Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kulturizmas/Mityba/Dietos/Bodybuilding/Sporto klubai  (Skaityta 154145 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
ne nezinau buvo laikas kaip ratobalina siule ir rubinei hebryke leidosi i save,na ispudingai atrode ir jegos kibirais turejo   :O.as daba kaip pasakyti ant lasinio metimo einu(eiti reikia  :facepalm: ) nes dar karta sakau 8m nesportaves.daba cia po lengva judeti pradejau su savo rezimu tai 2men minus 5 kg,gruodis isbriaukiamas nes neimanoma(aisku imanoma tik valios nier) a va po nauju manau kaupsiuos ir iki vasaros,na ziuresiu jei uzsikabliuosiu gal kas sieksiu daugiau nei pilvo metimo  :V . sportoti reik bet neapleisti ir i sva nors du  kart nueiti nei mesti.

kol mesi isitrauksi po biski i judesi ;) jug geriausia motyvacija matyti pacio pasiekta rezultata ;)

as nuo greito metimo apturejau problema su sveikata,bet tai manes nesustabde ir tikiuos nebesustabdys,nes kazkada padariau klaida ir buvau metes sita reikala...

Neprisijungęs qqPP

• Įrašai: 170
    • Žiūrėti profilį
Bet iš tikro hėbra, kodėl taip yra? Jaunimas nebeturi motyvacijos sportuoti ar kas yra?  :E

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
mes augom su svarcu,van damu,stalone,bruce willisu ir pan,o db kazkokie puspydariai dazytais plaukais ir asarotom akym

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
mes augom su svarcu,van damu,stalone,bruce willisu ir pan,o db kazkokie puspydariai dazytais plaukais ir asarotom akym
:D :D :D (y)

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Na aš irgi nesu iš švarco laikų, bet mane visada vežė filmai su juo, puikiai pamenu kaip su tėvu kiekvieną dieną žiūrėdavom įvairiausius filmus su juo, ar kokiu Stalone...  :V O dabar pažiūri... Ateina jauniklis 14metų į sporto kluba, kątik cigaretę numetęs ant žemės, visas pasmirdęs, ateina ir ahujielą primetą, padaro kelis pratimus ir išeina namo, o poto man į feisbuką rašo, kodėl aš neaugu.. Aš net neturiu ką jiems parašyti.. Nejaugi jie patys nesupranta elementariausių dalykų?  :E

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
supratimas ateina su laiku ir noru...kas ka renkas ir kas kam patinka,as gal irgi per velai supratau tai kas akivaizdu,bet...lieka pykt tik ant saves pacio ir dziaugtis kad geriau velai negu niekada...

sporto salei i kuria ejau tie patys zmones kurios rasi po metu ir po dvieju-atrodo jie tikrai gerai nes dirba,visi kiti ateina ir iseina su aksciau isvardintu klausimu...

va ko dar noreciau tai koki kikboksa palankyt...

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
musu laikais buvo mase ir jega.daba ryskumas ir dar karta ryskumas ,nereik mesos dafiga,svarbu rysku raumeni tureti ir as su tuo daba sutinku

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
musu laikais buvo mase ir jega.daba ryskumas ir dar karta ryskumas ,nereik mesos dafiga,svarbu rysku raumeni tureti ir as su tuo daba sutinku

Aš buvau ir būsiu už tai, kad daug mėsos ir ryškios :) Švarco stiliumi, truputi mažiau :) Sieksiu būtent to :)
O geriausias perliukas buvo, bet jūs isikibkite kai parašė vienas vaikinas (16metų). :
Kiekvieną dieną gryžęs namo suvalgau po 1batoną ir grietinės indelį, bet man masė neauga..
Net nežinojau ką atsakyti.. miriau juokais...   (H-)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
ne juokais reik mirti o patarti nes nevisi zino kaip kas yr(na aisku juokinga o ypac girietine kurios net nerekomenduojama),ne veltui si tema.tikrai sunku kazka sau pritaikyti bet is vieno kito primetus ta ana tikrai galima isgauti rezultata.tad geriau maziau juoku

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Bet kaip gali žmogus nesuprasti, kad sportuodamas turi atsikratyti visų rėbalų? O jis poką grietinės.. OMG..

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
turbut zodi mase skirtingai supranta...kai kalbama apie raumenu mase,bendra mase...

