Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Krepšinis  (Skaityta 489008 kartus)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Re: Krepšinis
« Atsakymas #1975: 2010 Spalio 11, 13:55:08 »
po komentarais parasyra raudonai,kad sekanti komentara galesite rasyti po99 sekundziu,del to ir paklausiau :D http://www.krepsinis.net/lietuvos-ryto-treneriu-tapo-a-trifunovicius-jo-asistentas-d-maskoliunas-154159.html
Jo, dabar kai pasakei, tai ir as uzmeciau aki i komentarus tai man irgi taip raso.. nezinau, mano vardu komentaro nera..

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1976: 2010 Spalio 11, 14:00:30 »
man ir taip rašė, bet krepsinis net nesu parašęs komentaro nė vieno :) Èia gal pas juos kažkas pūliuoja.

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1977: 2010 Spalio 11, 17:10:57 »
nu kad Maskoliunas pries Zalgiri,nu jau nu jau .cia biski perdedi man rodos ;)
aš nesakau, kad jis prieš Žalgirį, bet po to, kai buvo išmestas iš Žalgirio ir Sabonis priglaudė jį KK Kaunas klube, neblogai Sabui Maskolius parodė ragus... (n) Nuo pagarbos iki neapykantos vienas žingsnis, manau, kad šitą žingsnį kažkas žengė tapdamas Ryto trenerio asistentu (n)
nezinau ka Maskoliunas ten su Sabu nusprende negirdejau,bet jei gavo pasiulyma geresni tai ir sutiko.negi dabar ir bet koki kita kluba butu perejas tai jau isdavikas,nes ne Kauno klubams atstovautu:D

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1978: 2010 Spalio 11, 20:33:37 »
pritariu tomciui, nors ir esu uz Zalgiri, bet kas liecia Maskoliuna, tai gavo geresni pasiulyma ir sutiko, siais laikais visi sukas kaip gali, tuo labiau, kad Maskoliunas jaunas kaip treneris, jam reik eit i tokius klubus, kurie zaidzia aukstam lygyje ir gali kazka laimet, taip kelt savo kaip trenerio lygi ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1979: 2010 Spalio 11, 22:30:54 »
nejaugi jūs tikrai tikite, kad Maskoliūnui krizė spaudžia šikną ir darbas KK Kaunas klube buvo už minimalų atlyginimą ?? :-] Kai Romanovas jį išmetė, buvau Maskoliūno pusėje, dabar pradedu tikėti Romka, kad neveltui Maskoliūnas per finalus skrido lauk...

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1980: 2010 Spalio 12, 05:14:06 »
apie kri.ze as nerasiau, bet kad Rytas gali tikrai daugiau pasiulyt tai tikrai tikiu. Kitas dalykas, kaip ir minejau, Rytas losia auksciausioje Europos lygoje, tai ar plem treniruot Kauna ir lost LKL ar geriau bent pabandyt laimet, arba but dalimi aukciausios europos lygos? tu, Tomai, isispyres i savo nuomone nu ir ok, Rytui ne ir viskas. As Maskoliuno vietoj buciau ta pati padares ir manau ne vienas as ;) nori but geriasiu - kovok pries geriasius, ta Maskoliuans ir pasirinko...
O kas buvo per finalus tas buvo, pats gi klykei, kad viskas nupirkta, tai koks skirtumas Maskoliunas buvo uz ryta ar ne, visvien rytas laimejo, kaip ir turejo but pagal tavo ir kitu spejima...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1981: 2010 Spalio 12, 09:09:06 »
o aš nebūčiau ėjęs į Rytą (-) Va tau paprastas pavyzdys: dabar aš dirbu vienoje didžiausių pasaulinių kompanijų. Mane iš jos atleidžia dėl to, kad įtaria šnipinėjant kitai kompanijai, didžiausiai konkurentei. Aš aišku nesutinku su tuo, vaidinu situacijos nuskriaustąjį, kad prieš mane viskas su fabrikuota, o po poros mėnesių sėkmingai įsidarbinu būtent pas tą konkurentą :-] Gal ir sutapimas, bet negražiai iš šono atrodo, sakykite ką norite.

