Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Krepšinis  (Skaityta 472125 kartus)

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
Re: Krepšinis
« Atsakymas #1325: 2010 Vasario 11, 10:32:30 »
tai normalu, kad kiekvienas uz savo, bet cia tai net nzn kaip ir pavadint. Ypac kai pereinama prie miestu, su nesamoningom snekom.
cia buvo ne visiem skirta o tik isrinktiem kaip tom4s

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1326: 2010 Vasario 11, 10:35:03 »
simta kartu jau cia buvo rasyta, kad nesamones sitoj vietoj rasinejamos. atrodytu dziaugtis turetume, kad turim bent viena komanda top16.. bet deja, juodas pavydas viska uztemdo ir vel pilam fekalijas i kaimyno kiema.. zjbs
zinoma gerai kad turim bet kai kurie svaigsta kad tik legenda to verta tai ir uzknisa su tokiais svaigimais.verti ar ne verti koks skirtumas dabar matom

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1327: 2010 Vasario 11, 10:35:21 »
daja, matos, kad taip. Kai kas tai ypac.
daja tu daja.pats cia kazka rusiskai rasai tipo daja" tai as"tikrai matosi kad is tos
 respublikos ir busi:D

o tau reik tikrai pagyrima duot, kad budamas ruslenkis ismokai lietuviskai rasyt  ;)  :D
cia tu labiau i toki Lietuvnika tipo panasus

kokia klaviatura turiu, tokia ir rasau. Kam reikia tas supranta, nuo klaidu nei vienas neapgintas. Sekmes tau ir tavo tam LR, nes daugiau tau jau nebeturiu ka parasyt....
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 11, 10:36:54 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1328: 2010 Vasario 11, 10:38:02 »
daja, matos, kad taip. Kai kas tai ypac.
daja tu daja.pats cia kazka rusiskai rasai tipo daja" tai as"tikrai matosi kad is tos
 respublikos ir busi:D

o tau reik tikrai pagyrima duot, kad budamas ruslenkis ismokai lietuviskai rasyt  ;)  :D
cia tu labiau i toki Lietuvnika tipo panasus

kokia klaviatura turiu, tokia ir rasau. Kam reikia tas supranta, nuo klaidu nei vienas neapgintas. Sekmes tau ir tavo tam LR, nes daugiau tau jau nebeturiu ka parasyt....

nepyk viskas gerai. ismoksi tu Lietuviu kalbos ir Kaune gynent galima:D

Vacas

• Svečias
« Atsakymas #1329: 2010 Vasario 11, 10:46:39 »
Tomčiau o pas Jus įmonėj būna sveikatos patikrinimai? ar nelabai? man rodos kad sunkiai... ką tu čia varai dabar? kas tau nepatinka? nuomonė Tomo nepatinka? nepatinka tai nebendrauk, nes tavo vaikiškos blevyzgos niekam neįdomios, ir užsiiminėk pardavimais darbo metu o ne š... malk.

P.S. kauniečiams lietuvių kalbos mažiausiai mokintis reikia, o tau matau ir su rašysena prastai, o Kaune dar ir kaip gyvent galima :)

Neprisijungęs Juodux

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1330: 2010 Vasario 11, 10:57:20 »
Et kaip nusivyliau .. ogalvojau 45%-55%...  cia ne daugiau nei 30%-70%...  Maskoliunas vakar tycia neleido nei Browno nei Delaso ???
Lauksim Zalgiris - Aisciai
Oi nepykit bet nuosirdziai juoksiuosi, jei Janaviciaus vedami Aisciai sumindys Zalgiri...

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1331: 2010 Vasario 11, 10:57:34 »
Tomčiau o pas Jus įmonėj būna sveikatos patikrinimai? ar nelabai? man rodos kad sunkiai... ką tu čia varai dabar? kas tau nepatinka? nuomonė Tomo nepatinka? nepatinka tai nebendrauk, nes tavo vaikiškos blevyzgos niekam neįdomios, ir užsiiminėk pardavimais darbo metu o ne š... malk.

