg .bet tie trys metai viskas laiku tas pats grafikas 3 metai miegas iki 8.  pusriciai lengvas ryte pabegiojimas pietus,miegas sportas ,vakare lengvai varskytes ir vel miegas .dabar kadangi darbai ,kartingu sporte dauk svert negali nes virsvori vezi tai sveriu 82kg ziema kada nedirbu nueinu pasportuot ugis mano 170cm.tai nezinai cia nepasakok savo teoriju tipiskas :-]ir aisku dar pliusas ,kad per savo gyvenima esu surukes tik viena cigarete alkh per 10metu gal isgers litra vyno ir sampano pora bonku tai galima sakyt jokio alkh .nes alus man smirda ir.t.t
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 09, 00:21:41 sukūrė kz2 »

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
ir tau brutas teisingai atsake maiste ir hemijos ,o jos privalgo visi ir ,t,t nori gyvent be hemijos tai reik gyvent netoli kalnu ir t,t ir paciam viska augint ir t,t (+)o taip kur pasisuki visur hemija maiste

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
ir tau brutas teisingai atsake maiste ir hemijos ,o jos privalgo visi ir ,t,t nori gyvent be hemijos tai reik gyvent netoli kalnu ir t,t ir paciam viska augint ir t,t (+)o taip kur pasisuki visur hemija maiste
Esmė, kad mano supratimu chemija tai preparatai nudojami konkrečiam tikslui pasiekti, stipriai veikiantys, bet turintys didelį šalutinio poveikio pavojų, todėl naudojami su atitinkamom žiniom arba su atitinkamai žinančio žmogaus priežiūra - tokių preparatų nauodjimo etiškumas - čia jau kitas klausimas ir kiekvieno reikalas, o kai nekaltus proteino miltelius priskiria tiem patiem anabolikam na sutik, juokingai skamba (h) Apie visų reikalingų produktų gavimą vien iš paprasto maisto galimybės čia jau prikalbėta, vien per šiandien, tad pridurti neturiu ka, kiekvieno reikalas kaip jis derina mitybą, ar kemša maximinį maistą su E ar ima miltelius, kur iš esmės tas pats, tik palikta tai kas reikalinga.

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
na nesutikciau del papildu "chemiskumo".. jie tiek pat chemiski kiek E prisodrintas kasdienis maistas.. daugumoj atveju papildai tai koncentratai kazkokiu tia medziagu.. pvz proteinas, tai kokie sportuojancio organizmo poreikiai siai medziagai gaunami su saukstu, tektu skrandi pripildyt gal kilogramu ar daugiau mesos ar kito baltyminio produkto.. cia tik kaip pvz.. aisku pagalbiniu medziagu, gal ir nelabai "draugisku" zmogaus organizmui yra, kas be ko.. bet ju visur yra.. kaip ir minejau, kasdieniniam maiste ju apstu (dazinkliai, saldikliai, konservantai, kvapikliai t.t)..

asmeniskai sportuoju su svoriais, na tiksliau sportavau, gal nuo 14- ar 15m, iki universito.. tai truko ~5-6mm.. aisku su pertraukom ir kitom peripetijom.. dabar jau gal 5-ti metai vis neprisiverciu ar tai laiko nerandu.. ismegines esu daug, tikrai daug... ka universal zurnaliukai pasiulydavo idomesnio.. aisku nepasgtoviai, o tada kada kunas reikalaudavo, kada jausdavai kad nebekyli i virsu, sustojai ar panasiai..

Dėl tariamos chemijos maiste ašmeniškai nesergu paranoja, ir to maisto gamybai naudojamas pagalbines medžiagas nelinkęs vadinti šiu grubiu žodžiu, taip pat netikiu konspiracijos teorijom apie slaptus vyriausybės planus išnuodyti tautą maximos pagalba (-)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Seip cia su kz2 pasisakymu nesutikau, bet pasicitavo tik grishman.. Neturiu ir as baimes maistui, cia labiau konstatavau kaip nudienu populiaria tema ir fakta del tu E.
 ir butu gerai kad uztektu paest ir pamiegot tam kad siekt rezultatu.. Bet abejoju ar cia profu daug sedi, tai labiau diskusija i "del saves" diskusija fokusuojama.. Nes raumuo rimtam sportui, pwz pozavimui ar kokiam jegos sportui..

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
Aš kažkaip nesureikšminu tų E raidžių, tuo labiau kai nieko negali pakeisti. Valgom tą ką turim.  :)

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aš kažkaip nesureikšminu tų E raidžių, tuo labiau kai nieko negali pakeisti. Valgom tą ką turim.  :)
tai va butent ,kad to e pilna visuose produktuose visi valgo ir ok (y)nera kito pasirinkimo ir valgysim toliau.kazkam reik juk bapkes darytis is maisto,vaistu ir t,t taip ir vyksta biznei  butu svarus maistas niekas vaistu nepirktu ir t,t.tokia relybe :V

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Privati sale nieko nekainuo, bendradarbis isirenge. Tai savi moka tik simbolini mokesti.  ;) Nes dusas, tuoletas, elektra juk naudojam.  :)
Buitininku mokykloje tik sportavau, atvaziaves i Siaulius studijuoti tos mokyklos barake gyvenau. Nes pazystamas studentas nuomojosi ten. Buvo tik 60 lt. O tie kas mokesi ten tik 20 berods mokejo. Bet kalbant apie praleistas dienas barake tai....  :goodboy: Bet cia nebesipleciam. tas buvo 2004 m.
Azuole irgi nera blogai, tik lubos gal kiek zemokos, bet netukdo. Labiausiai istrige man persirengimo kambarys, kuris buvo bendras vyru ir moteru.  :yay:  (y) Man atrodo iki siol ten tik uzuolaida kabo.  :-]
Kur beje pats sportuoji?
Toj pacioj buitininku mokykloj :D Nesenai pradejau dazniau vaiksciot, su grupioku, tas jau pasivares neblogai, o as kaip ir del saves :) Pakanka :)) Tikriausiai fizinio mokytoja pameni ? :D Maladiec toks :) Šiaip misliju gal vasarą kada pamegint kokiam azuole...

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
Toj pacioj buitininku mokykloj :D Nesenai pradejau dazniau vaiksciot, su grupioku, tas jau pasivares neblogai, o as kaip ir del saves :) Pakanka :)) Tikriausiai fizinio mokytoja pameni ? :D Maladiec toks :) Šiaip misliju gal vasarą kada pamegint kokiam azuole...
O Šiauliuose dar veikia Elada įsikurusi vieno daugiabučio rūsyje, centre? šalia Vilniaus gatvės berods, kai studentavau ŠU, ten lankiausi, malonūs treneriai (y) senokai aišku tai buvo, 8 metus atgal..

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Oi zinok tiksliai nezinau, maisau as biski ta elada su gyliu ,bet man atrodo tebera, nes pazystami visad kai kalba kalba apie senaja ir naujaja elada :D Tai senoji,galbut tavo paminetoji :)

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
Tikrai taip, ta pati "senoji Elada" S.Nėries g. 16 - dar likusi viena foto atminčiai (+) Naujoji Elada buvo per prabangi, o senoji kaip studentui  visai įkandama :D

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
Kadangi as ten nesimokiau tai nei vieno mokytojo nepazistu.  :D