Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Krepšinis  (Skaityta 488798 kartus)

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
Re: Krepšinis
« Atsakymas #225: 2009 Rugsėjo 01, 16:18:30 »
na gal todėl, kad trečia vieta ispanijoj ir ketvirta vieta olimpinėse nėra taip jau ir baisiai blogai
turint tokius žaidėjus, ką jis turėjo - blogai... Jo pagrindinis tikslas būti šalia aikštės ir netrugdyti žaidėjams, deja, pastaruoju metu jis pradėjo ten kištis :(
kitos rinktinės taip pat turėjo gerus žaidėjus :)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #226: 2009 Rugsėjo 01, 16:47:28 »
na gal todėl, kad trečia vieta ispanijoj ir ketvirta vieta olimpinėse nėra taip jau ir baisiai blogai
turint tokius žaidėjus, ką jis turėjo - blogai... Jo pagrindinis tikslas būti šalia aikštės ir netrugdyti žaidėjams, deja, pastaruoju metu jis pradėjo ten kištis :(
Ka pasiulytum i jo vieta?  :V

Neprisijungęs quattrofan

• Įrašai: 362
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #227: 2009 Rugsėjo 01, 17:19:16 »
galbut izeisiu patriotus, bet pasakysiu, kad galvoju jog uztenka cia zaisti su tais lt treneriais ir kviest kazka ish uzsienio, rusam tai galima taip..manau tikrai ipustu nauju veju  :)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #228: 2009 Rugsėjo 01, 17:37:56 »
kitos rinktinės taip pat turėjo gerus žaidėjus :)
tai tos kitos rinktinės ir užėmė aukštesnes vietas ;)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #229: 2009 Rugsėjo 01, 17:38:28 »
galbut izeisiu patriotus, bet pasakysiu, kad galvoju jog uztenka cia zaisti su tais lt treneriais ir kviest kazka ish uzsienio, rusam tai galima taip..manau tikrai ipustu nauju veju  :)
o aš manau, kad reikia laukti graikų fiasko ir Kazlausko sugrįžimo, va čia tai (y) treneris Lt išugdytas.

Neprisijungęs quattrofan

• Įrašai: 362
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #230: 2009 Rugsėjo 01, 17:43:22 »
jo,Kazlauskas yra Kazlauskas, nepasigincysi del to..idomu man ka jis isspaustu is sitos rinktines..o gal pas mus kai bus champas ir pamatysim, negali zinot  :D

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #231: 2009 Rugsėjo 01, 22:01:04 »
aš siūlau sulaukti lietuvos rinktinės pasirodymo čempionate, o tada jau bus galima kažką spręst :)

Neprisijungęs spydas

• Įrašai: 647
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #232: 2009 Rugsėjo 01, 23:04:59 »
nu o aš tai nacionalistas biškį. man gražu, kai nacionalinėj rinktinėj vieni lietuviai ir vadovauja jiem lietuviai. kokia rusija didi šalis...bet per visą ją norm trenerio neranda, per praeitą čiampą treneris JAV žydelis, geriausias žaidėjas - nacionalizuotas juodukas - ot tai turi rusai kuo pasigirt :D prancūzų rinktinė antai apskritai vieni D`Artanjano palikuonys - pažėjęs į prancūzų rinktinę pradedu galvot, jei jau visi prancūzai juodi - tai ir Napoleonas juodas turėjo būti, ir trys (keturi) muškietininkai, ir žana d`ark...- meluoja mums istoriniai paveikslai  :-] Nesu aš rasistas, jokiu būdu, bet biškį savigarbos reik turėti. Nacionalinė rinktinė turi būti nacionalinė ir reprezentuoti savo tautą, o ne būti supirktų/priglaustų natūralizatų šaika medaliams jamti. Surinktų Lietuva rinktinę visokių, na, ne juodaodžių, sakykim, o ispanų, graikų, jugoslavų, suteiktų jiems pilietybę - tegu ji laimėtų viso pasaulio medalius - man jau nuo to nei šilta nei šalta būtų - nepatiktų man tie medaliai  :P

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #233: 2009 Rugsėjo 01, 23:11:54 »
Jei visi taip darytu, butu ne europos cempionatas, o antra eurolyga  (z) pagalvok, kas detusi po kiek laiko: ogi pradetu zaisti valstybiu pinigai. kuri kuri brangesni paims  :V Oj ne, as kategoriskai pries tokius kosmopoliniusnacionalizaciniusliberalizaciniusnaturalizacinius bajerius (-)

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #234: 2009 Rugsėjo 02, 18:29:05 »
jei neklystu rinktinej gali tik 1 ar tai 2 nacinalizuoti zaidejai zaist.. :)

