O kokia tau nauda kad tu sujungsi kompa su ps3 per hdmi laida ? duomenims perkelti tu nori i PS3 is kompo ? jei taip tau reikia paprasciausiai per belaidi jungti arba su tinklo kabeliu nes hdmi perduoda tau vaizda...
Citata iš: Audi110kw 2011 Balandžio 03, 23:41:01 O kokia tau nauda kad tu sujungsi kompa su ps3 per hdmi laida ? duomenims perkelti tu nori i PS3 is kompo ? jei taip tau reikia paprasciausiai per belaidi jungti arba su tinklo kabeliu nes hdmi perduoda tau vaizda... ne duomenim,o monitoriui zaist per monitoriu ar imanoma?
itariu jog mano hdd isorinis buvo numestas, jis dabar kai sukasi skleidzia idomius garsus,toks garsas lyg kazkur kazkas kliutu kai hdd sukasi,ar tai reiskia jog jis greitu metu uzlinks ?
Koki kompiuteri butu geriausia pirkt is stacionariu? Kad vilktu naujus zaidimus, taip kaip mano mazasis broliukas pasakytu?
Citata iš: Ru0b1S 2011 Balandžio 06, 14:06:39 Koki kompiuteri butu geriausia pirkt is stacionariu? Kad vilktu naujus zaidimus, taip kaip mano mazasis broliukas pasakytu? viskas priklauso nuo kisenes vilks ar ne
Citata iš: Audi110kw 2011 Balandžio 06, 14:07:55 Citata iš: Ru0b1S 2011 Balandžio 06, 14:06:39 Koki kompiuteri butu geriausia pirkt is stacionariu? Kad vilktu naujus zaidimus, taip kaip mano mazasis broliukas pasakytu? viskas priklauso nuo kisenes vilks ar ne Nu nezinau tiksliai kiek tevai skirs tam kompui lesu, gal iki 1500lt
Citata iš: Ru0b1S 2011 Balandžio 06, 14:09:26 Citata iš: Audi110kw 2011 Balandžio 06, 14:07:55 Citata iš: Ru0b1S 2011 Balandžio 06, 14:06:39 Koki kompiuteri butu geriausia pirkt is stacionariu? Kad vilktu naujus zaidimus, taip kaip mano mazasis broliukas pasakytu? viskas priklauso nuo kisenes vilks ar ne Nu nezinau tiksliai kiek tevai skirs tam kompui lesu, gal iki 1500lt cia su monitoriu pelem ir visais kitais priedais ?
noriu isirasyti dainas i audio cd ne mp3.bet mano dainos formatu flac. ar nero burning`as perkonvertuos ji i normalu formata ?ar reikia paciam konvertinti ?
Nu gi negali buti ką turi WIN XP, ko neturi WIN 7, kad ten tokių problemų nekyla?