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1982: 2010 Spalio 12, 09:15:37 »
Nu bet galų gale išpirdolino gi iš Žalgirio :) Aš tai būčiau taip pat ėjęs :) Na bet čia normalu, kad apkalbų neišvengsi :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1983: 2010 Spalio 12, 10:09:15 »
o aš būčiau nėjęs vien dėl garbės reikalo. Visą gyvenimą praleidus Žalgiryje, jame žaidus, buvus kapitonu, tapus treneriu,  pereiti į didžiausių priešininkų stovyklą, žema... (n)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1984: 2010 Spalio 12, 10:14:06 »
 $ $ valdo. morale ar sentimentai siais laikais neegzistuoja.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1986: 2010 Spalio 12, 10:24:14 »
o aš būčiau nėjęs vien dėl garbės reikalo. Visą gyvenimą praleidus Žalgiryje, jame žaidus, buvus kapitonu, tapus treneriu,  pereiti į didžiausių priešininkų stovyklą, žema... (n)

Na čia kiekvieno asmeninis pasirinkimas :) Gal buvo nuoskaudų, kad visą gyvenimą praleidus Žalgiryje, jame žaidus, buvus kapitonu, tapus treneriu,  išspirtas kaip kaip nereikalingas šuo ir apšmeižtas (pelnytai ar nepelnytai nežinau).

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1987: 2010 Spalio 12, 10:45:11 »
:)
vieni mato apšmeižtas, kiti mato teisingai apkaltintas :-] Va tame ir visas situacijos skirtumas ;)

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1989: 2010 Spalio 12, 11:07:39 »
Jei visa laika buni ar dirbi viename kolektyve, tarkim kad ir ne krepsinio komandoje ,o paskui tave ismeta kaip is barsciu muse.ir dar su apkaltinimais.Tomai tu tarkim noretum kanors bendro turet su ta kompanija.nemanau,vien is pagarbos sau tikrai neliktu nei vienas  ;)

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1990: 2010 Spalio 12, 11:10:05 »
karas per ziniasklaida?  :) http://www.krepsinis.net/zalgirio-klubas-atsisako-suteikti-lietuvos-ryto-zurnalistams-akreditacijas-154264.html
vat cia tai visiskas durdomas,ciut ne kaip tarybiniais laikais-NATO NE.KAPITALIZMUI NE:D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1991: 2010 Spalio 12, 11:45:30 »
viskas čia normaliai (y)
"Akreditacijas atsisakėme suteikti, nes "Lietuvos rytas" teikia neobjektyvią informaciją apie "Žalgirį", - sprendimą portalui Krepsinis.net motyvavo komandos atstovas.

visiškai sutinku su pacituotu teiginiu (+) Nėra ko rašinėti nesąmonių apie klubą ir žaidėjus eilę metų ir vis tikėtis, kad į tave po to žiūrės kaip į normalų žurnalistą/leidinį.

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1992: 2010 Spalio 12, 11:56:56 »
Nu man tai jau čia visiškomis nesamonėmis prasideda :) Lrytas spėju, neduos kokiu akreditacijų respublikai :) Taip ir tesis tas užkulisinis karas.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1993: 2010 Spalio 12, 12:01:25 »
tie visi karai iš tikro mūsų krepšiniui nieko gero neduos (-) Bet viskas prasidėjo jau senai... Vainauskėlis and Co ne pirmi metai per spaudą rašydavo tai apie vieną, tai apie kitą kompaniją visokias nesąmones, ir, sutapimas !!, tai kompanijai parėmus LR, straipsniai pasikeisdavo visiškai ir ta kompanija buvo pristatoma vos ne kaip žmonijos gelbėtoja... Apie Žalgirį ne viena ir ne penkios istorijos rašomos visiškai iš lempos (Sabui netgi kantrybė buvo trūkusi, jei pamenate), neturint jokių faktų, tas pats ir su Lietuvos krepšinio rinktinės trenerio paskyrimu (Atsimenate Garasto planas Kemzūra ??), galų gale ir Žalgiris turi kuo atsikirsti - Respublika, gerai, kad jos nenaudoja per daug dažnai, bet gaila, kad ją naudoja išvis... :/ Respublikos atsiradimą matau tik dėl vieno - Žalgiriui reikėjo garanto, kad ir spaudoje galės atsikirsti Lietuvos krepšinio piktžaizdei. Tai dar tik pradžia visi tiek paskyrimai su Maskoliūnu, kyla gandai, kad Vainauskų padarytas š išlįs visu gražumu, va tada žiūrėsime kas bus sakoma. Spėju LR fanai ir toliau kiaulės akis išstatys ir tikės, kad aplinka kalta, bet tik ne Vainauskų klanas, bandantis perimti visą Lietuvos krepšinį į savo rankas visais įmanomais būdais... (n)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1994: 2010 Spalio 12, 12:04:42 »
beje, didžiąją dalimi žmonių neapykanta LR atsirado ne dėl to, kad tai stiprus Žalgirio konkurentas dėl pirmos vietos LKL, o dėl to, kad tie užkulisiniai žaidimai gadina Lietuvos krepšinį...

