Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kulturizmas/Mityba/Dietos/Bodybuilding/Sporto klubai  (Skaityta 154222 kartus)

Neprisijungęs robertass

• Įrašai: 181
    • Žiūrėti profilį
kreatina reikia pirkti monochidrata gryna, koki kieki gerti reikia pasiskaiciuoti pagal savo kuno svori, dalinti ta kieki per diena i 2 arba 3 gerimus, siaip galima ryte, pries tren ir po.  viska rasi kulturizmas.net

Neprisijungęs qqPP

• Įrašai: 170
    • Žiūrėti profilį
Taip robertas teisingai sako apie monohydridą. 100kart geriau geriamas. Kreatino vartojimo būdas yra labai paprastas. 30min prieš treniruotę, ir po treniruotės šotą :) Viskas.  :)

Sportuoji nesunkiai, bet eini į sporto salę 5dienas per savaitę, nesueina galai man.. Kam to reikia? Eik tris, bet biški tropniau paplušėk toi salėi  (y)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
5nemaiso ziurint kiek eini tas penkis,siaip jo tris per akis.bet va kas durniausia kai sportoji ir darai du raumenys per trenke tai po keliu dienu nejauti tu raumenu kuriu darei pvz  pries 2dienas.tad norisi uzpusti ta ka nori

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Zaudi, nelabai supratau tavo komentarą, pabandyk parašyti truputį rišliau..
Nes nesusigaudau, ką tu nori pompuot, kokios dvi dienos, jeigu tarpai tarp treniruočių tik viena diena, tik po to būna dvi laisvos, savaitgalį  :-)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
buvo tarpas kaip ejau visas 5dienas darydamas 1d krutine bica trisa,antra kojas pecius nugara viska po4*8 presas kasdien arba pagal jegas.ir tap kas antra diena  :) ir buva oi kaip gerai bet nedidejau bet kietas buvau.ir visai geria buva.viska sausai .o tu ggPP tai nepik esi tikrai emes plecianciuju  ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Dekuj vyrai ;) Beje, o vandeni butina gert per trenke ?  :D Nes as pvz nu jau belekaip susylu, prakaitas belekaip eina jau tikrai kartais, nu bet nesinori kazkodel man gert  :D

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
tikrai nemaiso net man atrodo reik(brt tik nrgazuota).o gal as klystu  :V

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
ispilk is masinos antifryza ir kalk redline'u pora val po miesta-kazkas panasaus kaip tavo organizmui bus...ir gert mazais gurksniais kad tiesiai i pusle nekristu...

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
ispilk is masinos antifryza ir kalk redline'u pora val po miesta-kazkas panasaus kaip tavo organizmui bus...ir gert mazais gurksniais kad tiesiai i pusle nekristu...
jauneli koks tavo amzius?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
o ka?)))

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
siaip,nes bendaruji ir nezinai su kuom nes as taves juk nezinau ir lyg prie niko 25m

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
matai as irgi nzn su kuom kaip ir kodel,bet kazkodel amziaus klausimas man paskutinis galvoi,tiesiog arba limpa bazaras arba eini pro sali,taip man 25 dabar...

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
buvo tarpas kaip ejau visas 5dienas darydamas 1d krutine bica trisa,antra kojas pecius nugara viska po4*8 presas kasdien arba pagal jegas.ir tap kas antra diena  :) ir buva oi kaip gerai bet nedidejau bet kietas buvau.ir visai geria buva.viska sausai .o tu ggPP tai nepik esi tikrai emes plecianciuju  ;)