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #236: 2009 Rugsėjo 02, 18:41:30 »
o tai jūs galvojat, kad kazlauskas tai jau panacėja žaidimui :) kazlauskas išeis, jeigu graikai fiasko patirs, tačiau jei fiasko patirs kaip ir lietuviai, tai kuom jis bus geresnis už butautą? :) nes žaidėjai panašaus lygio tiek pas mus tiek pas graikus (pas graikus sakyčiau kaip ir geresni)

be to kazlauskas jau buvo patyręs vieną fiasko turkijoje :) buvo ir jasikevičius ir šiskauskas ir daugelis bronzinių medalininkų iš sidnėjaus :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #237: 2009 Rugsėjo 02, 19:29:55 »
Egiux, prisimink ką Kazlauskas su Žalgiriu išdarinėjo ;) O ką pasiekęs Plikius ?? Nieko (-) (n)

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #238: 2009 Rugsėjo 02, 20:24:52 »
Egiux, prisimink ką Kazlauskas su Žalgiriu išdarinėjo ;) O ką pasiekęs Plikius ?? Nieko (-) (n)

na tokiu atveju geriausias kandidatas - Garastas :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #239: 2009 Rugsėjo 03, 09:41:23 »
supratau, kad padiskutuoti su tavim neišeis  (!?)  (h)
Garastas turėjo Sabonį, o su juo ir aš būčiau galėjęs ramiai pasiekti daug pergalių ;)

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #240: 2009 Rugsėjo 03, 09:59:32 »
negalima taip kategoriskai teigti manyciau :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #241: 2009 Rugsėjo 03, 10:12:29 »
negalima taip kategoriskai teigti manyciau :)
gal ir negalima, bet turint komandoje tokią dominuojančią jėga kaip Sabonis, gali būti tikrai prastesnis treneris, tik sugebėk kamuolį įkišti Arvydui ir arba bauda, arba taškai, arba ir tas ir tas ;)

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #242: 2009 Rugsėjo 03, 10:14:36 »
nu taip, bet vertinti garasta kaip labai prasta trenery sakyciau negalima :)

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #243: 2009 Rugsėjo 03, 10:19:33 »
supratau, kad padiskutuoti su tavim neišeis  (!?)  (h)
Garastas turėjo Sabonį, o su juo ir aš būčiau galėjęs ramiai pasiekti daug pergalių ;)

su tavim taip pat nesigauna diskutuoti :) Jau vien, dėl LT trenerio įžeidinėjimo plikiu ir pan. Vienas Sabonis nelaimėdavo rungtynių

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #244: 2009 Rugsėjo 03, 10:51:19 »
Egiux, o ką jis ne plikis ?? Jei pas žmogų nėra ant galvos plaukų, tai jį galima vadinti plikiu... Aš tik dar kartą pasakau savo nuomonę: kaip treneris jis niekam tikęs. Ne jis taikosi prie žaidėjų ir išnaudoja jų stipriąsias puses, bet įstato į kažkokius rėmus visus, o kas iš to gaunasi, matom visi pokolkas (n)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #245: 2009 Rugsėjo 03, 10:51:45 »
nu taip, bet vertinti garasta kaip labai prasta trenery sakyciau negalima :)
na gerai, pasilaikysiu tai ką žinau sau. Garastas geras treneris (y)

Neprisijungęs Tserber

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #246: 2009 Rugsėjo 03, 10:54:00 »
na as galiu ji vertint tik kaip trenery, bet ne kaip zmogu :) nors uz visa istorija su ilgausku garastui didelis minusas :)

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #247: 2009 Rugsėjo 03, 10:57:13 »
na as galiu ji vertint tik kaip trenery, bet ne kaip zmogu :) nors uz visa istorija su ilgausku garastui didelis minusas :)
jo prarado vaikina Lietuvos krepsinis,ir ta pati klaida  buvo su Marciulioniu,kai Kaune jam pasake kad yra neperspektyvus,o vyrukas ant pykcio i Vilniu nuvare ir parode kas yra kas:D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #248: 2009 Rugsėjo 03, 10:59:45 »
ir tokia ne viena klaida buvo pas Garastą...

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #249: 2009 Rugsėjo 03, 12:06:57 »
Egiux, o ką jis ne plikis ?? Jei pas žmogų nėra ant galvos plaukų, tai jį galima vadinti plikiu... Aš tik dar kartą pasakau savo nuomonę: kaip treneris jis niekam tikęs. Ne jis taikosi prie žaidėjų ir išnaudoja jų stipriąsias puses, bet įstato į kažkokius rėmus visus, o kas iš to gaunasi, matom visi pokolkas (n)

kiekvieno trenerio yra savitas treniravimo stilius, pas Sireiką iš vis jokių rėmų nebūdavo. O be to kas buvo per pasiruošimo varžybas, nedera traktuoti kaip galutinį rezultatą. EÈ parodys ko vertas Butautas. Beje rinktinėje ne vien Butautas treneris, nemažą itaką daro kurtinaitis, o jis jug su savo pusėtina komanda, sugebėjo laimėt taurę.