Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kulturizmas/Mityba/Dietos/Bodybuilding/Sporto klubai  (Skaityta 154559 kartus)

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
Tipiškas, su šiuo sportu mažai susidūrusio žmogaus nusistatymas (h)
Nors sorry pasitaisau, lygi ir rašei, kad sportuoji,  bet šiuos teiginius apie gerą maistą lekšteje ir proteino priskirimą chemija vis tenka išgirtsti iš tų, kad niekad rimčiau nebuvo įsigilinę kas ir kaip :D
atsirado netipiskas (+)galiu tau pasisakyt sveres buvau 65kg  po 3 metu 95kg ir sporto pradzia buvo stumimas 40kg pabaiga po 3 metu dirbau su 120kg .bet tie trys metai viskas laiku tas pats grafikas 3 metai miegas iki 8.  pusriciai lengvas ryte pabegiojimas pietus,miegas sportas ,vakare lengvai varskytes ir vel miegas .dabar kadangi darbai ,kartingu sporte dauk svert negali nes virsvori vezi tai sveriu 82kg ziema kada nedirbu nueinu pasportuot ugis mano 170cm.tai nezinai cia nepasakok savo teoriju tipiskas :-]ir aisku dar pliusas ,kad per savo gyvenima esu surukes tik viena cigarete alkh per 10metu gal isgers litra vyno ir sampano pora bonku tai galima sakyt jokio alkh .nes alus man smirda ir.t.t
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 09, 00:21:41 sukūrė kz2 »