Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kulturizmas/Mityba/Dietos/Bodybuilding/Sporto klubai  (Skaityta 154017 kartus)

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Nesupyk tik, bet tu žalias šitam reikale.  ;) Nebent pirma karta toki "perla" rašai.  :)
Butų labai malonu iš tamstos pusės, kad atsiribotumėte nuo arogantiškų teiginių stiliumi "aš anoks o jus visi tokie ir tokie" ir visokių kitokių matavimuisi skirtų bendravimo atributų, tuo labiau, kad jie visiškai nesukelia teigiamo įspūdžio apie tariamas tamstos turtingas žinias šiame sporte, ir įsitrauktumėte į diskusiją su realiais protingais argumentais ir teiginiais ;) iš anksto AČIŪ ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
aciu,Grishman,laukiau kada kas nors parasys butent toki atsakyma...

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
Dalyvauji varzybose, bet rašai visiskas pievas. Pora postu buvo protingi.

iskart po sporto butinos tik anglys, po tam tikro laiko atsidaro ir baltymu "langas" :)

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
iskart po sporto butinos tik anglys, po tam tikro laiko atsidaro ir baltymu "langas" :)
Raumenys auga ne treniruotės metu o po jos :D jeigu po treniruotes nesuvartoji geros baltymų dozės, gali skaityti, kad treniruotė nuėjo perniek.

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
vienzo ka as noriu pasakyt, pasportavai ir rubinej po sporto uzsimeti angliu, gryzaj namo(jei sale ne uz 100km) ir sauni baltymu doze :)

Neprisijungęs Poliarinis_eziukas

• Įrašai: 70
    • Žiūrėti profilį
vienzo ka as noriu pasakyt, pasportavai ir rubinej po sporto uzsimeti angliu, gryzaj namo(jei sale ne uz 100km) ir sauni baltymu doze :)

Ir kam butent tos anglys reikaingos po treniruotes? Jei butu kokia valanda dvi pries dar suprasciau kaip ale energijos saltini, o po jos kam ?

Neprisijungęs Rolandux

• Įrašai: 284
    • Žiūrėti profilį
Butų labai malonu iš tamstos pusės, kad atsiribotumėte nuo arogantiškų teiginių stiliumi "aš anoks o jus visi tokie ir tokie" ir visokių kitokių matavimuisi skirtų bendravimo atributų, tuo labiau, kad jie visiškai nesukelia teigiamo įspūdžio apie tariamas tamstos turtingas žinias šiame sporte, ir įsitrauktumėte į diskusiją su realiais protingais argumentais ir teiginiais ;) iš anksto AČIŪ ;)
Pirma. As niekur nepaminejau, kad as toks ar anoks.
Antra. is 14 puslapiu, 10 reiktu trinti, nes rasoma visiska nesamone.  (!?) Sutik su manim, jei as pradeciau audi forume irodineti, kad audi gaminama Taivanyje, arba rasyciau, kad Vilnius yra Estijos sostine?  :V Tau cia normalu pasirodytu?   :think: :think:
Trecia. Atejau i sita skilti nesigirti, bet rasau kas raso nesamones. Apie save pasakiau minimaliai, kad sitam sporte daugiau nei 10 metu. Tai minimalus bagazas yra, ne taip kai kurie cia profesionalai.  (z)

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
Negerk po trenkes angliu, ne tik, kad nepralosi, bet ir islosi.  ;)

Neprisijungęs qqPP

• Įrašai: 170
    • Žiūrėti profilį
Dalyvauji varzybose, bet rašai visiskas pievas. Pora postu buvo protingi.

Man tai išvis tu kažkoks lempinis.. Ne tau čia reikštis protinguoli  (aa)

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
Man tai išvis tu kažkoks lempinis.. Ne tau čia reikštis protinguoli  (aa)
Kaip supratau tau tas redbulis ir snicers ne i nauda.  ;) Nieko asmenisko.  :-]

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
Pirma. As niekur nepaminejau, kad as toks ar anoks.
Antra. is 14 puslapiu, 10 reiktu trinti, nes rasoma visiska nesamone.  (!?) Sutik su manim, jei as pradeciau audi forume irodineti, kad audi gaminama Taivanyje, arba rasyciau, kad Vilnius yra Estijos sostine?  :V Tau cia normalu pasirodytu?   :think: :think:
Trecia. Atejau i sita skilti nesigirti, bet rasau kas raso nesamones. Apie save pasakiau minimaliai, kad sitam sporte daugiau nei 10 metu. Tai minimalus bagazas yra, ne taip kai kurie cia profesionalai.  (z)

Bet kuriuo atveju forumas skirtas diskutuoti ir dalintis žiniomis, užvesti nežinančius ant teisingo kelio puikiai galima daryti ir civilizuotais būdais (+)

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
Negerk po trenkes angliu, ne tik, kad nepralosi, bet ir islosi.  ;)

nu jogurto litrais nereiketu varyt manau, bet ar ne energetinius resursus organizmas puola atstatinet pirmiausia ?

