Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kulturizmas/Mityba/Dietos/Bodybuilding/Sporto klubai  (Skaityta 154408 kartus)

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
Na vadinasi išsiaiškinom.  :)
Aišku smalsumui nėra ribų, man ir turbūt daugumai čia, idomu buvo kodėl tu nori jį tirti? Nes, kad ir nustatysi ta gryna kieki, kas nuo to pasikeis? Faktas, kad čia tavo reikalas ir į dušią aš nelįsiu, čia tavo "biznis"  :g020: Tik man asmeniškai buvo idomu.  :V
Beje iš kur importuoji? Ir kokie čia klubai kulturizmo perka? Nemanau, kad juos kaip saldainius gali parsivežti.  :V Ir kaip supratau jei importuoji tai is siauraakiu, nes ten ju darbas.  :)
Bet kokiu atveju, cia neistirsi. Bet jei orginalias pakuotes turi, tai ten raso kiek yra gryno.  ;)

Taip, tu teisus, viskas vaziuoja is Kinijos. O tai kas uzrasyta ant dezutes, ant buteliuko ir dar pridedama UK testavimo certifikatai, tai lietuviams ne motai kol jie patys neissitestuoja ir savo akim nepamato paciu darytu testu rezultatu. Todel jokie kinieciu ar UK darytu testu rimti sportininkai nenori pasitiket, nes patys naudoja ir nori zinoti ka naudoja konkreciai, kad nebutu paskui kokiu chemiju prisileidzia sau. Be to, tai kainuoja tikrai gerus pinigus (+)
Klubu nenoriu isduoti, bet yra daugiausia Kauno sporto klubu, Vilniaus ir lb ju nori ir Klaipedos klubai. Todel Lietuviai nori patys tai istyrineti ir tuo isitikinti. As jiems tiekiu, o jie tiriasi patys, todel tik bandau padeti, nes tai ir man del to tik bus geriau. O transportavimu yra lb sunku, bet imanoma, tik idomiai ir gudriai viska reikia apgalvoti ;)