Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kulturizmas/Mityba/Dietos/Bodybuilding/Sporto klubai  (Skaityta 152467 kartus)

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
o kuo jau cia ramentu reikia :)
geriau po metu pertarukos ir sportavimo tik salej su svoriais,  nueik kase palost nuo dusios 2h :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
qqPP - reiks išbandyti tavąją programėlę, kaip tik savo keisti planuoju.

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
juk nevisad kas tinka vienam tiks kitam.dar cia sudomino arba netaip supratau i sav daryti 2kartus bica trica jau cia per daug

Neprisijungęs qqPP

• Įrašai: 170
    • Žiūrėti profilį
Kodis - krepšinis lavina ištvermę, bei geras dalykas deginant riebalus, nuo krepšinio masės nepriaugsi, patys krepšininkai (pažystamas, žaidžia krepšinį universitete už ISM komandą), tai treneriai juos sporto salėje daugiau nutampo nei krepšinio aikštelėi  ;)
Evka - į sveikata ;)
Kodis - taip, nevisada programa kimba kiekvienam žmogui, kiekvieno žmogau genetika skirtinga, bet kas liečia pompuojant jėga, programų skirtumas nėra didelis. Tiek aš daryčiau tokią programą, tiek koks babajus darytų tą pačią programą, jam jėga augtu taipogi :) Tu mano programoi matai bica 2kartus per savaite? Kur?  :goodboy:

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
abs'ai pradzioi ir pabaigoi? interesting...reiks pabandyt...

sian pasisveriau 70kg...jopsikmat,o kazkada buvo 110 :)

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
kas tie abs?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
abs'as nu))))) presas jei rimtai :)

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį

Taip, tu iš pradžiu darydamas abs, darai apšilimą visam kūnui, visos raumenų grupės bent minimaliai dirba, ant pat galo Pirmadienį ir penktadienį, tu iš preso reikalauji jo MIRTI ta tiesiogine prasme, taip tu jį formuoji vis platesnį, bei stipresnį  ;) Šitas man tikrai pasitivirtino, visada darau presa, ir prieš ir po  ;)

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
Bazinis pratimas prisitraukimai, žinoma dirba bicepsas, bet mes manau visai ne apie tokius pratimus kalbėjom, o apie staklėse.
Deadliftas, tau dirba smarkiai bicepsas? Žmogau...  :-)

pabandyk kada padaryt deadlifta ant ribos ir tada pasakyk atsiliepimus, zmogau :)

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
pabandyk kada padaryt deadlifta ant ribos ir tada pasakyk atsiliepimus, zmogau :)

Žmogau, kai pasieksi tiek kiek aš savo kulturizme, per savo 5metus, tada galėsi man patarimus dalinti. Neturiu tiesiog ką tau pasakyti. Mokėk išklausyti kitų nuomonę, o neapsimesk čia velnias žino kuom. (y)

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
ok, master yoda :D pasaipiai mane pirmas pavadinai, zmogau, tad kas cia kuo apsimeta :) kalbu is asmenines patirties ir lkka kol mokiaus kazkiek girdejau apie tai...

• Žiūrėti profilį

kazkaip idomu kaip tiek galejo nukrist svoris.ar tik nebusi pridejas?pas mane 59 buvo kai problemu turejau..

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Kažkiek girdėjai lietuvos kūno kultūros akademijoi, bet turbūt nelabai supratai, su kokiais svoriais yra atliekamas deadliftas ir t.t. Bicepsas nedirba tiek kiek yra apkraunamas dilbis, pečiai ir nugara, tu štangos nelenki, tu ją trauki iš pradžių su pečiais, poto isijungia nugara, galų gale krūtinės raumenys, bei žąstas su rankom. Bicepsas, įdomu kodėl bicepsui pratimai yra lenkimo, kai turi ranką sulenki daugiau nei 90laipsnių kampu, kad pajausti kaip dega bicepsas, kad jo apkrova vis didėja, tai būk malonus man pasakyk, kurioi vietoi tu sulenki bicepsa 90laipsniu kampu, kai darai deadliftą? Hmmm  (h)

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
kazkaip idomu kaip tiek galejo nukrist svoris.ar tik nebusi pridejas?pas mane 59 buvo kai problemu turejau..

Matai žmogus rašo, kad kažkada buvo 100+ kg, o dabar 70kg.
Jeigu žmogus svėrė 100kg prieš kokius 3metus, tai visai normalu dabar sverti 70kg, jeigu dirbi fizinį darbą, bet nesimaitini 6kartus per dieną  :-)

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
statinis kruvis negalioja ? ir ar tikrai 180 laipsniu per alkune kai rauni nuo zemes buna ? :) as nesakau, kad tai yra pratimas nr.1 bicui, bet kad jis nieko nereiskia siam pratime nemanau :)

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Tai apsispręsk ar dirba, ar nedirba, nes iš pradžiu sakai, kad dirba, poto jau nebe numeris 1 bico pratimas. Tau dabar aiškiai ir trumpai apie raumenų grupių dirbimą: Net pilvo presą darant dirba visi raumenys, kojos dirba, rankos dirba, nugara dirba, pečiai dirba, viskas dirba! Belekoki pratima darydamas, šildai ir kitus raumenys! Bet nėra taip, kad darydamas atsilenkimus tau labiau kapoja per bicepsa nei per pilvo presą. Žodžiu manau reikėtu tau dar pasiskaityti informacijos, ir neįsivaizduoju ką tu veikei LKKA kai studijai, nes atrodo, kad kalbu su mėgėju, o čia dar baiges kūno kultūra... atsiprašau.. :smoke:

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
zinoma kad dirba, nes is tavo pasisakymo eina suprast, kad jis tabaluoja, nesimatuosiu su tavim, nes nera prasmes tau juk 19 ir jau didis kulturystas :) beje nezinau kaip tu tai darai ar klasikiniu, ar SLDL ar delnais i save, nugaros dienoje turedavau tik prisitraukimus(apsilimui) ir DL kuris baigdavosi 2x kuno svorio 4-6 repsai, kita diena bica tikrai jausdavau visom prasmem :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį

ne visi mes kudi nuo gimimo,pradejau sportuot ir nukrito...o 59 jau yra lb lb mazai,70 mano rekordas,bet daugiau nereik,db reik kuna lavint

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
zinoma kad dirba, nes is tavo pasisakymo eina suprast, kad jis tabaluoja, nesimatuosiu su tavim, nes nera prasmes tau juk 19 ir jau didis kulturystas :) beje nezinau kaip tu tai darai ar klasikiniu, ar SLDL ar delnais i save, nugaros dienoje turedavau tik prisitraukimus(apsilimui) ir DL kuris baigdavosi 2x kuno svorio 4-6 repsai, kita diena bica tikrai jausdavau visom prasmem :)

Darydamas deadlifta su savo svoriu, tau skaudėdavo bicepsą? Pala pala nesuprantu.. Sveriu +/- apie 100~105 senokai svėriaus, bet darau deadliftą su 140kg, ir nieko blatno man tam bicepsui.. Ir tikrai jau atsibodai, nežinau jeigu tau skauda bicepsas, tai bandyk eit pas kokį trenerį, ir parodyk jam kaip darai, ir paklausk kodėl jis tau skauda. O čia gera šoviai, kad man 19, ir jau didis kulturistas, nesu laimėjęs įpatyngų kokių tai varžybų, kadangi mano svorio kategorija jau yra sudėtinga iš tikro, bet apie sportą žinau tikrai daug, ir paėmęs daug prizinių vietų regioniniuose konkursuose ir t.t, bet kas liečia svorio kategorija iki 120kg, tai patikėk kokių ten ateina, kai stumia štanga 200kg ir dar daugiau, tai net nebesinori eiti po jo pasirodyti, bet kur gi dingsi  :) O kadangi jau netiki mano rašytu tekstu, juodu ant balto, tai štai tau nuotrauką, su visu paaiškinimu, kai keiti pozicija, koks raumuo įsijungia, bicepsas jame nepaminėtas, kadangi jis dirba tik paprastu rėžimu, išsilaiko šiltas.. :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
kaip bicepsas gali dirbt per deadlift'a ? grynai bicui pratimai yra lenkiant rankas kaip jau ir rase anksciau

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
2x kuno svorio darydavau tavo atveju tai butu 200-210, tu imetei SLDL, as darydava klasikiniu paemimu.

P.S. paveiksliukas ne rodiklis, kulturizmas manau supranti, kad yra pakankamai individuali sporto saka ir kiekvienas turi savo sistema ir jam veikiancius pratimus, ir dar karta pakartosiu, bicas nesudaro dideles itakos siame pratime, bet jis tikrai dirba :)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 10, 18:50:20 sukūrė Tserber »

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
Žinot aš kažkaip galvoju... Žmogus rašė, kad studijavo LKKA (Lietuvos kūno kultūros akademija)
Tai man dabar peršasi tokia išvada, ką moko tie dėstytojai toje įstaigoje?
Galbūt aiškina moksleiviams kaip uždėti kilogramą kitą ant štangos, arba kaip mesti krepšinio kamuolį į krepšinio lanką, kad jis ikristų? O gal tiesiog pasakoja, kokią avalinę naudoti žiemos metu sporto klube, ir vasaros metu?  :-)
Arba šitas studentas pramiegojęs visas paskaitas. Tik tiek galiu pasakyti. Nepavydžiu tokio mokytojo kuris baigęs LKKA, dėstytu mokyniams kūno kultūra, ir net nežino kurios raumenų grupės dirbą atliekant tą pratimą ar tą.  (+) Net nekalbu apie fizinius krūvius..  :F

Neprisijungęs qqPP

• Žiūrėti profilį
2x kuno svorio darydavau tavo atveju tai butu 200-210, tu imetei SLDL, as darydava klasikiniu paemimu.

P.S. paveiksliukas ne rodiklis, kulturizmas manau supranti, kad yra pakankamai individuali sporto saka ir kiekvienas turi savo sistema ir jam veikiancius pratimus, ir dar karta pakartosiu, bicas nesudaro dideles itakos siame pratime, bet jis tikrai dirba :)

Tu nori pasakyti sveri dėkim iš akies 80kg (nors manau daugiau, jeigu jau sportuoji normaliai) ir šitaip paėmęs štangą, padarai su 160kilogramų? :D Žinai, netikiu  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D