Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Krepšinis  (Skaityta 489361 kartus)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Re: Krepšinis
« Atsakymas #2675: 2010 Gruodžio 23, 22:59:54 »
uoj b.leeeeeeeeee....

Neprisijungęs JR

• Įrašai: 581
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2676: 2010 Gruodžio 23, 23:35:38 »
viską pramiegojau, bet (y)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2677: 2010 Gruodžio 23, 23:37:30 »
na ką, komanda iš Vilniaus kitame etape. Reikia pripažinti, kad miltanosis su Jaskos paėmimu padarė super gerą ėjimą, o mūsų buratinas su Aco atleidimu super blogą (n)

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2678: 2010 Gruodžio 24, 00:00:35 »
na ką, komanda iš Vilniaus kitame etape. Reikia pripažinti, kad miltanosis su Jaskos paėmimu padarė super gerą ėjimą, o mūsų buratinas su Aco atleidimu super blogą (n)
nezinau bet siandian ZL suzaide gale super blogai,o ypac paklausius Grigo minutes, ka ten per nesamones sneka tai baisu;D per vidurines mokyklos varzybas gaudavau daugiau nurodymu is savo treneriu nei cia Grigo patarimai: neleiskim mest troicu, nu nezinau ka cia vyrai darom;D;D
aciu dievui LR siandien buvo palankus ir Ulker su Lavrinoviciu padara+

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2679: 2010 Gruodžio 24, 00:05:32 »
Kalnapilio perku dažniausiai, bet paragauju ir kitų. Man nepatinka, kad Utenos tie tokie kamšteliai, kelis kart esu įsipjovęs, atsargiai ten reikia traukti, kaip kad tomčius sakė "boepripasą"  :-]
apie Kalnapilį atskira kalba :) Šiaip geriausias alus kaime arba iš mažų gamyklėlių - natūralesnis, o Švyturys-Utena stipriai suprastėjęs per ilgus darbo metus (n)
kas ten suprastejas: tu turbut alaus specas jauti kur koks suprastejo.nejuokink su reklama;D;D
aisku geriasu gert raudona vyna nesaldu bent man taip sake italai bunant ten;Daisku Tom4s vistiek visur yra teisus-neragaukit vyrai alaus nes Stam SAKO TAI YRA BLOGAI:D

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2680: 2010 Gruodžio 24, 00:13:53 »
As suprantu vienintelio ZL gerbejo,bet ne visu ZL fanu nuoskaudos del tokiu pralosimu :f bet ka galiu pasakyt, gerai kad visdelto palankus vejai atnese visiems tikriems kasio fanams kelialapi i TOP 16 IR LR  (aa) (aa) (aa)RYTAS,RYTAS,RYTAS.mes ten ,kaip ir kas cia pradzioj juokesi.as sakiau juoksis tas kas juokiasi paskutinis :-] :-] :-] su pergale visus kasio fanatus.i sveikata-mes jau ten (aa) (aa) (aa),ule,ule,ule.prisijunkit ,nestabdykit  su sia saunia pergale viens kita pasveikinkit LR gerbejai ir ne tik (+)

Neprisijungęs JR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2681: 2010 Gruodžio 24, 00:23:22 »
Sveikinu tomčius, iš tos laimės gali ir su silke veliavą užsidėjęs porą ratų apsukti  :-]
Gaila kartoja Ž, tai kai tokia nesekmė gale, tai  (!?) Ble jaučiu panašiai kaip Juventuso Giedraitis suvadovavo.
Aš kartoju, gal Gintaras L. sutiktų pavadovauti Žaliems  (+)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2682: 2010 Gruodžio 24, 00:25:25 »
čia tam, kad vienas veikėjas neprisifantazuotų, kad visa Lietuva šiandien džiaugiasi (h)
http://www.zalgiris.lt/LT/naujienos/zinutes/6210/

Lr mažai kam įdomus vistik... (h) ;)

dėl alaus aš dirbęs toje pramonėje, plius turiu ten daug pažystamų dar dabar dirbančių, tai tikiu jais, o ne internete pasistengiančiais pasireikšti vidutinio amžiaus krizės kamuojamais asmenimis (h)