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1995: 2010 Spalio 12, 12:30:13 »
o aš nebūčiau ėjęs į Rytą (-) Va tau paprastas pavyzdys: dabar aš dirbu vienoje didžiausių pasaulinių kompanijų. Mane iš jos atleidžia dėl to, kad įtaria šnipinėjant kitai kompanijai, didžiausiai konkurentei. Aš aišku nesutinku su tuo, vaidinu situacijos nuskriaustąjį, kad prieš mane viskas su fabrikuota, o po poros mėnesių sėkmingai įsidarbinu būtent pas tą konkurentą :-] Gal ir sutapimas, bet negražiai iš šono atrodo, sakykite ką norite.
kiek turejau sutarciu, visose buvo nurodyta, kad negaliu pereiti i tokia pacia srytimi uzsiimancia kompanija bent puse metu :P ~

vien is pagarbos sau tikrai neliktu nei vienas  ;)

butent, Maskoliuno vietoj net negrisciau jei ir kviestu ;)

matau diskusija kaip visada nueina ta pacia kryptimi, Tomas viska mato teisingiau, nei kiti ir kitos tiesos tiesiog nera :)
sekmes diskutuojant toliau (h)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1996: 2010 Spalio 12, 12:31:41 »
aš nesakau, kad esu teisingesnis už vieną ar kitą, aš pateikiau savo nuomonę, jūs pateikėte savo. Tai ir yra diskusija. Ar aš pradėjau žeminti jus, taip diskusiją paversdamas nesąmone/monologu ?? Ne. Taip kad nereikia čia stumti ant kitų (h)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1997: 2010 Spalio 12, 12:41:39 »
tiesa, jei dėl kiaulės akių, tai neturėjau nė vieno iš jūsų omenyje, tiesiog yra žmonių, kurie kaip dievu tiki Vainausku ir tuo, ką rašo Lietuvos Rytas, iš čia esančių nelabai kažkurį priskirčiau tokiai grupei, labiau taikiau RU grupuotei.

Šiaip dėl fanų, tai neramina, kad tiek RU, tiek GWB labiau žiūri ne kaip palaikyti komandą, bet kaip pažeminti kitus (n) Gerai, kad GD perėmė vadžiais vėl į savo rankas (y)

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1998: 2010 Spalio 12, 13:04:30 »
Tai ir nekaisiok tu kiaules akiu ar Maskoliuno siknos cia.rasinek apie tai geriau ten kur vien komentatoriai po kiekvienu straipsniu savo iskalba ir protu pasizymi ;)Zalgiri galvoji labai palaiko uz jo fanus nelaikancius slapimo,vat cia tai tikri iskrypeliai (+)

Neprisijungęs A200TQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1999: 2010 Spalio 12, 13:26:15 »
Butent tai ka as ir tomcius sakem

„Pats svarbiausias dalykas – galimybė dirbti aukštesnio lygio komandoje ir Eurolygoje. Nemačiau priežasčių, kodėl būčiau turėjęs šio kvietimo atsisakyti. Žiūriu į tai profesionaliai, – „Kauno dienai“ kalbėjo D. Maskoliūnas. – Buvau „Žalgiryje“ ne vienus metus ir tada, kai pinigų nebuvo, kai komandai buvo blogai. Po to mane išmetė. Kas nori – supranta, o teisintis neturiu dėl ko. Svarbiausia, kad mano sąžinė rami“.

o kas buvo ar nebuvo nera svarbu, nesam Maskoliuno draugai, tad to ir nesuzinosim ;) o kiti gali prisneket ka tik nori. Lietuva toks krastas, man blogai - kitam turi buti dar blogiau :D

P.S Tomai, nieko pries tave neturiu, tiesiog tu visada nori but teisus ir nereik izeidinet kitu, kad butum teisingesnis uz kitus, gyvenime sita savybe turetu labai padet, bet cia atsizvelk ir i tai, ka mes snekam, o ne po kiekvieno musu komentaro varyk atgal savo tiesa (kartais ji teisinga ir objektyvi, bet daznai kitais kartais atrodo kaip bandyams prikisti savo nuomone kitam :) )