nenoriu aš čia veltis į tuščias diskusijas, kurias jūs čia labai mėgstat, bet niekas man neįrodys, kad Žalgiriui atiduoti 4 mln atnešė nors kiek daugiau naudos, nei būtų atnešę trys futbolo stadionai vaikams. Futbolas visame pasaulyje numeris vienas, krepšinis geriausiu atveju ketvirtas.
Skirtumas toks, kad ir mano, vilniečio babkės, Kaunui šert nueina. Kaip ir visai kitai Lietuvos daliai. (žr. GPM mokesčio grąžinimą savivaldybėms, kurioje mokestis surinktas).
nežinau kaip šiais metais, bet bent jau anksčiau Kaunas buvo priešpaskutinis iš visų Lietuvos miestų pagal investicijas kurios tenka vienam gyventojui... Pirmas aišku buvo Vilnius...
Dėl Žalgirio naudos ir stadionų, Žalgirio savininkas už savo pinigus netgi siūlė atnaujinti Dariaus ir Girėno stadioną su galimybe juo naudotis kažkiek tai metų, jam buvo parodyta B- Va tau ir noras investuoti į futbolą ar kur kitur. Kitas klausimas ar futbolas taip populiarus Lietuvoje, kaip užsienyje

Pats turėtum suprasti, kad ne...
Nežinau ar mokesčių pavidalu grįžta ta suma atgal į biudžetą, bet realiai nereikia žiūrėti taip baisiai į tą sumą, nes kaip jau minėjau ne vienu būdu pinigėliai grįžta atgal

Plius Žalgiris populiarina Kauną visame krepšinio pasaulyje