P.S. kauniečiams lietuvių kalbos mažiausiai mokintis reikia, o tau matau ir su rašysena prastai, o Kaune dar ir kaip gyvent galima :)
tikrai ne tavo su-ktas reikalas ka man ir kur veikt.yra patarle kaip sauksi taip ir atsilieps.tai cia kaip varot patys taip ir gaunat atsakymus.o ligonine gal tau paciam jau reikia kreiptis

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1332: 2010 Vasario 11, 11:03:46 »
Et kaip nusivyliau .. ogalvojau 45%-55%...  cia ne daugiau nei 30%-70%...  Maskoliunas vakar tycia neleido nei Browno nei Delaso ???
Oi nepykit bet nuosirdziai juoksiuosi, jei Janaviciaus vedami Aisciai sumindys Zalgiri...
visko gali buti,bet  gal nors cia parodys uzsispiryma komanda.cia kazkas vis sako kad pavydas.tai man paiskinkit ko pavydet,tokio zaidimo eurolygoj,nu nejuokinkit ir baikit viena karta su tuo nosies uzrietimu del legendos.nebera Zalgirio tokio koks buvo ir neaisu ar dar bus kada.visai net panasu kad LKLe iki finalo nedatrauks :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 11, 11:14:10 sukūrė tomčius »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1333: 2010 Vasario 11, 11:11:10 »
Darosi jau nebejuokinga diskusija čia...

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1334: 2010 Vasario 11, 11:13:44 »
Et kaip nusivyliau .. ogalvojau 45%-55%...  cia ne daugiau nei 30%-70%...  Maskoliunas vakar tycia neleido nei Browno nei Delaso ???
visko gali buti,bet  gal nors cia parodys uzsispiryma
nebesvaikit gerai... :) Kaip Perlas niekada nelaimės pries Lryta, taip Aisciai niekada nelaimes pries Zalgiri.

Neprisijungęs Juodux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1335: 2010 Vasario 11, 11:22:27 »
visko gali buti,bet  gal nors cia parodys uzsispiryma
nebesvaikit gerai... :) Kaip Perlas niekada nelaimės pries Lryta, taip Aisciai niekada nelaimes pries Zalgiri.
Nu as manau kad sitoj vietoj dubleriai visada nori irodyti ka gali. Nebent politika nugales ir lieps pralost. Tas aisku labai tiketina bet ziauriai ne sportiska.

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1336: 2010 Vasario 11, 11:52:39 »
nu matai ka Romanvas nuspres tai nieks nezino.dabar pats bando ivaldyti krepsinio mena,treniruojasi tai gal naujuoju izaideju pamatysime su aisciais,kodel gi ne svarbu kad komandai tikrai padetu

Neprisijungęs Juodux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1337: 2010 Vasario 11, 12:35:11 »
nu matai ka Romanvas nuspres tai nieks nezino.dabar pats bando ivaldyti krepsinio mena,treniruojasi tai gal naujuoju izaideju pamatysime su aisciais,kodel gi ne svarbu kad komandai tikrai padetu

Vėl žuranalistų klausotės... teisingai yra ko paklausyt. Èia tik kažkoks nupezęs multimilijonierius kuris davė 5 milijonus tam kad žalgiris praloštų Perlui ir Latviams...  Kai darai biznį, nori suprasti kur esi. Vienintelis Romanovo tikslas per treniruotes pabandyti suprasti kuo daugiau krepšinio momentų. Ką jis gali priekaištaut apie neatsidavimą varžybose kai nežinos kiek ir ko reikia daryti. Tiesiog nenori gauti iš žaidėjų ar iš trenerių tokių atmazų kad ale "pošol ty,nes nifiga nerauki".  Ir tikiu kad su jo galva jis jau po pusmečio sėdės šalia trenerių ir klaus kiekvieno žaidėjo personaliai kodėl ten pasas nenuėjo kur treneris liepė, kodėl neatsitvėrei, kur turėjai būt o kur buvai... RIP Šabtajus tą darė net rusijos moterų rinktinėj ir niekas jam dėl to negalėjo priekaištaut nes - "KIENO PINIGAI TAS IR MUZIKA UŽSAKO" taip, kad šunys los karavanas eis. Bus kai Edinburge, keisis treneris po trenerio, bet tikrai niekas netoleruos šūdmalystės.

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1338: 2010 Vasario 11, 16:29:53 »
gali tom4s dabar su legenda dar pasijuokti.dalis tiesos tame yra :D :D :D :D :D :D :D
http://www.videoplius.lt/Kaunasforceland-zalia-kūmutė-kaunas-atskira-respublika__ZCyAoRdydG4.html
matosi, kad savaitės laiko bananas šiknoje tau suteikė orgazmą ir nori dar kartą jį gauti... Šįkart tikiuosi visam laikui (h)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1339: 2010 Vasario 11, 16:34:02 »
siaip tomcius ne vienam man pagelbejes yra...