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
zinai kiti galvoja kad daug pieno produktu yra gerai.ir nezino ju svarbos.kitose salese treneriams dzin kas kaip ir ka jis daro valgo plius jei neperki is ju programos ar ju paslaugos tai dzin.nebier kaip anksciau rusu laikais kad kazka is vaikio pasiekti.aiskau su laiku susizinos kas kaip ir kur.visi klysta todel ir patarimu reik

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
trenerio duona yra tave pasodint ant chemijos ir turet klienta,anksciau treneris teva atstodavo,net mokyklos laikais kai budavo bureliai su mumis tikrai uzsiimdavo ir netingejo

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
trenerio duona yra tave pasodint ant chemijos ir turet klienta,anksciau treneris teva atstodavo,net mokyklos laikais kai budavo bureliai su mumis tikrai uzsiimdavo ir netingejo
(+)

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį

Vatvat.. O pas mus mokykloi per fizinio lavinimo pamokas, būdavo taip daryk ką nori, mokytojas sėdi prie kompo  (!?)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
parasykit kokiom programom daug maz sportuojat, as tai ir daugiau einu ant svorio metimo irgi buvau nesportaves nemazai metu dabar sportuoju jau apie metus i sale saziningai 4 sykiai i savaite pavyko nusimest 14 kg ta laika kaip pradejau sportuot tikslas ira turet ryskumo daugiau bet labai daug mases nenoriu kaip qqpp mases jau kaip ir uztenka man tik noriu dabar isiryskint

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Apsileist save tai yra žiauriai negerai, nors tiek metu tera man, bet anksciau atrode aj kujnia tas pilvas cia, paskui va iki dabar kai užaugo,tai vaikyti  :goodboy: :F , labai blogai yra apleist. Reik iprast sportuot, taip kaip rytais prausies, nesakau kad ten raumenim trykšt, bet kad ir šiaip bile judet, jau gerai yra..  Aišku, kam nesinoretu atrodyt kaip qqPP ,bet baxuras jau matau nuo senai pradejes,iprates tai cia jau nuo 20 metu pradejus nebelabai iki tiek pasieksi manau :D Nu galima,bet valios laaaabai reik

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Apsileist save tai yra žiauriai negerai, nors tiek metu tera man, bet anksciau atrode aj kujnia tas pilvas cia, paskui va iki dabar kai užaugo,tai vaikyti  :goodboy: :F , labai blogai yra apleist. Reik iprast sportuot, taip kaip rytais prausies, nesakau kad ten raumenim trykšt, bet kad ir šiaip bile judet, jau gerai yra..  Aišku, kam nesinoretu atrodyt kaip qqPP ,bet baxuras jau matau nuo senai pradejes,iprates tai cia jau nuo 20 metu pradejus nebelabai iki tiek pasieksi manau :D Nu galima,bet valios laaaabai reik

Dėkui už pagirimą, bet man vis maža..  :-{ :-]

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Apetitas kyla bevalgant,posakis toks  :D Man blemba reiktu prisiverst maista normalu... O tai dabar valgau beveik neziuriu ka, tai blemba tas sportas tas ant to praktiskai,ka suvalgau, ta sudeginu ir vel..:D Po biski stengiuos nebeeit i hesburgferius ir pan  :D Bet ant jegos pradedu jaust pagerejima,kai nebelekaip viska darau o kiekviena kart tam tikrus pratimus,tam tikru skaicium, bei intervalais, kaip tu rasei ten kai ant ryskinimo, 30-40sec. Siaip pabandziau 85 jau pastumiau, kai pries gerus 2 men 70 tik ivariau. Jokiu papildu nieko dar nevariau  :D
Beje,labai blogai jei per ta pertrauka 30-40sec eini kazka kita daryt, ar butinai pailset tiek laiko, pavaiksciot ir vel ?

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
30-40sekundžių intervalas yra tam, kad apraminti tavo širdelę, jos dūžius.
Tiesiog lėtai vaikščiok ratais prie staklių ir tiek.  (+)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
Bet iš tikro hėbra, kodėl taip yra? Jaunimas nebeturi motyvacijos sportuoti ar kas yra?  :E

cia tu rimtai ar dura ijungei paklauses...?  :-]  pakeisk paskutine foto  ir bus gerai... :D o dbr evoliucijos fragmentai.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 24, 08:14:14 sukūrė Silwer103 »

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
kaip ir sake zmogus 30-40 sek pasivaikstai ir toliau dirbi :)o jai kazkas nori kaip ,kad pilvo presas kalades butu ir t,t jokiu riebaliuku manau turi zmogus nedirbt .miegot pietu ir t,t o taip mazai kam prieinama .jai zmogus dirbantis kartais nedamiega  nedavalgo kada reikt ir t,t nematau problemu sportuojant ,kad visi lasinukai neistirpsta.nes galima sakyt beveik neimanoma .o  o vitaminus dauguma kurie sportuoja kazkiek vartoja yra ar vartoja .nereik lialia ,kad as svarus ir t,t  :)uztenka paziuret zmogus salei varksta ir t,t o kaip sausainis  taip sausainis  tai niekur nesides visiek reik papildu vitaminu.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 27, 17:55:54 sukūrė kz2 »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
priklausant kiek ir kaip vargsta ir ka valgo :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Oj apsileisiu per sventes  :facepalm: :facepalm: Nes praktiskai nejudu dabar :D Kazkaip tinginys ziaurus apemus, po nauju reiks vel, kol atsigausiu...  :F :-] :D nu bet po nauju tocnai reiks kibt  (+)