kodėl taip kišamas Žalgiris

Savivaldybė skiria savo pinigus kam nori, taip pat ji skiria ne vien Žalgiriui

Kaip ir minėjau, dalis Žalgiriui skirtų lėšų grįžta atgal. Juk Žalgiris vien už Halės nuomą kiek moka... Paskaičiuokime kiek Halėje nuperkama alaus, kiek nuo to nubyra mokesčių ir t.t. Duoti juos jaunimui tas pats, kas atiduoti visus ir nė cento negauti dabar, o savivaldybei geriau, kad dalis tų pinigų grįžtų mokesčių forma atgal

Aš esu tik už tai, kad futbolas būtų palaikomas

Esu tik už tai, kad FIFA skiriamos lėšos eitų futbolui, norėčiau ir daugiau futbolo mokyklų Lietuvoje, bet dabar tam reikalingos didelės investicijos, o visur, kur kalbama apie ilgalaikes investicijas, Lietuvoje sunkiai įgyvendinama, nes visi nori čia ir dabar matyti rezultatus, kad turėtų kuo pasigirti. Kai reikia skirti pinigus tam pačiam krepšiniui, daug būna nenorinčių, bet kai reikia pasišildyti medalių spinduliuose visi politikieriai tampa krepšinio mylėtojais

Aš pats asmeniškai daug mieliau pavaikau kamuolį kojomis, nei mėtau rankomis ir norėčiau, kad ateityje jaunimas turėtų galimybę rinktis ne tarp krepšinio mokyklų, bet tarp skirtingų sporto šakų, tačiau kaip ir visur Lietuvoje abejonių dėl normalaus finansavimo labai daug... Mėgėjai atnaujina, remontuoja stadionus, kur blin savivaldybės ??

Teko man žaisti už vieną miestelio komandą, dar ir dabar dėkoju seniūnui, kuris iš savo ir dar kelių verslininkų lėšų restauravo stadioną, sudėjo tinklus, pastoviai prižiūrėdavo, įtraukdavo mus į tokią veiklą, vežiodavo į kitus miestelius žaisti

Tačiau kiek tokių žmonių yra, kurie žiūri ne savo kišenės, o žmonių interesų, stengiasi populiarinti sportą ?? Ogi vienetai ir tuos pačius kiti laiko kvailiais
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
Tokia jau šalis pas mus... Pas mus reikia ne vien skirti pinigus, bet dar ir tikrinti kaip tai realizuojama ir tikrinti tikrintojus, ar jie gerai tikrina, tada gal gal gal ir pasieks pinigai tikslą, kitu atveju jie vistiek nusės vienose ar kitose kišenėse...

Na bet čia jau OT