Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kulturizmas/Mityba/Dietos/Bodybuilding/Sporto klubai  (Skaityta 154674 kartus)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
matai as irgi nzn su kuom kaip ir kodel,bet kazkodel amziaus klausimas man paskutinis galvoi,tiesiog arba limpa bazaras arba eini pro sali,taip man 25 dabar...
na as galvojau kad kazkas mano metu bet jaunesnis tu :) na gerai nes rasai bent rimtai ;)
Tie tavo "plečiantys" vadinas steroidai, kaip sustos,metanai visi? Pasakysiu teisybę, esu išgėręs prieš 4metus, kai dar sporte buvau pradedantysis, 1poką metano tablečių (12tabl) berods, kurios buvo likusios iš močiutės laikų, kai sirgo stipriai, ir prieš mirtį buvo išrašę daktarai. Tai buvo visi mano plečiantiejį.. :) Visą tą ką aš pasiekiau per paskutinius sunkius 3metus, žinoma galima ir per pusmetį pasiekti, net geresnę išvaizdą, leidžiantis sustanoną :) Ar dar kokį kitą anabolą. Nepaslaptis, kad dabar taupau pinigus, ir visiškai jokių papildų nejungiu. Bet kai jau gryšių su papildais į sportą, tikrai pajungsiu augimą skatinančius :) Ampulėm leidžiamus. na apie mociute tikrai nereik bet pradzia pasidarai su metanu ir toliau judi linksmai snekedamas.tiki ne sausai tiek neissipusi.2metai sausai i sale reguleriai maistas mamos kuri net is virtuves vidavo sakydamas visus cia apvalgai  :bedantis: bet vistiek tokiu rezultatu tavo metu as neturejau.po dvieju metu surijai amino jo stebuklas ivyko  :D 10kg jegos 5 kg svorio.dar papildus gal granduse perki ?