Neprisijungęs Juodux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1340: 2010 Vasario 11, 16:36:55 »

Cia realiai reikia tik kad Tom4s nematytu Tomciaus ir atvirksciai... tada sita forumo dalis netaptu kvailu apsizodziavimu. Kazkaip lengvai vienas kita provokuoja.

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1341: 2010 Vasario 11, 16:43:44 »
nu taigi sita reikala nesunku igyvendint. Spaudzia abu po "plyta" ir ramu  :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1342: 2010 Vasario 11, 16:53:24 »
Cia realiai reikia tik kad Tom4s nematytu Tomciaus ir atvirksciai... tada sita forumo dalis netaptu kvailu apsizodziavimu. Kazkaip lengvai vienas kita provokuoja.
tai kad jį užignorinęs esu, bet jis į akis lenda per PM, siuntinėja email'us ir panašiai... Sakyčiau jam jau psichologinės problemos prasidėjo, kai Rytas liko už borto TOP16. P.S. Jam užkliūnu ne viena tik aš, bet visi, kas nors ką nors teigiamo gali pasakyti apie Žalgirį arba neigiamo apie Rytą... Liga jau jam, sunki ir stadija ligos...  :/
Ir ką gi tai turėtų reikšti, jei jis nesugeba bendrauti normaliai ?? :V

Neprisijungęs Juodux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1343: 2010 Vasario 11, 17:04:08 »
tai kad jį užignorinęs esu, bet jis į akis lenda per PM, siuntinėja email'us ir panašiai... Sakyčiau jam jau psichologinės problemos prasidėjo, kai Rytas liko už borto TOP16. P.S. Jam užkliūnu ne viena tik aš, bet visi, kas nors ką nors teigiamo gali pasakyti apie Žalgirį arba neigiamo apie Rytą... Liga jau jam, sunki ir stadija ligos...  :/

Tokiu atveju cia jau blogiau, nes realiai is normalios diskusijos nusirita iki delfio komentatoriu lygio uzgauliojimu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1344: 2010 Vasario 11, 17:06:30 »

Tokiu atveju cia jau blogiau, nes realiai is normalios diskusijos nusirita iki delfio komentatoriu lygio uzgauliojimu.
Del sios priezasties darau isvadas. Asmeniskai pries "tomčius" nieko neturiu, taciau del bendravimo etikos daromos isvados ilgesniam laikui.
Gal Jauneli jis zmogus ir geras, nepazystu, taciau tai nera priezastis tokiam bendravimui.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1345: 2010 Vasario 11, 17:07:06 »
tai kad jį užignorinęs esu, bet jis į akis lenda per PM, siuntinėja email'us ir panašiai... Sakyčiau jam jau psichologinės problemos prasidėjo, kai Rytas liko už borto TOP16. P.S. Jam užkliūnu ne viena tik aš, bet visi, kas nors ką nors teigiamo gali pasakyti apie Žalgirį arba neigiamo apie Rytą... Liga jau jam, sunki ir stadija ligos...  :/
Ir ką gi tai turėtų reikšti, jei jis nesugeba bendrauti normaliai ?? :V

na su manim gi sugebejo bendraut...apie tepalus :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1346: 2010 Vasario 11, 17:10:12 »
P.s. siūlyčiau silpnų nervų asmenims vengti šios temos ir nedaryti vaikų pokalbio kambario iš šios temos.
Kam sirgti krepšiniu, jei yra galimybė nuo jo pražilti ir gauti insultą? :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1347: 2010 Vasario 11, 17:12:50 »
pirma kart sita tema atverciau is neturejimo ka veikt,o cia tokie bajeriai...bajorai,uzmesk aki i mano klausima temoi "fotografija" :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1348: 2010 Vasario 11, 17:30:30 »
P.s. siūlyčiau silpnų nervų asmenims vengti šios temos ir nedaryti vaikų pokalbio kambario iš šios temos.
Kam sirgti krepšiniu, jei yra galimybė nuo jo pražilti ir gauti insultą? :D
Bajorai, šitą klausimą girdžiu pakankamai dažnai, bet atsakymo neturiu (-)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1349: 2010 Vasario 12, 10:08:09 »
trys blogiausios Eurolygos komandos po pirmojo TOP16 rato:
Žalgiris          0:3
Cibona           0:3
Panathinaikos  0:3

:-] :-] :-]