Tie tavo "plečiantys" vadinas steroidai, kaip sustos,metanai visi? Pasakysiu teisybę, esu išgėręs prieš 4metus, kai dar sporte buvau pradedantysis, 1poką metano tablečių (12tabl) berods, kurios buvo likusios iš močiutės laikų, kai sirgo stipriai, ir prieš mirtį buvo išrašę daktarai. Tai buvo visi mano plečiantiejį.. :) Visą tą ką aš pasiekiau per paskutinius sunkius 3metus, žinoma galima ir per pusmetį pasiekti, net geresnę išvaizdą, leidžiantis sustanoną :) Ar dar kokį kitą anabolą. Nepaslaptis, kad dabar taupau pinigus, ir visiškai jokių papildų nejungiu. Bet kai jau gryšių su papildais į sportą, tikrai pajungsiu augimą skatinančius :) Ampulėm leidžiamus. Atsibodo būti kūdam  (+)

Citata
Dekuj vyrai  Beje, o vandeni butina gert per trenke ?   Nes as pvz nu jau belekaip susylu, prakaitas belekaip eina jau tikrai kartais, nu bet nesinori kazkodel man gert

Teisingai čia kažkas apie antifryza isireiškė. Vandens per treniruote minimum 1litrą. Tu visada privalai stebėti savo šlapimą, jis turi būti skaidrus, o ne geltonas. Yra gelsvas? Reiškia tau reikia dar vandens. Visada turi prižiūrėti savo šlapimą :) Jame matai ar tavo kūnas dehidratuojasi ar ne, būna geltonas, reiškia xujovai, būna skaidrus reiškia tavo kūnas jaučiasi gerai  :)

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
siaip,nes bendaruji ir nezinai su kuom nes as taves juk nezinau ir lyg prie niko 25m

Niekada žmogaus nevertink pagal amžių. Nes net 18metų žmogus gali būti daugiau apsiskaitęs, daugiau išprusęs, nei 25-30metų vyras :)  (H-)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
matai as irgi nzn su kuom kaip ir kodel,bet kazkodel amziaus klausimas man paskutinis galvoi,tiesiog arba limpa bazaras arba eini pro sali,taip man 25 dabar...
na as galvojau kad kazkas mano metu bet jaunesnis tu :) na gerai nes rasai bent rimtai ;)
Tie tavo "plečiantys" vadinas steroidai, kaip sustos,metanai visi? Pasakysiu teisybę, esu išgėręs prieš 4metus, kai dar sporte buvau pradedantysis, 1poką metano tablečių (12tabl) berods, kurios buvo likusios iš močiutės laikų, kai sirgo stipriai, ir prieš mirtį buvo išrašę daktarai. Tai buvo visi mano plečiantiejį.. :) Visą tą ką aš pasiekiau per paskutinius sunkius 3metus, žinoma galima ir per pusmetį pasiekti, net geresnę išvaizdą, leidžiantis sustanoną :) Ar dar kokį kitą anabolą. Nepaslaptis, kad dabar taupau pinigus, ir visiškai jokių papildų nejungiu. Bet kai jau gryšių su papildais į sportą, tikrai pajungsiu augimą skatinančius :) Ampulėm leidžiamus. na apie mociute tikrai nereik bet pradzia pasidarai su metanu ir toliau judi linksmai snekedamas.tiki ne sausai tiek neissipusi.2metai sausai i sale reguleriai maistas mamos kuri net is virtuves vidavo sakydamas visus cia apvalgai  :bedantis: bet vistiek tokiu rezultatu tavo metu as neturejau.po dvieju metu surijai amino jo stebuklas ivyko  :D 10kg jegos 5 kg svorio.dar papildus gal granduse perki ?

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Žiūrint ką tu valgydavai. Jeigu kotletus mamos ar kugeliuką kokį, tai atsiprašau. Sveikai maitintis reikia norint plėstis. Papildus aš vartoju tikrai ne kokius stebuklingus, (Vartojau tiksliau) : SuperPUMP, Animal PACK, gaineriai, monohidridinis kreatinas, amino rūgštys, lipo six'as , bei žali kiaušiniai :) Dar buvau pradėjęs bandyti pieną gerti su mielėm ( ta prasme isidedi mielių į pieną, pakaitini pieną, kad tos mielės bent truputį išrūgtų, o poto jos jau organizme rūgsta (nepasitvirtino)  (n)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
na pairenkimo tokio didelio neturejau bet ziurejau kazka kas tiktu.siaip jaunam tinka viskas aisku dar pasikartosiu baltymo 1g =1kg na max2g ir viskas ok.na ir valgyti reguliariai kas dvi val,ir tikrai raumo judes aisku ne metenu greiciu.bet va matai ggPP mociutes palikimas tau dave pradzia

