Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kulturizmas/Mityba/Dietos/Bodybuilding/Sporto klubai  (Skaityta 156298 kartus)

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
Negirdi ka as noriu pasakyt :) imeciau paveiksliuka lempiny kaip ir tu, p.s. rasiau kaip darau :)

Neprisijungęs qqPP

• Įrašai: 170
    • Žiūrėti profilį
Negirdi ka as noriu pasakyt :) imeciau paveiksliuka lempiny kaip ir tu, p.s. rasiau kaip darau :)

Truputi tik pagooglinau, tingiu daug čia ginčytis su tavimi, bet matau, kad iki 80svorio kategorijos, pasaulyje didžiausias rekordas deadlifto, tokio kaip TU parodei mums yra 240kg. Taip išeina, kad tu beveik galėtum lavinti deadlifto treniruotę, kad galėtum pasiekti pasaulio rekordą. Aš tikrai tavim netikiu. Tebunie, būk tu teisus, kad dirba ir bicepsas ir, kad tu dirbi su tokiais siaubingais svoriais.. Tikiuosi, bent žmonės nepatikės tokiom nesamonėm, kaip darant deadlifta bicas dirba, JAM REIKIA 90LAIPSNIO KAMPO PO VELNIŲ! ff

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
jam pilnai lavinti taip, jam reikia 90laipsniu, tavo teiginys buvo
Citata
Kurioje vietoje tu apkrauni bicepsą, darydamas nugaros pratimus?
, apkrovimo siame pratime jis tikrai gauna. tuo metu sveriau ~84kg nelasiniu ir man nieko nereikia tau irodineti :)

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Darydamas prisitraukimus tu bicepsa lenki horizontaliai, o ne vertikaliai, todėl jo apkrovos būsena taipogi skirias nuo pratimo  :) Nepavyks tau žmogau į mane ikibt, kažkaip jaučiuosi, kaip būčiau aš pabaigęs LKKA, o ne tu  :-] :bedantis:

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
tavo pasisakymas sako, kad jis tabaluoja siu pratimu metu, as sakau, kad ne :) that's it ? ar tau kazkokios suvokimo problemos ?

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Sakiau, kad tabaluoja? Nei vienas raumuo netabaluoja sporto metu, kikvienas raumenukas yra šiltas. Keep calm.

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
as calm, tiesiog diskusijos esme ir buvo cia :)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
sneketa sendien su treneriu del sito ginco sako todel tik atejusiem naujokam ir duoda krutine bica ir nugara trica nes darant krutine dirba ir tricas ir nelabai naujai ateja pajege paskui normaliai trica daryt ir tas pats su nugara darant nugara uzsipumpuoja ir bicas todel naujokam sunku buna bica paskui daryt , taip kad manau zmogus dirbantis sitoj sriti ne viena desimti metu ir paruoses ne viena zmogu varzybom tikrai geriau zino kaip kas

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
sneketa sendien su treneriu del sito ginco sako todel tik atejusiem naujokam ir duoda krutine bica ir nugara trica nes darant krutine dirba ir tricas ir nelabai naujai ateja pajege paskui normaliai trica daryt ir tas pats su nugara darant nugara uzsipumpuoja ir bicas todel naujokam sunku buna bica paskui daryt , taip kad manau zmogus dirbantis sitoj sriti ne viena desimti metu ir paruoses ne viena zmogu varzybom tikrai geriau zino kaip kas

Nelygink naujoko sporte, su normaliu sportu.
Žinoma kažkiek dirba visi raumenys, kaip aš ir minėjau. O naujokai nepajėgia, nes jų raumenys, dar nėra pakankamai pripratę prie didelio fizinio krūvio, tavo treneris pasakė visą tą patį, ką aš čia rašiau..  ;)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Kodis - krepšinis lavina ištvermę, bei geras dalykas deginant riebalus, nuo krepšinio masės nepriaugsi, patys krepšininkai (pažystamas, žaidžia krepšinį universitete už ISM komandą), tai treneriai juos sporto salėje daugiau nutampo nei krepšinio aikštelėi  ;)
Evka - į sveikata ;)
Kodis - taip, nevisada programa kimba kiekvienam žmogui, kiekvieno žmogau genetika skirtinga, bet kas liečia pompuojant jėga, programų skirtumas nėra didelis. Tiek aš daryčiau tokią programą, tiek koks babajus darytų tą pačią programą, jam jėga augtu taipogi :) Tu mano programoi matai bica 2kartus per savaite? Kur?  :goodboy:
as juk klausiu kiek bica trisa reik i sav daryti?kiek supratau du kart yra daug cia jau?dar klausimas tau yra19metu?nes tiek matau pasirases esi

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
cia jau kaip kam as darau du sykius ir man viskas normaliai auga , svarbu kad pertrauka butu bent 48 val. tipo tiek laiko raumuo atsistatineja.

