zinoma kad dirba, nes is tavo pasisakymo eina suprast, kad jis tabaluoja, nesimatuosiu su tavim, nes nera prasmes tau juk 19 ir jau didis kulturystas beje nezinau kaip tu tai darai ar klasikiniu, ar SLDL ar delnais i save, nugaros dienoje turedavau tik prisitraukimus(apsilimui) ir DL kuris baigdavosi 2x kuno svorio 4-6 repsai, kita diena bica tikrai jausdavau visom prasmem
Darydamas deadlifta su savo svoriu, tau skaudėdavo bicepsą? Pala pala nesuprantu.. Sveriu +/- apie 100~105 senokai svėriaus, bet darau deadliftą su 140kg, ir nieko blatno man tam bicepsui.. Ir tikrai jau atsibodai, nežinau jeigu tau skauda bicepsas, tai bandyk eit pas kokį trenerį, ir parodyk jam kaip darai, ir paklausk kodėl jis tau skauda. O čia gera šoviai, kad man 19, ir jau didis kulturistas, nesu laimėjęs įpatyngų kokių tai varžybų, kadangi mano svorio kategorija jau yra sudėtinga iš tikro, bet apie sportą žinau tikrai daug, ir paėmęs daug prizinių vietų regioniniuose konkursuose ir t.t, bet kas liečia svorio kategorija iki 120kg, tai patikėk kokių ten ateina, kai stumia štanga 200kg ir dar daugiau, tai net nebesinori eiti po jo pasirodyti, bet kur gi dingsi
O kadangi jau netiki mano rašytu tekstu, juodu ant balto, tai štai tau nuotrauką, su visu paaiškinimu, kai keiti pozicija, koks raumuo įsijungia, bicepsas jame nepaminėtas, kadangi jis dirba tik paprastu rėžimu, išsilaiko šiltas..