Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Krepšinis  (Skaityta 489030 kartus)

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
Re: Krepšinis
« Atsakymas #1975: 2010 Spalio 12, 13:26:15 »
Butent tai ka as ir tomcius sakem

„Pats svarbiausias dalykas – galimybė dirbti aukštesnio lygio komandoje ir Eurolygoje. Nemačiau priežasčių, kodėl būčiau turėjęs šio kvietimo atsisakyti. Žiūriu į tai profesionaliai, – „Kauno dienai“ kalbėjo D. Maskoliūnas. – Buvau „Žalgiryje“ ne vienus metus ir tada, kai pinigų nebuvo, kai komandai buvo blogai. Po to mane išmetė. Kas nori – supranta, o teisintis neturiu dėl ko. Svarbiausia, kad mano sąžinė rami“.

o kas buvo ar nebuvo nera svarbu, nesam Maskoliuno draugai, tad to ir nesuzinosim ;) o kiti gali prisneket ka tik nori. Lietuva toks krastas, man blogai - kitam turi buti dar blogiau :D

P.S Tomai, nieko pries tave neturiu, tiesiog tu visada nori but teisus ir nereik izeidinet kitu, kad butum teisingesnis uz kitus, gyvenime sita savybe turetu labai padet, bet cia atsizvelk ir i tai, ka mes snekam, o ne po kiekvieno musu komentaro varyk atgal savo tiesa (kartais ji teisinga ir objektyvi, bet daznai kitais kartais atrodo kaip bandyams prikisti savo nuomone kitam :) )