as jau pasiekiau stadija, kai nori nenori einu kase lost, nes ant takelio tikrai nebegiosiu, ir dviracio salej nemynsiu 
O mases salej gali kiek nori uzaugt, svarbu netinget ir stengtis, o ne "visa gyvenima" su tokiais paciais svoriais dirbti, arba ateiti daryti "lengva treniruote", tai tada geriau neit net i sale. Visur reikia stengtis, tada ir rezultatai bus 
Klysti, kikvienas kas sportuoja kulturizmą, kelia sau vis didesnius reikalavimus. Po kiekvienos savaitės triūso salėję, kitą savaitę dedu didesnį pradinį svorį, nors vos išbezdi, bet dar kita savaitę, tas pirmosios savaitės svoris, jau nebetoks sūnkus kaip buvo

Stengtis reikia kiekvienoje sporto šakoje. Mano 5metai kulturizmo, 2metai šiaip šuniui ant uodegos, nes sportavom rūsyje isilindę.. O va per šituos 3 beveik metus, 12prizinių vietų kulturizmo varžybose, iš jų 6pirma vieta, 3antra vieta, 3trečia vieta, ir dar daug visokiausiu diplomu turiu su 4-6vietom.. visa krūva

Kažkada skaičiavau, kad per šitą laikotarpį esu sudalivavęs virš 50varžybų

Aišku ne pasaulinio garso, o tiesiog tarpregioninių. Bet mane šitie rezultatai džiugina, o šiais metais pridėsiu prie savo kolekcijos dar kokia 10-15 diplomų (tikiuosi)