mano asmenine nuomone, šis poelgis yra tokia antireklama tiek klubui, tiek miestui, kad jei aš būčiau klubo vadyboj, tiem veikėjam būtų banas įeit į Žalgirio varžybas visiems laikams. Rudy jau nubaustas už poelgius savo, kas čia per mada linčo teismą rengt?
Jau matau antraštes sporto rubrikose - Fernandezas gavo į dūdą Kaune, po Žalgirio varžybų
ir čia mieste, kur prieš lygiai savaitę meras kalbėjo, kad reikia gerinti miesto įvaizdį, pritraukti turistų, taksistus normaliai aprengt ir t.t.
nežinau, kolegos, man tai apmaudu.
Čia yra mano asmeninė nuomonė ir niekam jos neperšu. Ačiū.
na va, prasided, lyg mažai žaliems bėdų dar būtų 
http://www.lrytas.lt/-13627315231362162613-.htm
nelabai krepšiniu domiuosi ir nelabai tiksliai suprantu kas ten įvyko, bet: ką tuo nori pasakyt? nu kažkas apsišiko. Tai aš kad jau kavenskas tai jau kaltas esu? čia visi kauniečiai turi atgailaut? išsikraustyt į kitus miestus?
suprantu kad perdedu, bet kam kraut dabar, taip kažkas apsišiko (apsišiko o ne apsišikom, o kai Ž laimi tada jau būna laimėjom, o ne laimėjo

)
Klausimas toks, koks tikslas taip rašyt kad va Kaune vėl kažkas blogo nutiko, apart to kad apjuodint miestą

Tas pats kas nueisiu i BMV forumą ir sakysiu pažiūrėkit kaip važinėja kažkoks budulis su bmw? Ką jie už jį atsakyti turi? Shit happens
gali atsakyt pm jei prasidės asmeniškumai.