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Nemanau, kad būtent tos 12tablečių, kažką lėmė.. Tikrai ne, aš nieko nepajutau nuo jų, gal šiek tiek jėgų protrukį.. :) Zaudi, kalbi čia apie metaną, galbūt žinai kur jo gauti? Arba sustos? Na dar kolkas tik domiuosi  (+)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
chebra,nepamirskit kad kiekvieno sudejimas yra individualus,kazkas pora metu sportaves atrodo kaip kitas atvirksciai to tiek pat laiko nedares,nu joptararaj as pvz nemaciau bachuro QQpp nuotraukuose sterodiniu nesveikai issiputusiu raumenu ir pan,beto nepamirskit kiek zmogui metu,jam organizmas auga jam paciam sportuojant,reiskias ir auga jis i teisinga puse,nes gauna apkrovu...

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Nemažai patarimų jau prisirinkau iš taves qqPP  (y)

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
chebra,nepamirskit kad kiekvieno sudejimas yra individualus,kazkas pora metu sportaves atrodo kaip kitas atvirksciai to tiek pat laiko nedares,nu joptararaj as pvz nemaciau bachuro QQpp nuotraukuose sterodiniu nesveikai issiputusiu raumenu ir pan,beto nepamirskit kiek zmogui metu,jam organizmas auga jam paciam sportuojant,reiskias ir auga jis i teisinga puse,nes gauna apkrovu...

jaunėlis, taip tu teisybę sakai, čia jau perkalbėta šita tema, praėjuose puslapiuose šios temos. Tikrai tuos 3metus su treneriu vargau tikrai daug.. Labai daug pasiekiau, esu jam tikrai dėkingas, bet dabar jeigu reikėtu vėl tą patį praeiti, ką praejau.. Uch.. Reikėtu daug valios.. Nežinau ar pajėgčiau iš tikro, tokio sunkumo treniruotęs atlikti, kokios būdavo sudarytos mano trenerio.. Buvo kažkas nežmogiško.. Bet vat pradžią turiu, nuopelnų už sportą taipogi nemažai (palei savo amžių) , dabar tik liko išlaikyti kūno formą (ir galbūt dar bandyti diplomų nusigvelbti porą, kad anūkams daugiau būtų senatvėi parodyt visko)  :-]

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Nemažai patarimų jau prisirinkau iš taves qqPP  (y)

Net širdis džiaugiasi, kad galiu padėti kitiems žmonėms savo patirtimi  (aa)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
ne nezinau buvo laikas kaip ratobalina siule ir rubinei hebryke leidosi i save,na ispudingai atrode ir jegos kibirais turejo   :O.as daba kaip pasakyti ant lasinio metimo einu(eiti reikia  :facepalm: ) nes dar karta sakau 8m nesportaves.daba cia po lengva judeti pradejau su savo rezimu tai 2men minus 5 kg,gruodis isbriaukiamas nes neimanoma(aisku imanoma tik valios nier) a va po nauju manau kaupsiuos ir iki vasaros,na ziuresiu jei uzsikabliuosiu gal kas sieksiu daugiau nei pilvo metimo  :V . sportoti reik bet neapleisti ir i sva nors du  kart nueiti nei mesti.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
na lyg tam tema ir pakuriau kad butu galima dalintis patirtimi,keista pasirode kad tokios ner)))

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
panasi buvo kazkokia bet daugaiu apie papildus tad gal reiktu savo programas rasyti,mityba ar kazka panasaus.siaip gera tema manau issiples ji labai.tik davai be veju rasom o sukonkretinam i tema