Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kulturizmas/Mityba/Dietos/Bodybuilding/Sporto klubai  (Skaityta 153937 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Privati sale nieko nekainuo, bendradarbis isirenge. Tai savi moka tik simbolini mokesti.  ;) Nes dusas, tuoletas, elektra juk naudojam.  :)
Buitininku mokykloje tik sportavau, atvaziaves i Siaulius studijuoti tos mokyklos barake gyvenau. Nes pazystamas studentas nuomojosi ten. Buvo tik 60 lt. O tie kas mokesi ten tik 20 berods mokejo. Bet kalbant apie praleistas dienas barake tai....  :goodboy: Bet cia nebesipleciam. tas buvo 2004 m.
Azuole irgi nera blogai, tik lubos gal kiek zemokos, bet netukdo. Labiausiai istrige man persirengimo kambarys, kuris buvo bendras vyru ir moteru.  :yay:  (y) Man atrodo iki siol ten tik uzuolaida kabo.  :-]
Kur beje pats sportuoji?
Toj pacioj buitininku mokykloj :D Nesenai pradejau dazniau vaiksciot, su grupioku, tas jau pasivares neblogai, o as kaip ir del saves :) Pakanka :)) Tikriausiai fizinio mokytoja pameni ? :D Maladiec toks :) Šiaip misliju gal vasarą kada pamegint kokiam azuole...