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2683: 2010 Gruodžio 24, 00:26:50 »
Kalnapilio perku dažniausiai, bet paragauju ir kitų. Man nepatinka, kad Utenos tie tokie kamšteliai, kelis kart esu įsipjovęs, atsargiai ten reikia traukti, kaip kad tomčius sakė "boepripasą"  :-]
apie Kalnapilį atskira kalba :) Šiaip geriausias alus kaime arba iš mažų gamyklėlių - natūralesnis, o Švyturys-Utena stipriai suprastėjęs per ilgus darbo metus (n)
kas ten suprastejas: tu turbut alaus specas jauti kur koks suprastejo.nejuokink su reklama;D;D
aisku geriasu gert raudona vyna nesaldu bent man taip sake italai bunant ten;Daisku Tom4s vistiek visur yra teisus-neragaukit vyrai alaus nes Stam SAKO TAI YRA BLOGAI:D
jo jo Utenos (o ypac melynas) tai afigienas tikras alus  :-] :-] :-] as geriau abstinentu buciau, negu ta slapima su alaus etikete gerciau. pasidomek, kaip/is ko ji gamina.. reklamos auka...  ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2684: 2010 Gruodžio 24, 00:29:05 »
jo jo Utenos (o ypac melynas) tai afigienas tikras alus  :-] :-] :-] as geriau abstinentu buciau, negu ta slapima su alaus etikete gerciau. pasidomek, kaip/is ko ji gamina.. reklamos auka...  ;)
Matai, nekreipk tu į jį dėmesio, jis bet ką parašys, susidarys savo išvadas (tipo aš kažkur sakiau, kad negerti išvis alaus ?? ??) ir dar jausis teisus :-] :-] :-] Pradžioje buvo juokinga, paskui pikta, dabar tik gailestis kyla...

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2685: 2010 Gruodžio 24, 00:31:00 »
su rimtesne pergale kazkaip nepamenu kada sveikintum (!?),ne vien apie top sneka ejo ;)tu matai gal irgi pagrinde tik ZL ,ka jau padarysi :D
kada čia šį sezoną Rytas iškovojo rimtesnę pergalę ?? :V Antra vieta BBL taurėje ?? :V Daugiau kažkaip nepamenu išikilių pergalių ;)
jo is taves Tom4s pasveikinimu su pergalem biski rimtesnem nesulauksi.cia gi ne lygis tau. "tfu tvaju mat"as tai anksciau tave su ZL patekimu I TOP 16 pasveikinau o tu uodega kaip likai uzkeles taip ir nenuleidi;D na ka padarysi kiekvienam  savo;Duztat yra tikru kasio fanu kuriems tai pofig...su abiem LT TOP 16.sekmes jiems abiem.ule,ele ir ulker ule:D

Neprisijungęs JR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2686: 2010 Gruodžio 24, 00:31:39 »
Ë man dar pusę bonkės liko išgerti  :-]
Kiti sako, kad alus tai varpos pudymas ir t.t.

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2687: 2010 Gruodžio 24, 00:34:04 »
Bet, kaip taip yra, kad žmones nemoka gyvenime atsirinkti, kas teisinga...  :) nu komanda, tai dar paaiskinama geografine padetim, bet del alaus.. as neatleisiu  (-)
P.S. cia yra tik mano nuomone ir ji nebutinai turi sutapti su kitu nuomonemis  :D :D :D

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2688: 2010 Gruodžio 24, 00:35:58 »
čia tam, kad vienas veikėjas neprisifantazuotų, kad visa Lietuva šiandien džiaugiasi (h)

dėl alaus aš dirbęs toje pramonėje, plius turiu ten daug pažystamų dar dabar dirbančių, tai tikiu jais, o ne internete pasistengiančiais pasireikšti vidutinio amžiaus krizės kamuojamais asmenimis (h)
TAI EILINIS UZSAKYTAS STRAIPSNIS,AR DAR NEAISKU ko cia girtis nei ka ten dabar nugalejo nei kazka uzeme Lkl,vemti vercia;D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2689: 2010 Gruodžio 24, 00:36:07 »
Bet, kaip taip yra, kad žmones nemoka gyvenime atsirinkti, kas teisinga...  :) nu komanda, tai dar paaiskinama geografine padetim, bet del alaus.. as neatleisiu  (-)
P.S. cia yra tik mano nuomone ir ji nebutinai turi sutapti su kitu nuomonemis  :D :D :D
jis gal net negerai to alaus, bet jei aš parašiau, kad kažkas yra balta, tai jis net matydamas, kad tai balta, puls įrodinėti, kad tai juoda. Kažkoks kvailas noras pasirodyti visada teisiam ir parodyti, kad aš kažką negerai darau/klystu ar panašiai. SUprasčiau, jei jam būtų 19-a, o dabar :V Suvaikėjimas gal kankina...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2690: 2010 Gruodžio 24, 00:36:46 »
TAI EILINIS UZSAKYTAS STRAIPSNIS,AR DAR NEAISKU ko cia girtis nei ka ten dabar nugalejo nei kazka uzeme Lkl,vemti vercia;D
tai sakai, kad vainauskų kišenėje sėdintis LKL ir LKF vemti verčia, o tai ką tada normaliems krepšinio fanams sakyti ?? :V

