Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kulturizmas/Mityba/Dietos/Bodybuilding/Sporto klubai  (Skaityta 153923 kartus)

Neprisijungęs qqPP

• Įrašai: 170
    • Žiūrėti profilį
Jokių ampolių, tiesiog sveikas maistas, gaineris, amino rūgštys ir viskas :) ir labai labai sunkios treniruotės  :)

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
DĖMESIO DĖMESIO DĖMESIO !
Pastebėjau, jog yra čia sportuojančių klubiečių. Sugalvojau, jog galiu padėti tiek jums, tiek jūsų draugams, kolegoms, giminėms!
Sporto srityje, aš jau senas vilkas, todėl siūlau jums savo paslaugas, už tikrai prieinamą kainą.
Galiu jums sudaryti, pagal jūsų poreikius, bei lūkęščius, sporto programas, jų gidą, priderinti reikiamus sporto papildus.
Konsultacijoms, prašom kreiptis Asmenine Žinute, šiame puslapyje.

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
o kaip tu sudarysi programa nemates zmogaus?
nei matysi kokias jam grupes raumenu stiprinti reikia, nei ka :)

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
mega - kainos pagal programų tipą, bet svyruoja nuo 50 iki 90litų, tikrai kainos mažos. Sudarau viską idealiai, su planais ir t.t..  (+) Atsiskaitymas bankinis pavedimas  ;)
kodis - nežinojai, kad pagal nuotrauką, galima nustatyti +/- su 10procentu paklaida BF? Kai žinai žmogaus svorį bei ūgį  :-)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
hm, 50 litų sporto klube asmeninė programa kainuoja  :think:

Pas mus 50 - 100lt, bet ir tai... :)

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Aha gražiai skamba, kai tau pasako, jog programa kainuoja nuo 50lt, bet pažiūrėkim...
Sporto klubo kainos, kai prašai padaryti programą:
Kųno sudėties analizė -15 Lt.
Perkant individualią treniruočių programaą, testas kainuoja 40 Lt
Individuali treniruočių programa (1 dienos,2 dienų,3 dienų) 80Lt.120Lt.150Lt.     
Pigiausias variantas gaunasi 135lt.. Ir tu gauni tik programą, kurioje surašyti pratimai..

Aš šiūlau: Sporto programą, jos analyzę, gidą, suderinu reikiamus papildus.
Aš neverčiu jūsų naudotis mano paslauga... 
(+)

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Palyginus su sporto klubo kainom mano programos kaina išvis atrodo juokinga, nes joje daug daugiau informacijos nei kai tau paduoda lapą, su pratimais.. :) Paanalizuokim mano kainas:
Programos kaina: dėkim vidurkį 75lt.
Kūno analizė (BF,KMI nustatymas) : 5lt
Programos testas: 15lt
Programa: 35lt
Gidas: 15lt
Papildų deriniai: 5lt

Kai sporto klube, vien programos testas 40lt  :bedantis:

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Kad nefloodint šios temos, o kalbėt tik būtent apie kulturizmą rimtai, prašau lankytis šioje temoje jeigu norite paklausti kąnors apie sporto programas, ar užsisakyti programą  (+)
http://www.audiklubas.com/forumas/gyvenimo-pomgiai-interesai-hobi-ar-kita/sporto-programos!/

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Ne vietoje ta tavo sukurta tema ;)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
ggPP kokiam klube sportoji?

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Impulse, bet šiuo metu tai turime pasidarę savo sporto salę, susipirkę visą įrangą naują pas draugo name, sportuojame tryse, tai ir vietos užtenka, ir grafikas lankstus :) Ir ruoštis puikiai gali varžybom  (+)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
as irgi xatoi,kazka turejau,kazka dasipirkau,ner laiko po klubus lakstyt...

Neprisijungęs ernestas1981

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
Profesonalus kulturizmas be ampuoliu   (h),dar pasakyk,kad turi parduoti gero proteino...nuo kurio po pusmecio ant scenos galima lipti  (h).
O siaip mylimas sportas 4-5 metai jau bus.Sekmes puciant byckas vyrukai.Einu virtis krutineles rytojui  (j)

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Ginciuz

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
qqPP, pagyrunas :) Nueini y Kulturizmas.net ir tu programu uz dyka iki kaklo pilna. Ten visi juokiasi is tu ale "treneriu" kurie sudarineja programas. Stampuoja taspacias visiems su nesamoningais pakartojimu ir pratimu kiekiais katik isvis pradejusiam sportuoti zmogui.. Ir dar uz tai ima pinigus. Aisku visada buvo ir bus tokiu kurie moka uz taikas nemokama :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 15, 11:37:48 sukūrė Ginciuz »

Neprisijungęs Ginciuz

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
Profesonalus kulturizmas be ampuoliu   (h),dar pasakyk,kad turi parduoti gero proteino...nuo kurio po pusmecio ant scenos galima lipti  (h).
O siaip mylimas sportas 4-5 metai jau bus.Sekmes puciant byckas vyrukai.Einu virtis krutineles rytojui  (j)
:applause:

• Žiūrėti profilį
qqPP, pagyrunas :) Nueini y kulturizma.lt ir tu programu uz dyka iki kaklo pilna. Ten visi juokiasi is tu ale "treneriu" kurie sudarineja programas. Stampuoja taspacias visiems su nesamoningais pakartojimu ir pratimu kiekiais katik isvis pradejusiam sportuoti zmogui.. Ir dar uz tai ima pinigus. Aisku visada buvo ir bus tokiu kurie moka uz taikas nemokama :D
nera tokio puslapio

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
DĖMESIO DĖMESIO DĖMESIO !

Sporto srityje, aš jau senas vilkas

jei tau rimtai 19m ir vadinies senu vilku (!?) tai kas tokie kurie turi rimtu pasiekimu ir sportuoja 20metu+ :V

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
ko jus vaikiui trugdot girtis :D :D

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
neterskit temos,individualios programos sudarinejamos pagal kiekvieno sudejima

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Oi jūs žmonės žmonės, nebuvau kelias dienas forume, ir kas darosi.. :D Kiek stumia ant manęs tie laido riteriai.. :) Nenorit nesikreipkit pas mane gi nu :) Yra žmonių kurie man rašo, kuriems aš padedu, man jų pakanka..  :-) Žodžiu smukit iš kur išlindę, vistiek gausit ugnies  !!

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
nei viena tema negali normaliai praeiti :)
Bet jo as ir nemates kulturisto be ampoliu, visi iki vieno kursuoja.

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Žmonės jūs žmonės. Viskas yra įmanoma ir be tų jūsų "DIEVINAMŪJŲ" ampolių.. :) Tiesiog reikia daug triūūso..
Susibalansuoji mitybą, susibalansuoji maisto papildus, pajungi pora gainerių, sunkios treniruotės, ir geras poilsis, ir viską tą patį galima pasiekti kaip su ampolėm, tik N kartų lėčiau.. :) Kiek gali isipūsti su ampolėm, per vieną kursą, tai tą patį pasieksi per ilgesnį laiką tiesiog sunkiai sportuodamas :) Bet nereikės poto žiūrėt į save, kaip į odos maišą, po N metų  (y)