Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Krepšinis  (Skaityta 488934 kartus)

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
Re: Krepšinis
« Atsakymas #225: 2009 Rugsėjo 01, 23:04:59 »
galbut izeisiu patriotus, bet pasakysiu, kad galvoju jog uztenka cia zaisti su tais lt treneriais ir kviest kazka ish uzsienio, rusam tai galima taip..manau tikrai ipustu nauju veju  :)
nu o aš tai nacionalistas biškį. man gražu, kai nacionalinėj rinktinėj vieni lietuviai ir vadovauja jiem lietuviai. kokia rusija didi šalis...bet per visą ją norm trenerio neranda, per praeitą čiampą treneris JAV žydelis, geriausias žaidėjas - nacionalizuotas juodukas - ot tai turi rusai kuo pasigirt :D prancūzų rinktinė antai apskritai vieni D`Artanjano palikuonys - pažėjęs į prancūzų rinktinę pradedu galvot, jei jau visi prancūzai juodi - tai ir Napoleonas juodas turėjo būti, ir trys (keturi) muškietininkai, ir žana d`ark...- meluoja mums istoriniai paveikslai  :-] Nesu aš rasistas, jokiu būdu, bet biškį savigarbos reik turėti. Nacionalinė rinktinė turi būti nacionalinė ir reprezentuoti savo tautą, o ne būti supirktų/priglaustų natūralizatų šaika medaliams jamti. Surinktų Lietuva rinktinę visokių, na, ne juodaodžių, sakykim, o ispanų, graikų, jugoslavų, suteiktų jiems pilietybę - tegu ji laimėtų viso pasaulio medalius - man jau nuo to nei šilta nei šalta būtų - nepatiktų man tie medaliai  :P