su tokiu kaip tu nėra apie ką kalbėti

Įsikandęs kažkokias savo nesąmones ir puldinėji kaip psichinis ligonis, jei parašau kokį gandą
Krepšinio pasaulio neatsiejama dalis yra gandai ir tu gali rašinėti ką nori savo liguistuose postuose, man giliai pofig, jei kokį gandą žinosiu, tikrai parašysiu čia ir pofig man ką kažkoks ligonis komentuos

Su tavimi diskutuoti apie žaidėjus ar komandas neįmanoma, nes greitai pereini prie asmeniškumų, jei tik ką blogo pasakoma apie Lr

Apie Žalgirį pats tuo pat metu nevengi tokio dalyko
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
Bet tai natūralu, kad komanda negali būti ideali

Aš ir pats apie Žalgirį sakau negerai, jei kažkas negero vyksta, tai išmok ir tu, kad ne viskas šventa, kuo tu tiki

Pergėrei pergalę prieš nukraujavusią Barceloną švęsdamas, prirašinėjai nesąmonių, tai pasakytum kitą dieną, nu sorry vyrai, padauginau, emocijos ir kita, tačiau nesugebi to padaryti

Išmok ir laimėti

Neaukštink taip Lr, kuris tik and Jaskos pečių išėjo į kitą etapą. Paskaičiuok pergales pirmame etape: 4 - 6

Optimizmo neturėtų būti daug, nes iš rimtesnių komandų nugalėta tik viena ir tai tada, kai pusė jos pagrindinės sudėties žaidėjų buvo traumuoti

Likusios pergalės prieš Ciboną - 2, Cholet - 1... Kitame etape tokių komandų, kaip ir Jasikevičiaus nebebus... Atėjo Jasaitis, bet naudos kiek Jaska jis tikrai neatneš

Abejoju ar kas gero laukia Lr tenai :/
Jei kalbėti apie Žalgirio perspektyvas, tai po eilinio buratino įsikišimo ir Pabegičiaus veiksmų, matau didelį susilpnėjimą :/ Kiek galima tikėtis pergalių - maksimum 3, visų namie ir tai, jei Grigas nenusivadovaus... Realesnis rezultatas 1:5 arba 2:4...
Liūdnos perspektyvos laukia abiejų komandų, abejoju ar teks tau dar pagerti iš laimės kaip po rungtynių su Barcelona