Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Krepšinis  (Skaityta 488108 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Krepšinis
« Atsakymas #2400: 2010 Gruodžio 03, 16:53:19 »
Kiek jūs čia kaip maži vaikai kapositės?

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2401: 2010 Gruodžio 03, 23:18:56 »
O man tai visai idomu paskaityt kai jie kapojas  :D jei ka as Tom4io puseja  ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2402: 2010 Gruodžio 03, 23:26:45 »
http://rytas-ultras.lt/
kas cia dabar ivyko (?) :/

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2403: 2010 Gruodžio 04, 00:15:14 »
http://rytas-ultras.lt/
kas cia dabar ivyko (?) :/
nelabai suprantu, ka cia reiskia?

Neprisijungęs Rowbow

• Įrašai: 142
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2404: 2010 Gruodžio 04, 00:23:37 »
Turbut kad...

Citata
2010 m. gruodžio 3 d. RYTAS ULTRAS susirinkime buvo nuspręsta sustabdyti šios grupuotės veiklą. Tai jokiu būdu nereiškia, jog Lietuvos Ryto komanda nebus palaikoma toliau, bet tai, jog aktyviausi vaikinai darys tai jau ne po RU vėliava.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2405: 2010 Gruodžio 04, 08:41:42 »
(+)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2407: 2010 Gruodžio 04, 17:50:48 »
sužaidus 15min
Utenos Juventus 35 - 25 Lietuvos Rytas  :V

Ryto gynyba ne tai kad kiaura, bet viena didelė skylė...

Neprisijungęs JR

• Įrašai: 581
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2408: 2010 Gruodžio 04, 20:13:03 »
Trenerio Giedraičio strategijos nesupratau nors tu ką  (!?) Gal kas paaiškins?
Jasikevičius atkarpomis po 3-4 atakas iš eilės vienas sau mėto...Èia tokie deriniai  :-]

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2409: 2010 Gruodžio 05, 02:29:28 »
Trenerio Giedraičio strategijos nesupratau nors tu ką  (!?) Gal kas paaiškins?
Jasikevičius atkarpomis po 3-4 atakas iš eilės vienas sau mėto...Èia tokie deriniai  :-]
http://www.sportalas.com/naujienos/?ID=17381&Saka=K&skaityti=1&db= (v)

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2410: 2010 Gruodžio 06, 11:30:41 »
tu palaikyk geriau kluba kuri nors,o ne mus.mes kaip nors patys:D,matau kad ir Vilnietis beveik esi,bet kaip suprantu plaikai ZL.o gal ir ne,negaliu sakyti.gal tu kaip tik Rokiskio suri labiau megsti:D.hrenovai LR suzaide Utenoj,ka jau cia be pridursi.jo Saras deriniu nezino,nu bet ka cia jis,visa komanda kaip vezliai atrode.nekoks sis sezonas visa jau nekoks atrodo.kai kam tai labai dziugu...

Neprisijungęs Minde_

• Krikštatėvis
  • Įrašai: 1146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2411: 2010 Gruodžio 06, 12:39:46 »
tu palaikyk geriau kluba kuri nors,o ne mus.mes kaip nors patys:D,matau kad ir Vilnietis beveik esi,bet kaip suprantu plaikai ZL.o gal ir ne,negaliu sakyti.gal tu kaip tik Rokiskio suri labiau megsti:D.hrenovai LR suzaide Utenoj,ka jau cia be pridursi.jo Saras deriniu nezino,nu bet ka cia jis,visa komanda kaip vezliai atrode.nekoks sis sezonas visa jau nekoks atrodo.kai kam tai labai dziugu...
Pav. kam????...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2412: 2010 Gruodžio 06, 15:15:49 »
man (+) vien dėl to, kad Rytas pylė š ant Žalgirio, kai pastarajam grėsė bankrotas ir žaidimas nėjo visiškai dėl negaunamų pinigų... Dabar patys matome, kad LR pasirodžius gandams apie nemokamus pinigus, netgi jų nepatvirtinus, vistiek žaidimo nėra ir visi labai jau apatiški. Bankroto nenoriu, nes tada LKL visai praras savo grožį, bet bent jau patirti sunkumus tegu turi Oo) Supras, kad spjaudyti į šulinį nereikėjo (-) ;)

