Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Krepšinis  (Skaityta 478375 kartus)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Re: Krepšinis
« Atsakymas #1500: 2010 Gegužės 10, 23:43:16 »
Perskaitom sita:
Krepsinis.net duomenimis, prieš kelionę į Vilnių V.Romanovo apsauga paprašė D.Maskoliūno išlipti iš ekipos autobuso. Paskui strategą sekė ir visa komanda, todėl "Žalgirio" savininkas leido vyr. treneriui kartu vykti į sostinę bei vadovauti komandai paskutinį sykį.

ir tada paziurim Maskoliuno interviu:
http://www.lrytas.lt/videonews/?id=12735175641271187128&sk=3
Nu sakykit kaip norit, bet tie gandai, kad ji atleist nori, visai ne gandai  :D

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1501: 2010 Gegužės 11, 07:47:11 »
šiek tiek informacijos iš komandos fanų:
svarsčiau ar pasidalint žiniom ar tylėt, bet kadangi sklando daug pletkų, o tylint praktiškai pritarsi debilui savininkui, tai esmė yra tokia: taip, Maskoliūnas suplėšė dauno pateiktą atsistadynimo pareiškimą, daunas siūlė perimt treniravimą Markevičiui, pastarasis nesutiko; visi žaidėjai vieningi kaip niekada ir aišku yra trenerių pusėj; po rungtynių vieno iš komandos žaidėjų, galima drąsiai jį vadint emociniu lyderiu, pareiškimas fanams: pažadu, žaidėjai padarys viską, kad laimėtų šitą parduotą finalą 

Galite tikėti galite ne, bet man jau tikrai nebejuokinga (-)

Prisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19573
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1502: 2010 Gegužės 11, 07:51:40 »
Gal sugrupuokite, sudeliokite kas cia vyksta? As, kai nelabai duomiuosiu krepsiniu, tai nieko nesuprantu  ?!?
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1503: 2010 Gegužės 11, 08:00:46 »
Gal sugrupuokite, sudeliokite kas cia vyksta? As, kai nelabai duomiuosiu krepsiniu, tai nieko nesuprantu  ?!?
volume, mūsų komandos savininkas klounas susiderino su jūsų klounu ir susitarė kas turi nugalėti LKL, Žalgirio vyr treneris nesutiko leisti atsarginių žaisti, dėl to kilo konfliktas...

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1504: 2010 Gegužės 11, 08:01:45 »
Jei Lrytas nelaimi finalo atsisveikina su eurolyga. Sklando gandai, kad finalas "parduotas", Žalgiris turi prakišt. Èia jei labai trumpai. Aš asmeniškai netikiu, nors ir sergu už Žalgirį

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1505: 2010 Gegužės 11, 08:12:29 »
Jei Lrytas nelaimi finalo atsisveikina su eurolyga. Sklando gandai, kad finalas "parduotas", Žalgiris turi prakišt. Èia jei labai trumpai. Aš asmeniškai netikiu, nors ir sergu už Žalgirį
aš kai pažystu kelis Žalgirio fanus rimtus, tai pabendravau su jais. Po vakar man jau nebekyla jokios abejonės - Romka tikrai bandė parduoti finalus, tačiau žaidėjai ir Maskoliūnas pasiuntė jį nafig ir dabar lauksime kas bus Halėje. Tikiuosi visi žais su dviguba motyvacija.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1506: 2010 Gegužės 11, 08:47:49 »
dar šiek tiek:
o as sianakt netgi girdejau kokios yra sanderio salygos... deja to nezinau uztikrintai, tai neskleisiu gandu. bet kad finalai parduoti, tai praktiskai galiu garantuoti, nes girdejau is zmoniu kurie sitam reikale dalyvauja.

tik va kitas dalykas, kad nei treneriai, nei zaidejai su tuo nesutinka ir kovos kaip gales, o tai yra super! gal romanovas supras, kad cia ne futbolas ir negales daryt tai ka nori. nors aisku, va atleis maskoliuna, pasikeis treneriai ir jau vien zaideju pastangu gali but mazai nugalet ryta. reikia visu bendro darbo. o kai savininkas kaisioja pagalius i ratus, tai nekas... ydomu, kas bus jei visgi zalgiris iskovos cempionu vardus, tada sandorio dalyviai bus labai nepatenkinti... aisku lietuva tai ne rusija, bet a.a. kalmanoviciaus likimas gali gresti...

o ziurint dar toliau, tai vat kitam sezonui visi turi kontraktus, o kaip jie nores zaisti komandoje, kurioje jiem nurodinejama, kada laimet, o kada pralaimet... o ziurint dar toliau, kas nores eit i tokia komanda zaist. tokiu atveju, arba zalgiriui reikia naujo savininko arba nieko gero nelaukia... o dar ir tas ubig su investicijom i arena ir etc, viskas cia labai painu...

Prisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19573
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1507: 2010 Gegužės 11, 09:02:24 »
Va kur suo pakastas.Reiks i tai atsizvelgt darant statymus ;)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Mozzo

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1508: 2010 Gegužės 11, 13:58:21 »
visi statymai uz ryta  :-]

Neprisijungęs gameover

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1509: 2010 Gegužės 11, 14:17:21 »
visiskas apsurdas ka tas buratinas sau galvoja :-{

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1511: 2010 Gegužės 11, 19:09:03 »
Nu joooo, šokėjas šoka polką kaip reikiant

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1512: 2010 Gegužės 11, 19:10:17 »
svarbiausia atleistas uz tai kad kenke komandos rezultatams.
Ir be jo  tipo bus gerai ...
Debilais bruatinas visus laiko...

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1513: 2010 Gegužės 11, 19:26:57 »
Toks veiksmas tik patvirtina Tomo teoriją...

Neprisijungęs JR

• Įrašai: 581
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1514: 2010 Gegužės 11, 19:47:51 »
nu ju kaip sakant vaizdelis vos ne čiulpk tu varpą  :O nesitiki

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1515: 2010 Gegužės 11, 20:02:09 »
Toks veiksmas tik patvirtina Tomo teoriją...
aš jau ne vieną kartą šioje temoje buvau aprėktas ir manimi netikėjo, kai kalbėjau apie Jonelio iš Lr darbelius, dabar netikėjot, kai kalbėjau apie buratino idiotiškumo lygį... Nafig - nežiūrėsiu daugiau krepšinio, geriau jau muilo operą lietuvišką ar dar ką, ką rodo tokiu metu...

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1516: 2010 Gegužės 11, 20:05:02 »
man idomu kiek kainuoja Romanovas :) ir is kur tas anas duhas tiek pinigu traukia  :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1517: 2010 Gegužės 11, 20:12:29 »
man idomu kiek kainuoja Romanovas :) ir is kur tas anas duhas tiek pinigu traukia  :)
jei teisingos žinios mane pasiekė (jokio patvirtinimo šįkart), tai jis tik įrankis galingesnėse rankose iš didžiosios tėvynės... Beje, Lr priklauso toms pačioms rankoms...

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1518: 2010 Gegužės 11, 20:18:22 »
 pavarde ir kilmes salis viska pasako :(

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 11, 20:20:22 sukūrė Norvegas »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1519: 2010 Gegužės 11, 20:19:00 »
o pavarde ir kilmes salis nieko nesako ;)
sako (+)

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1520: 2010 Gegužės 11, 20:21:41 »
cia taip viskas sukasi prie grizimo y ''musu tevyne'', kad net baisu daros

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1521: 2010 Gegužės 11, 20:22:50 »
Šeštadieni teko pašnekėti su Lietuvos krepšinio lygos techniniu komisaru J.Storpirštis.. Taip ir pasakė, kad finalai nupirkti iš pradžiu nepatikėjau.. :) bet sako tokia tiesa. Kaip matau viskas pildosi kaip burtu lazdele, sake kad praloš šitas rungtines žalgiris. Taip ir buvo, dabar lygtais turėtu laimėti šitas varžybas, kitas pralošti, kitas vėl laimeti nu whateva... Dabar matau, kad kalbos ne iš piršto laužtos....

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1522: 2010 Gegužės 11, 20:23:11 »
jei teisingos žinios mane pasiekė (jokio patvirtinimo šįkart), tai jis tik įrankis galingesnėse rankose iš didžiosios tėvynės... Beje, Lr priklauso toms pačioms rankoms...
sorry, bet man cia jau paranojom dvelkia.. negana, kad gejai yra organizacija siekianti prazudyt musu vaikus :))), tai dabar ir krepsinis po bolseviku pavadzio paristas... :)))) Per daug samokslo teoriju paskutiniu metu girdziu  :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1523: 2010 Gegužės 11, 20:29:01 »
tikrai nesakau, kad kažkuo reikia tikėti, bet... Ryto akcijų dalį nupirko Snoras, ar žinai kam jis priklauso ?? :V Romanovo pavardė ką nors tau sako ?? :V

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1524: 2010 Gegužės 11, 20:43:14 »
 ;) as nesakau, kad kuo nors reikia butinai netiketi, bet...man atrodo, nuo tokiu minciu sekantis zingsnis jau butu
  ;)  :D
Tai vat, gyvenam, ziurim kas bus... Dziaugiuos, kad ketviradieni uzimtas esu, nes buciau ejas i hale, kaip dabar pasirodo, tusciai...  :f