Nepyk, bet nesugebejau tylet.
Zmogau, ateini cia, i audi klubo foruma, ieskai informacijos kaip naudot somatropina? Atvirai, tau su galva viskas gerai?![šypsena :)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile1.gif)
Tu isvis zinai kas tas somatropinas, kada jis naudojamas ir t.t.?
Ateina zmogelis i foruma, klausia informacijos apie augimo hormona, ir kai visi praktiskai vos is jo tokiu nesamoningu noru pradeda juoktis, jis galvoja, kad cia niekas nesupranta ko jis nori.
Tu i gydytojus tokiu klausimu nueik pasikonsultuot, nes kalbi mistikas kazkokias, as tau rimtai, man net mintis sunku sudeliot ir tau atsakyt.
Ateis laikas suprasi:)
Sekmes
Nu, zinai, nenoriu cia kelt nesamoniu, bet manau, tau paciam su galva negerai ir pats geriau pasitikrint nuejes pas gydytoja. Nes jei net nemoki skaityt,tai jau tavo pacio stipru neisprusima rodo.
Sakai ateinu ir klausiu kaip naudjot Jin'a? Tu man parodyk toki sakini kur noriu paklausti:
"Kaip tinkamai naudoti si papilda, nes nemoku ar nesuprantu, ar neturiu supratimo ji naudoti?"
Tai, kai man parodysi kur as klausiu kaip ji naudoti, tada ir komentuok savo tokiu komentaru.