Neprisijungęs Minde_

• Krikštatėvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2413: 2010 Gruodžio 06, 15:22:13 »
o mane tai asmeniškai diorgina, kad Kauno m. savivaldybė Žalgiriui 4+ mln skyrė šiemet. Tai gal davai ir mano privatų verslą paremkit, su keturiais limonais visai neblogai jaučiu įsukčiau. Krizė dar tipo vadinasi  (!?)
Siusk prasyma, gal atsizvelgs ;) :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2414: 2010 Gruodžio 06, 15:27:31 »
o mane tai asmeniškai diorgina, kad Kauno m. savivaldybė Žalgiriui 4+ mln skyrė šiemet. Tai gal davai ir mano privatų verslą paremkit, su keturiais limonais visai neblogai jaučiu įsukčiau. Krizė dar tipo vadinasi  (!?)
o tu nepagalvoji, kad Žalgiris iš tos pačios sumos nuomojasi Halę iš savivaldybės ;) pas Žalgirį atvažiuoja iš Eurolygos komandos, tuo pat mokesčiais vėlgi į savivaldybės sąskaitą įkrenta pinigai. Žalgiris geras reklaminis veidas, nereikia taip jautriai reaguoti, dėl to, kad jam skiriami pinigai, nes dalis jų parkeliauja atgal (h)

Beje, koks skirtumas vilniečiui, kur ką skiria Kauno miesto savivaldybė ?? :V

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2415: 2010 Gruodžio 06, 15:39:23 »
nenoriu aš čia veltis į tuščias diskusijas, kurias jūs čia labai mėgstat, bet niekas man neįrodys, kad Žalgiriui atiduoti 4 mln atnešė nors kiek daugiau naudos, nei būtų atnešę trys futbolo stadionai vaikams. Futbolas visame pasaulyje numeris vienas, krepšinis geriausiu atveju ketvirtas.

Skirtumas toks, kad ir mano, vilniečio babkės, Kaunui šert nueina. Kaip ir visai kitai Lietuvos daliai. (žr. GPM mokesčio grąžinimą savivaldybėms, kurioje mokestis surinktas).
nežinau kaip šiais metais, bet bent jau anksčiau Kaunas buvo priešpaskutinis iš visų Lietuvos miestų pagal investicijas kurios tenka vienam gyventojui... Pirmas aišku buvo Vilnius...
Dėl Žalgirio naudos ir stadionų, Žalgirio savininkas už savo pinigus netgi siūlė atnaujinti Dariaus ir Girėno stadioną su galimybe juo naudotis kažkiek tai metų, jam buvo parodyta  B- Va tau ir noras investuoti į futbolą ar kur kitur. Kitas klausimas ar futbolas taip populiarus Lietuvoje, kaip užsienyje ;) Pats turėtum suprasti, kad ne...
Nežinau ar mokesčių pavidalu grįžta ta suma atgal į biudžetą, bet realiai nereikia žiūrėti taip baisiai į tą sumą, nes kaip jau minėjau ne vienu būdu pinigėliai grįžta atgal (h) Plius Žalgiris populiarina Kauną visame krepšinio pasaulyje ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2416: 2010 Gruodžio 06, 15:56:57 »
aš turiu savo požiūrį, tu savo ;) net ir užimdamas ne pirmą, o ketvirtą vietą pasaulyje, krepšinis turi savo auditoriją, o joje Lietuvos vardo populiarinimas taip pat svarbus ;) Rezultatai čia ir dabar - pati geriausia investicija žiūrint į trumpą laiką, o tai ir svarbiausia dabartinei valdžiai. Negalima pamiršti ir to, kad Žalgirio (Sabonio) krepšinio mokykla augina ne vieną ir ne du talentus, kurie užauga ir mokesčiais vėlgi sumoka nemažas sumas ;)

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2417: 2010 Gruodžio 06, 16:16:11 »
na nežinau, kažkaip kas geriau sekasi už tą ir sergu, neturiu nieko prieš futbolą, visada pažiūriu kai Lietuvos rinktinė žaidžia, tačiau man mieliau pvz žiūrėti tarkim kaip lietuviai lipa ant krepšinio PÈ pjedestalo, nei džiaugtis, kad pavyko įmušti įvartį ispanams, ar istorinėmis lygiosiomis su italais, nors pasaulyje futbolas - numero uno.

