Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Krepšinis  (Skaityta 478060 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
Re: Krepšinis
« Atsakymas #1175: 2010 Sausio 29, 18:47:22 »
nesutikčiau su paskutine mintimi. Butautas su Rygos ASK tikrai gerai atrodė, o ten žvaigždžių tikrai nebuvo (h)

Delaš ir Begičiaus laikyti vienu metu kartu negalėjo, nes taip sutapo fucking aplinkybės - jie buvo vieninteliai žmonės galintys pažaisti centre... Jei juos abu laikyti aikštėje, kas tada keis pavargusius ?? :V

Verkti ir kaltinti Butautą galima drąsiai (+), bet ką tai pakeis ?? :V Aš matau, kad treneriui pasikeitus komandos žaidimas šiek tiek keičiasi, pradeda matyti mintis žaidime, bet sukrito tokios aplinkybės, kad šįkart nieko negalėjome padaryti prieš Trefl... Nematau jokios tragedijos dėl šio pralaimėjimo (-) Būtų Watson'as ir "ant bangos" pastaruoju metu buvęs Klimavičius, būtumėm galėję kitaip strateguoti, bet... :/

P.S. Jau ne kartą minėjau, kad stipriai matosi Žalgirio fizinio pasirengimo spragos... Kosauskas kaip tik gerai paruošė "lenkus", o mūsų pienius tegu eina į mokyklą fizinio dėstyti, o ne profesionalus ruošti sezonui...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1176: 2010 Sausio 29, 19:23:23 »
Juodux, paskaityk čia: http://www.basketnews.lt/news-27734-komentaras-neskubekime-ju-nurasyti.html
mano nuomone visai taikliai parašyta, kad dar per anksti nurašinėti Žalgirį.

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1177: 2010 Sausio 30, 13:54:19 »
ne laiku butu veliau,o dabar pats laikas :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Minde_

• Krikštatėvis
  • Įrašai: 1146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1178: 2010 Sausio 30, 20:28:04 »
ne laiku butu veliau,o dabar pats laikas :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-]
Gali pasidziaugt.... Oo)

Neprisijungęs Egidijus B.

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1179: 2010 Sausio 30, 22:36:39 »
žalgiris - Venspils 80:94  :-] laukiam jūsų nuomonių

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1180: 2010 Sausio 30, 23:46:40 »
Nu prapiso, tokia ir nuomone
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs JR

• Įrašai: 581
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1181: 2010 Sausio 31, 08:47:13 »
Gal planas nesuveikė arba pavargę...

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1182: 2010 Sausio 31, 09:40:35 »
žalgiris - Venspils 80:94  :-] laukiam jūsų nuomonių
kokios čia gali būti nuomonės -nieko gero :/. Rungtynių nemačiau, bet kiek teko girdėti, tai komanda strigo grįžinėjant iš PL ir iš ten teko tiesiai autiku varyti į Latviją. Ar čia kaltas nuovargis, ar koks planas nesuveikęs, man pofig, bet pralaimėti Venspils ar kitai tokio lygio komandai negražu (-) Aišku tas BBL šį sezoną užknisa - vietoje to, kad ruoštis rungtynėms su CSKA turi dabar važinėtis po Latviją ir žaisti ten... (n)

Neprisijungęs Egidijus B.

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1183: 2010 Sausio 31, 11:34:42 »
Joo galėtų tam bbl rytas ir žalgiris nedalyvauti, kam to reikia? Vis vien aišku kas finale žais. Manau ta nauja lyga kaip vadinasi vieninga ar panašiai yra žymiai naudingesne, pats Kurtinaitis kažkur minėjo. Na bet jiems čia spręsti ne mums kur dalyvauti kur ne. O dar tuo labiau galėtų ta lyga permest kad per Viasata rodo, vat tada jau jiems zapadlo būtų konkretus.  (+)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1184: 2010 Sausio 31, 13:24:40 »
Joo galėtų tam bbl rytas ir žalgiris nedalyvauti, kam to reikia? Vis vien aišku kas finale žais. Manau ta nauja lyga kaip vadinasi vieninga ar panašiai yra žymiai naudingesne, pats Kurtinaitis kažkur minėjo. Na bet jiems čia spręsti ne mums kur dalyvauti kur ne. O dar tuo labiau galėtų ta lyga permest kad per Viasata rodo, vat tada jau jiems zapadlo būtų konkretus.  (+)
kitą sezoną, mano nuomone, nė viena komanda (Žalgiris ir Rytas) nedalyvaus BBL, o tai reiškia, kad BBL greitu metu neliks. Žalgiris jau šiemet dalyvavo VTB, o Rytas šiemet pylė šūdą ar dar kitaip tariant spjaudė į šulinį (minėtą lygą vadino grįžimu į sovietų laikus), iš kurio kitais metais tikriausiai gers :-]