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2691: 2010 Gruodžio 24, 00:41:26 »
matau cia tau bamba grauzia del LR patekimo i TOP 16 tai nusileisk i zeme  :-] mes jau ten

Neprisijungęs JR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2692: 2010 Gruodžio 24, 00:42:42 »
Artėja susitaikymo metas  ff, bet čia kaip visada Vilnius Kaunas varpa gaunas (y)
Matas_ tai Rūtai paskambink, gal sukurs laidą apie alų, žinosim kas sveika ir t.t.

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2693: 2010 Gruodžio 24, 00:43:52 »

jau kokie mes duuuurniai... atsilupeliai.... tikim, kad lietuviai nuo seno palaiko ta pati Žalgirį (kurio rungynes su CSKA turejo ryku politini atspalvi ir buvo pasipriesinimo israiska) Taigi nupirktas straipsnis, pirko visus is eiles respondentus, po buteli Utenos melyno dave kiekvienam :D

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2694: 2010 Gruodžio 24, 00:46:08 »
jo norejo nunuodit utenos alum;D

jau kokie mes duuuurniai... atsilupeliai.... tikim, kad lietuviai nuo seno palaiko ta pati Žalgirį (kurio rungynes su CSKA turejo ryku politini atspalvi ir buvo pasipriesinimo israiska) Taigi nupirktas straipsnis, pirko visus is eiles respondentus, po buteli Utenos melyno dave kiekvienam :D
JO NOREJO NUNUODIT UTENOS ALUM

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2695: 2010 Gruodžio 24, 00:47:06 »
Artėja susitaikymo metas  ff, bet čia kaip visada Vilnius Kaunas varpa gaunas (y)
Matas_ tai Rūtai paskambink, gal sukurs laidą apie alų, žinosim kas sveika ir t.t.

JR, kad pradetum suvokti, kas sveika/nesveika, televizoriu reikia pradziai isjungti  ;) bent jau as taip manau...

Neprisijungęs JR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2696: 2010 Gruodžio 24, 00:49:47 »
Kažkaip man neapsiverstų liežuvis ant praeities Žalgirio kažką sakyti.
O kai prasidėjo lkl, buvau už Atletą, Šilutę, Olimpą. Geriausi LKL laikai buvo...
Norėjos intrigos ir t.t.

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2697: 2010 Gruodžio 24, 00:54:07 »
Matai ZL praeitis tai su Sabu ,Kurtinaiciu buvo,yra uz ka gerbt.as ir sirgau patikek uz ZL pries CSKA. :D dabar cia matau tik pries LR kazkam pavydas kad pateko,o Tom4s buvai uzdejas ignora .tai ir is ren neislysk nes as tave pasveikint su kokia nors ZL pergale atvyksiu :D :D :Dkaip ir tikejomes geras savaitgalis kasio gerbejams.tik ZL nenusiseke tai prasideda marazmai,nieks kits cia nekalts ... gavo ZL ner ko purkstaut,ir kitiems sventes gadint;D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 24, 00:59:10 sukūrė tomčius »

Neprisijungęs JR

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2698: 2010 Gruodžio 24, 01:08:59 »
Kartojimą rodo. R.Petrauskas prisikalbėjo apie dežavu ir t.t. :-] Laukiu tos lemiamos minutės pertraukėlės...
Komentaras is anksčiau minęėos svetainės : "visi stebejome filma "Kaip grigas Kaledas voge".
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 24, 01:12:28 sukūrė JR »

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2699: 2010 Gruodžio 24, 01:09:17 »

dėl alaus aš dirbęs toje pramonėje, plius turiu ten daug pažystamų dar dabar dirbančių, tai tikiu jais

spjaudydavai pagalbiniu dirbdamas i paruosas alaus, tai dabar tipo neragaukit, oziukais pavirsit:D JUOKINGAS TU .eik geriau spraito kaip Kleiza sake ,paragauk gal prasvesies tau galvoj