Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Krepšinis  (Skaityta 478269 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: Krepšinis
« Atsakymas #1450: 2010 Gegužės 06, 18:53:36 »
Visa juodo jugoslavisko krepsinio klasika. Tomai nepasakok bajeriu kad viska suziuretum... akivaizdziai matosi kur ziuri tuo metu teisejai.. viskas yra atidirbta iki blizgesio. Pats zinau puse tu bajeriu. Zavackas ismokino ir Jomanta ir Babrauska ir kaip supratau gana gerai viska isisavina Banes'as.
  Didziausias klausimas yra momentai kur akivaizdziai uz ziaurius smugius per rankas o ne kamuoli teisejas bijo svilpt tycine... o dvi tycines jau grestu rubine...
Ne veltui Zavacko jau antra sezona nekencia visi Zalgirio fanai. Toks krepsininkas niekada neuzsidirbtu neapykantos del savo zaidimo viskas tik del jo ziaurumo ir netinkamumo krepsiniui...
kažką mes čia painiojame abu, juk Kurtinaitis akivaizdžiai pasakė, kad Žalgiris žaidė jugoslavišką žaidimą, o ne jo treniruojama komanda :-]
Aš pats esu daug teisėjavęs, pats esu ir žaidęs nemažai, tikrai žinau kada galima nepastebimai trinktelėti žaidėjui, bet kai žaidžiu nenaudoju to, nes mano mamynu krepšinis nėra šonų vienas kitam daužymas... (-) Taip pat kaip teisėjas galiu pasakyti, kad viso nesužiūrėsi (-) :/
O bet tačiau
1. Brazauskas vienas geriausių Europos arbitrų ir paskutiniame savo sezone gal nutarė užsikalti pinigėlio iš šono ?? :V
2. Epizodų traktavimas tai nafig.... (n) Žaidėjas akivaizdžiai "nuo širdies" trenkia kitam iš alkūnės ir gauna paprastą pražangą... Aš iškart kelčiau abu kumščius į viršų ir išvaryčiau lauk tokį atsilupėlį :ff

P.S. Nori pasidaužyti - imi bokso pirštines, šalmą ir pirmyn (h) Tam ne krepšinio aikštelėje vieta (-)