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1185: 2010 Vasario 01, 16:08:26 »
dar klausimas ar ten susirinks europines komandos (!?) nes kitaip tai ir bus rusu lyga.aisku BBL jau ikirejo norisi kazko naujasnio

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1186: 2010 Vasario 01, 16:11:02 »
Gali pasidziaugt.... Oo)

pasiziurek i savo zalgirio girtuoklius teises praradusius jei gu jau taip cia kazka norejai parodyt:D

Neprisijungęs Juodux

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1187: 2010 Vasario 01, 16:26:52 »

cia panasiu momentu... tai nezinau ar taip jau cia yra is ko juoktis

Neprisijungęs Minde_

• Krikštatėvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1188: 2010 Vasario 01, 19:16:03 »
Cia su ta potekste, kad zalgiris pralose , tai gi gali svente svest...Tomciau, nes tau labai linksma tuomet buna.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1189: 2010 Vasario 01, 23:27:54 »
o man tai šita foto gerulė (y)

Eidson'as pagautas nerealią mimiką išmetęs :-]
P.S. Žaidėjas jis buvo afigienas  :O (y) (y)

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1190: 2010 Vasario 02, 14:20:33 »
Cia su ta potekste, kad zalgiris pralose , tai gi gali svente svest...Tomciau, nes tau labai linksma tuomet buna.
O ko man liudet del zalgirio ,nematau reikalo.o jei tu taip sventi Minde kaip parodei tai tikras vyras

Neprisijungęs Minde_

• Krikštatėvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1191: 2010 Vasario 02, 14:58:04 »
O ko man liudet del zalgirio ,nematau reikalo.o jei tu taip sventi Minde kaip parodei tai tikras vyras
Kai Rytas losia su uzsienieciais, as uz LR, bet kai gauna nuo Lietuvisku komandu, buna smagu... ;) :)

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1192: 2010 Vasario 02, 15:11:27 »
Kai Rytas losia su uzsienieciais, as uz LR, bet kai gauna nuo Lietuvisku komandu, buna smagu... ;) :)
jo smagintis tau LR mazai suteikia progu,ir Zalgiris nelabai linksmintis leizia tau.nesiseka tau gyvenime but smagiam:D:D:D

Neprisijungęs Minde_

• Krikštatėvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1193: 2010 Vasario 02, 15:17:55 »
jo smagintis tau LR mazai suteikia progu,ir Zalgiris nelabai linksmintis leizia tau.nesiseka tau gyvenime but smagiam:D:D:D
Del mano sekmiu, tai tu maziausiai rupinkis.....rupintojeli :-]

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1194: 2010 Vasario 02, 15:48:38 »
Del mano sekmiu, tai tu maziausiai rupinkis.....rupintojeli :-]
tai kad man isvis nerupi sekasi tau ar ne:D pats matai kad tau smagintis sunkiai gaunasi o as galvojau kodel:D:D:D

Neprisijungęs Minde_

• Krikštatėvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1195: 2010 Vasario 02, 15:55:42 »
Galvotojas-mastytojas....tiesiog tikras  Statybos fanas...respectas .

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1196: 2010 Vasario 02, 16:06:57 »
o man tai šita foto gerulė (y)

Eidson'as pagautas nerealią mimiką išmetęs :-]
P.S. Žaidėjas jis buvo afigienas  :O (y) (y)
kodel buvo geras yra ir dabar.tik gaila kad superiniu zaideju nesugebam islaikyt Lietuvoj

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1197: 2010 Vasario 02, 16:12:17 »
Galvotojas-mastytojas....tiesiog tikras  Statybos fanas...respectas .

Jo turejau garbes stebet kai dar Marciulionis aikstelej zaide,bet nieko bendro dabar neturi...

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Minde_

• Krikštatėvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1199: 2010 Vasario 03, 12:37:48 »
Taip reikalai juda i prieki, taigi viskas eina geraja linkme... :D (y) (y)