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Darydamas didelę apkrovą bicui, bei tricui, juos degini, o ne augini :)
Taip, man 19metų.

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
cia jau kaip kam as darau du sykius ir man viskas normaliai auga , svarbu kad pertrauka butu bent 48 val. tipo tiek laiko raumuo atsistatineja.

Niekaip raumuo, iki nulinės būsenos nesugryžta per 48valandas. Todėl, nes tarkim tu Pirmadienį padarai, užkaitinį raumenį, poto trečiadienį vėl eini į sporto salę, tas raumuo dar kažkiek yra įtemptas iš po pirmadienio, o tu jam dar duodi pašilt, jis negauna visiško poilsio. Faktiškai raumuo iki galo niekada nepailsi be jokių papildų.
Dar pridursiu, kad raumuo 100% ilsisi tik miegant, dienos funkcijoi jis visada yra varginamas, todėl dažnai ir būna visokiausi kojų skausmai ir t.t.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 10, 22:07:59 sukūrė qqPP »

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
cia sakau kiekvienam kitaip vienam viena programa veikia kitam visiskai neveikia taip kad cia nuo zmogaus priklauso, as darau bitca du sykius ir sportuoju 4 dienas i savaite trecedienis ir savaitgaliai laisvi

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
cia sakau kiekvienam kitaip vienam viena programa veikia kitam visiskai neveikia taip kad cia nuo zmogaus priklauso, as darau bitca du sykius ir sportuoju 4 dienas i savaite trecedienis ir savaitgaliai laisvi

Taip taip, bet ar nemanai, kad daug geriau tau būtų tas dvi dienas kai darai bicą pakeisti į vieną? Geriau vieną dieną sudėti daugiau pratimų bicui, tu jį nukaitinsi iki maksimumo, bet jo nedeginsi kitą dieną :)

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
nu po nauju bandysiu siek tiek koreguot programa tai reikes pabandyt, tik tiek kad ir dabar rezultatu nesiskundziu

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Aš irgi dabar suku galvą ką daryt po naujų, kokią programą pasidaryti.. Vistiek artėja nauji metai, numatoma naujų varžybų begalės, norisi pretinduodi į kuo daugiau prizinių vietų..  (+) Nors šiais metais bandysiu numest svorį iki 98kg, kad patekčiau į kategoriją iki 99kg..  :-{ O šitoi kategorijoi tai jau galėsiu skausmint bičiukus trupučiuką :D
Įdomią programą susigalvojau, tik įdomu ar pasitvirtintu jėgos atžvilgiu...  8:8
1Savaitė:
Krūtinės raumenys.
2Savaitė:
Nugaros raumenys.
3Savaitė:
Rankų raumenys.
4Savaitė:
Pečių raumenys.
5Savaitė:
Kojų raumenys.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Niekaip raumuo, iki nulinės būsenos nesugryžta per 48valandas. Todėl, nes tarkim tu Pirmadienį padarai, užkaitinį raumenį, poto trečiadienį vėl eini į sporto salę, tas raumuo dar kažkiek yra įtemptas iš po pirmadienio, o tu jam dar duodi pašilt, jis negauna visiško poilsio. Faktiškai raumuo iki galo niekada nepailsi be jokių papildų.
Dar pridursiu, kad raumuo 100% ilsisi tik miegant, dienos funkcijoi jis visada yra varginamas, todėl dažnai ir būna visokiausi kojų skausmai ir t.t.

ir miegot patariama min 8 val

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį

ir miegot patariama min 8 val

Čia jau minimum! Aš kol dar mokiausi mokykloi, kai buvo sąlygos padėtos ant lėkštutės, visada per nakti išmiegodavau 9valandas, ir dar parėjęs iš sporto salės eidavau miegoti 90minučių dienos miegelio.  :-)
Oi vyručiai, jau 3nakties, laikas miegoti man  :bedantis:

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
as jau pasiekiau stadija, kai nori nenori einu kase lost, nes ant takelio tikrai nebegiosiu, ir dviracio salej nemynsiu :)
O mases salej gali kiek nori uzaugt, svarbu netinget ir stengtis, o ne "visa gyvenima" su tokiais paciais svoriais dirbti, arba ateiti daryti "lengva treniruote", tai tada geriau neit net i sale. Visur reikia stengtis, tada ir rezultatai bus :)

Kodis - krepšinis lavina ištvermę, bei geras dalykas deginant riebalus, nuo krepšinio masės nepriaugsi, patys krepšininkai (pažystamas, žaidžia krepšinį universitete už ISM komandą), tai treneriai juos sporto salėje daugiau nutampo nei krepšinio aikštelėi  ;)
Evka - į sveikata ;)
Kodis - taip, nevisada programa kimba kiekvienam žmogui, kiekvieno žmogau genetika skirtinga, bet kas liečia pompuojant jėga, programų skirtumas nėra didelis. Tiek aš daryčiau tokią programą, tiek koks babajus darytų tą pačią programą, jam jėga augtu taipogi :) Tu mano programoi matai bica 2kartus per savaite? Kur?  :goodboy:

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
as jau pasiekiau stadija, kai nori nenori einu kase lost, nes ant takelio tikrai nebegiosiu, ir dviracio salej nemynsiu :)
O mases salej gali kiek nori uzaugt, svarbu netinget ir stengtis, o ne "visa gyvenima" su tokiais paciais svoriais dirbti, arba ateiti daryti "lengva treniruote", tai tada geriau neit net i sale. Visur reikia stengtis, tada ir rezultatai bus :)

Klysti, kikvienas kas sportuoja kulturizmą, kelia sau vis didesnius reikalavimus. Po kiekvienos savaitės triūso salėję, kitą savaitę dedu didesnį pradinį svorį, nors vos išbezdi, bet dar kita savaitę, tas pirmosios savaitės svoris, jau nebetoks sūnkus kaip buvo :) Stengtis reikia kiekvienoje sporto šakoje. Mano 5metai kulturizmo, 2metai šiaip šuniui ant uodegos, nes sportavom rūsyje isilindę.. O va per šituos 3 beveik metus, 12prizinių vietų kulturizmo varžybose, iš jų 6pirma vieta, 3antra vieta, 3trečia vieta, ir dar daug visokiausiu diplomu turiu su 4-6vietom.. visa krūva :) Kažkada skaičiavau, kad per šitą laikotarpį esu sudalivavęs virš 50varžybų  :) Aišku ne pasaulinio garso, o tiesiog tarpregioninių. Bet mane šitie rezultatai džiugina, o šiais metais pridėsiu prie savo kolekcijos dar kokia 10-15 diplomų (tikiuosi)  (+)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Parodyk, ko esi pasiekęs ;) Daug draugų kultūristų, gal kartais pažįstami būsit :D Kokia tavo pavardė?

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Parodyk, ko esi pasiekęs ;) Daug draugų kultūristų, gal kartais pažįstami būsit :D Kokia tavo pavardė?

Nesiviešinsiu savo pavardės nei vardo tikrai čia forume  :D Sarmatos turėkit, jeigu ir pažystų tavo draugus, tai pažystu, nemanau, kad tau būtina žinot su kuo aš pažystamas  (+)

Praeita vasara:

Kažkur mėnuo atgal:

O čia kai turėjau stiprų kelėno raiščių uždegimą, ir negalėjau sportuoti, jokio sporto, ir tik alcgolis su draugais, štai kas bebuvo likę, bet per laiką atsistatėm... :)

P.S Plaukai netikri, perukas :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 11, 13:23:20 sukūrė qqPP »

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
Kuo as klystu :D
as ir sakau kad reik visada stengtis ;)

Bet tu is kito lygio, kur sportuoti del saves, ir kur rimtai dalyvaut varzybose ir t.t.
kursuot ir t.t. visai kitaip organizmas reaguoja, ir svori visai kitaip kelt darbini.

Klysti, kikvienas kas sportuoja kulturizmą, kelia sau vis didesnius reikalavimus. Po kiekvienos savaitės triūso salėję, kitą savaitę dedu didesnį pradinį svorį, nors vos išbezdi, bet dar kita savaitę, tas pirmosios savaitės svoris, jau nebetoks sūnkus kaip buvo :) Stengtis reikia kiekvienoje sporto šakoje. Mano 5metai kulturizmo, 2metai šiaip šuniui ant uodegos, nes sportavom rūsyje isilindę.. O va per šituos 3 beveik metus, 12prizinių vietų kulturizmo varžybose, iš jų 6pirma vieta, 3antra vieta, 3trečia vieta, ir dar daug visokiausiu diplomu turiu su 4-6vietom.. visa krūva :) Kažkada skaičiavau, kad per šitą laikotarpį esu sudalivavęs virš 50varžybų  :) Aišku ne pasaulinio garso, o tiesiog tarpregioninių. Bet mane šitie rezultatai džiugina, o šiais metais pridėsiu prie savo kolekcijos dar kokia 10-15 diplomų (tikiuosi)  (+)

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
Nesiviešinsiu savo pavardės nei vardo tikrai čia forume  :D Sarmatos turėkit, jeigu ir pažystų tavo draugus, tai pažystu, nemanau, kad tau būtina žinot su kuo aš pažystamas  (+)

Praeita vasara:

nu jo,ne sausainis :)o kaip su mityba,ka valgei,protenus ar siaip sveika maista?gal ampolia isisovei?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 11, 17:22:28 sukūrė Vitalis »