Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kulturizmas/Mityba/Dietos/Bodybuilding/Sporto klubai  (Skaityta 152470 kartus)

Neprisijungęs qqPP

• Įrašai: 170
    • Žiūrėti profilį
todel taip darau kad dirbant krutiniai dirba ir tricas tai padarau dar pora pratimu tricui ,dirbant nugarai dirba ir bicas tai padarau pora ir bicui,juos darau pimadieni antradieni trecedieni laisva ketvirtadieni krutine kojos nes krutine mazai vienas kartas i savaite o penktadieni jau buna rankos pailseja nuo antradienio tai padarau pecius ir rankas, siaip mases as neauginu metciau svori tai taip ir sportavau

Iš kur tokios žinios, kad darant nugara dirba bicas?  :V Pirma kart girdžiu, net treneris nėra tokio dalyko sakęs...  :O Kurioje vietoje tu apkrauni bicepsą, darydamas nugaros pratimus? Prašyčiau pasidalinti žiniomis, pasidarė įdomu.. nors čia yra visiška nesamonė.. :-)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
tai pasiklausk pas treneri ir suzinosi arba pasiskaitinek cia http://www.kulturizmas.net/forumas/

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Kulturizmas.net nevykęs puslapis, kadangi kiek žmonių, tiek ir nuomonių ten.. Nesakau kartais gerai padiskutuot man ten irgi patinka, kai naujokams pudrina žmonės smegenis ir nusišneka visiškai :) "Ale sportinkai ten visi susirinke.."  (aa) Darant nugara, niekada bico raumuo pilnai nedirba, isikalk tai į galvą, vienintelis pratimas kurį darant dirbą nugara ir bicas, yra PLAKTUKAS, bet vistiek jis yra priskiriamas prie bicepso raumens, nes bicepsas dirba daugiau nei nugara, tik truputi nugara :) Taip, kad pasiskaityk daugiau kulturizmas.net, tai gal išvis parašys kasnors, kad valgyt kebabus, sėdėk prie pc, ir būsi švarcas  ;)

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
as tau sakau paklausk pas treneri ir jis tau paiskins viska nenoriu as cia irodinet nieko tik sakau kad darant nugara dirba kazkiek ir bicas

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
o tai prisitraukimai, deadliftas ?

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
kazkam matyt be ranku pagalbos iseina padaryt situos pratimus :D

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį

Bazinis pratimas prisitraukimai, žinoma dirba bicepsas, bet mes manau visai ne apie tokius pratimus kalbėjom, o apie staklėse.
Deadliftas, tau dirba smarkiai bicepsas? Žmogau...  :-)

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
nu gerai o staklese traukimas uz galvos paskui traukimas sedint prie pilvo tau bicas nedirba

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Dirbti dirba, čia tai faktas, bet jis neturi didelios apkrovos kaip darant lari škota ar kažką tokio.. žmonės jūs žmonės, dar daug jums bibliju perskaityt, kad su manimi ginčytis.. Atrodot kažkokie visiškai nesuvokiantys ką rašot. :goodboy:

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
nu tai va pats pagaliau pripazinai kad kazkiek dirba todel as paskui ir darau po nugaros bitca nes jis buna apsiles

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Bet kokius pratimus darant apšyla visi raumenys, nes kūno temperatūra pakyla. Daryk kojas, bet tau pašils ir papai :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Trcisa, bei bica darydamas du kartus per savaite, tu jį tik degini, o ne augini (įrodyta).

pilnai pritariu,apie tai pats rasiau

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį

pilnai pritariu,apie tai pats rasiau

Čia net pritarti nereikia jaunėli, daugelis sportininku, kurie yra pasiekę aukštumas, apie tai kalba, ir duoda suprasti jaunimui, kurie besaikiškai kepina savo raumenis sporto salėje, ir galvoja, kad kuo daugiau padarysiu, tuo geriau atrodysiu ir būsiu kietesnis už draugą.. Sportuodami turime kurtis savo idealą, o ne sportuoti dėl kažko kito :) Turime sau patikti tokie kokie esame, ir išlaikyti formą  (y)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
neatsimenu kieno zodziai,bet "The best motivation is to see your own results" ko visiem linkiu :)

beje viskas prasidejo nuo pazinties su situo bachuru)))))

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Kiek pamenu, čia Gintaras ar Giedrius taip? Lietuvos kulturistas, išgarsėjęs labai greitai, ir tiksliai žinau, kad dar nusifotografavęs, Durex reklamoje  kas sukėlė man labai dideli juoką:D
Man didžiausią motyvaciją sportui davė Blekaitis, kai buvom sporto stovykloi 2009m, Druskininkuose :)

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
po 15 metu pertraukos pradejau sportuot,stumiu 4 priejimus po 10.pradejau su 65kg.gal kas gali priminti kiek turi buti tarpai tarp priejimu?ar uztenka du kartus per savaite?mano svoris 77kg.cia del saves,be ampuliu ir proteinu.tik kad pilvas uzaugo per tiek metu nuo alaus :)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 10, 00:25:39 sukūrė audi quatro »

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Laiko tarpas tarp pratimu turi būti +/- :
Ryškinant 30-40sec.
Masę varant 90-120sec.  :-)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
Kiek pamenu, čia Gintaras ar Giedrius taip? Lietuvos kulturistas, išgarsėjęs labai greitai, ir tiksliai žinau, kad dar nusifotografavęs, Durex reklamoje  kas sukėlė man labai dideli juoką:D
Man didžiausią motyvaciją sportui davė Blekaitis, kai buvom sporto stovykloi 2009m, Druskininkuose :)

deja,bet klysti,cia is Baltarusijos zmogelis su kurio atsitiktinai susipazinau,dabar jis aisku ne taip atrodo,bet daug man isaiskino ir paaiskino kaip ir kas...tuos pratimus presui kur buvau idejes taip pat jis man parode...

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Atsiprašau susimaišiau, nes tikrai turime ir Lietuvoi labai panašų iš veido kulturistą, Giedrių ar koks ten jo vardas nepamenu.. Prieš metus dar daugiau skaičiau apie jį  ;)

• Žiūrėti profilį
Laiko tarpas tarp pratimu turi būti +/- :
Ryškinant 30-40sec.
Masę varant 90-120sec.  :-)
aisku

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Taipat pastebėjau tu parašęs 4priėjimai po 10pakartojimų.
Tai kaip čia suprast ryškinies ar masę darai??? Nes nekimba nei ryškinimui nei masei šitoks ciklas  :V

• Žiūrėti profilį
turbut masei daugiau negu ryskinimui.kiek po kiek priejimu siulai daryt?

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Masei pats efektyviausias pagal mane yra sitoks budas:
1priejimas: 1x12
2priejimas: 1x10
3priejimas: 1x8
4priejimas: 1x6
5priejimas: 1x2 (maksimalaus svoriaus su kuriuo gali atlikti pratima)
Visada didini svorius po 0,5kg - 1kg, ar kaip išeina :)

• Žiūrėti profilį
aisku,dekui :)

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Prašom, ir į sveikatą  :)