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2418: 2010 Gruodžio 06, 16:16:41 »
Beja didziausios sumos salims skiriamos  ne is kasio ,o is fules verslo.Lietuva ne isimtis,nors pas mus gauti pinigeliai eidavo ne fules  populiarinimui,stadionu statybai ,o i krepsinio kisenes ;)taip buvo skirstoma is sporto komiteto ranku,jie nuspresdavo kas cia labiau reikalinga :/ bet tu cia suskelei, kad tik ZL turi mokykla kur auginami kasiorai.kitur matyt neauga jie kaip grybai :D tik Kaunas populiarina LT visame pasaulyje.cia kaskas man primena Adolfo Hitlerio planus :-] :-] :-] greitai ZL ir Kaunas taps pasaulio bamba.kazkur jau komentarose buvo apie tai kalbeta :D :D :D

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2419: 2010 Gruodžio 06, 16:29:38 »
Niekada nemegau as vln ir visada eisiu uz ZL, bet rokiskio suri visada palaikau.  :D :D :D

Neprisijungęs Minde_

• Krikštatėvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2420: 2010 Gruodžio 06, 16:33:43 »
Diskusija nukrypo i pievas, pasaulio bamba ir t.t..... marazmas kazkoks :f

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2421: 2010 Gruodžio 06, 16:34:18 »
O man tai visai idomu paskaityt kai jie kapojas  :D jei ka as Tom4io puseja  ;)
Niekada nemegau as vln ir visada eisiu uz ZL, bet rokiskio suri visada palaikau.  :D :D :D
na suris man visai nieko:D mes kazkuom panasus,tik i kita puse,as nemegstu Kauno,o tu Vilniaus.o tai gal ir neblogai:D:D:D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2422: 2010 Gruodžio 06, 16:34:23 »
Beja didziausios sumos salims skiriamos  ne is kasio ,o is fules verslo.Lietuva ne isimtis,nors pas mus gauti pinigeliai eidavo ne fules  populiarinimui,stadionu statybai ,o i krepsinio kisenes ;)taip buvo skirstoma is sporto komiteto ranku,jie nuspresdavo kas cia labiau reikalinga :/ bet tu cia suskelei, kad tik ZL turi mokykla kur auginami kasiorai.kitur matyt neauga jie kaip grybai :D tik Kaunas populiarina LT visame pasaulyje.cia kaskas man primena Adolfo Hitlerio planus :-] :-] :-] greitai ZL ir Kaunas taps pasaulio bamba.kazkur jau komentarose buvo apie tai kalbeta :D :D :D
jei tu taip manai, tai neprimetinėk savo kvailų išvedžiojimų kitiems (h) Ar LR turi savo krepšinio mokyklą ?? :V Ne... Kuris kitas klubas LKL ją turi ?? Ogi nė vienas (n) Žalgiris ją turi.

P.S. kokias sumas iš futbolo verslo gauna mūsų beviltiškos tarpautinėse lygose komandos ?? :V
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 06, 16:36:03 sukūrė Tom4s »

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2423: 2010 Gruodžio 06, 16:38:01 »
O man tai visai idomu paskaityt kai jie kapojas  :D jei ka as Tom4io puseja  ;)
Niekada nemegau as vln ir visada eisiu uz ZL, bet rokiskio suri visada palaikau.  :D :D :D
na suris man visai nieko:D mes kazkuom panasus,tik i kita puse,as nemegstu Kauno,o tu Vilniaus.o tai gal ir neblogai:D:D:D
Cia taprasme nemegau LR, turejau omenyje, o miestas tai man vln labiau prie sirdies :)

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2424: 2010 Gruodžio 06, 16:39:39 »
jei tu taip manai, tai neprimetinėk savo kvailų išvedžiojimų kitiems (h) Ar LR turi savo krepšinio mokyklą ?? :V Ne... Kuris kitas klubas LKL ją turi ?? Ogi nė vienas (n) Žalgiris ją turi.

P.S. kokias sumas iš futbolo verslo gauna mūsų beviltiškos tarpautinėse lygose komandos ?? :V
teisingai pasakyta  (y)