Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Krepšinis  (Skaityta 497489 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18289
    • Žiūrėti profilį
Re: Krepšinis
« Atsakymas #4725: 2013 Kovo 08, 13:53:05 »
mano asmenine nuomone, šis poelgis yra tokia antireklama tiek klubui, tiek miestui, kad jei aš būčiau klubo vadyboj, tiem veikėjam būtų banas įeit į Žalgirio varžybas visiems laikams. Rudy jau nubaustas už poelgius savo, kas čia per mada linčo teismą rengt?
Jau matau antraštes sporto rubrikose - Fernandezas gavo į dūdą Kaune, po Žalgirio varžybų :facepalm: ir čia mieste, kur prieš lygiai savaitę meras kalbėjo, kad reikia gerinti miesto įvaizdį, pritraukti turistų, taksistus normaliai aprengt ir t.t. :facepalm: nežinau, kolegos, man tai apmaudu.

Čia yra mano asmeninė nuomonė ir niekam jos neperšu. Ačiū.

na va, prasided, lyg mažai žaliems bėdų dar būtų (n)
http://www.lrytas.lt/-13627315231362162613-.htm
nelabai krepšiniu domiuosi ir nelabai tiksliai suprantu kas ten įvyko, bet: ką tuo nori pasakyt? nu kažkas apsišiko. Tai aš kad jau kavenskas tai jau kaltas esu? čia visi kauniečiai turi atgailaut? išsikraustyt į kitus miestus?
suprantu kad perdedu, bet kam kraut dabar, taip kažkas apsišiko (apsišiko o ne apsišikom, o kai Ž laimi tada jau būna laimėjom, o ne laimėjo :bedantis:)
Klausimas toks, koks tikslas taip rašyt kad va Kaune vėl kažkas blogo nutiko, apart to kad apjuodint miestą :D Tas pats kas nueisiu i BMV forumą ir sakysiu pažiūrėkit kaip važinėja kažkoks budulis su bmw? Ką jie už jį atsakyti turi? Shit happens

gali atsakyt pm jei prasidės asmeniškumai.