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
Bet kuriuo atveju forumas skirtas diskutuoti ir dalintis žiniomis, užvesti nežinančius ant teisingo kelio puikiai galima daryti ir civilizuotais būdais (+)
Tu visiskai teisus, tik reiktu atsirinkti ko klausytis, bet dar geriau paciam tuo dometis skaityti,  gilintis ir ziureti kaip butent veikia tave ir neisradineti antra karta dviracio, tada suprastum kas cia stipriai i lankas vaziuoja. Zmogus pasisake, kad profesionalas kulturizme ir visi linksi galvom ir klauso paistalu ligotu. Man net pikta pasidare, nors cia ir ne mano reikalas, tik man juokinga.  :-] 

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
tsi patark ko reik ir kaip nereik,o zmogu palik ramybei

Neprisijungęs Poliarinis_eziukas

• Įrašai: 70
    • Žiūrėti profilį
nu jogurto litrais nereiketu varyt manau, bet ar ne energetinius resursus organizmas puola atstatinet pirmiausia ?
Ir tai jis daro esdamas raumenis. Beje niekas neatsake kodel anglis po o ne pries trenke :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 07, 22:49:00 sukūrė Poliarinis_eziukas »

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
ne geriau tada vietoj tu kavu pre-workouta koki ikalt , gerai jie kabina jei prie kofeino neprates, nors man daugiau sudaro motyvacija ir nuotaika ta diena nuo to ir priklauso ar trefke gera bus :) Rolandux koks ugis svoris ? apimtys ?

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
ir Taip ir Ne, nepanaudoti angliavandenys virsta i glikogena ir kaupiasi riebaliniuose audiniuose. Cia diskusija begaline, informacijos pilnas internetas. Turetum pasiskaitineti. Ir paciam butu naudinga ir idomu.  ;)

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
ne geriau tada vietoj tu kavu pre-workouta koki ikalt , gerai jie kabina jei prie kofeino neprates, nors man daugiau sudaro motyvacija ir nuotaika ta diena nuo to ir priklauso ar trefke gera bus :) Rolandux koks ugis svoris ? apimtys ?
Ugis, svoris ir apimtys tikrai nepasako kiek esi "pasikaustes" sitam sporte. Bet jei idomu 107 kg, 185/186 cm. O apimtys kaip suprantu cia idomu kiek bicas?  :bedantis:

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
vot cia ir yra tema kad ne ant kito varyti o patarti kaip kas geriau.davai bukim visi paprasti o ne ale tas taip sako ir daug raso tai tipo jis cia jau kerta kazka,va atejo kitas gal dar protingesnis tada jau tas kietas :V zodziu darom taip jei kas matot kazka netinkama pakomentojam patarem.jei nori ligti savam pasauli su avo tiesom nerasom cia visai.po treenkes niekam nepakenke baltymu kokteilis.snikeriai ir redbuliai, nu ka as zinau pirma kart girdziu.gal tada cukraus ikalam gryno sauksta gero,manau nelabai.siaip papildai ziurekit sudeti kiti kiek cukraus turi.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
esu mates savo akimis kaip chebra trefkes metu po pora red bull'u susileisdavo,bet jie eme ir rimtesnios chemijos,mates...

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
Niekas cia ant nieko ir nevaro, tik pasakiau, kad rasomi stipriai iskreipti dalykai. Jau ir patys cia pastebejot, kad redbulis ir snicers po treniruotes cia yra ne i tema. Sniceri dar pateisinciau pries treniruote, bet ir tai geriau ji pakeisti i zymiai tinkamesni derini.
Nedarom off topic'o ir diskutuojam normaliai. Jei kas kam idomu diskutuojam, bet aklai netikekit,  tai kaip sako rusai "daviriai no praveriai".  (H-) Juk ne šiaudinių stogų laikais gyvenam ir informacijos labai daug.  ;)

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
esu mates savo akimis kaip chebra trefkes metu po pora red bull'u susileisdavo,bet jie eme ir rimtesnios chemijos,mates...
Akys apgavikes, kad jie taip daro nereiskia, kad tai yra gerai. Pazystamas saleje hemijos rimtai ragavo, atrode gerai, bet savaitgaliai visada baliai buvo, ir uzsilenke budamas 25 metu.  :-/  Mirties priezastis - pasibaige kepenys. Todel geriausia ne ziureti kas ka daro, o ziureti saves ir zinoti, kad darai teisingai.  (+)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
sakiau ka maciau,o ne kas gerai...vienas ju db panasus i lb lb stora kiaule,o buvo raumenu kalnas:)

Neprisijungęs Rolandux

• Žiūrėti profilį
sakiau ka maciau,o ne kas gerai...vienas ju db panasus i lb lb stora kiaule,o buvo raumenu kalnas:)
Nuo teisybes nepasislepsi, sitam sporte kuo geresnes formos-tuo brangesnis ju islaikymas. O kas turi pradzia, tas turi ir pabaiga. Visa gyvenima juk nesportuosi.  :)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
nzn kacialke ir taip sportas kuris sirdi gerai drozia plius redbulis nu cia nzn nzn.. geriau sokolado tada pries trefke ikalt ar tos pacios kafos kad kofeino :)