Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 514617 kartus)

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #1725: 2010 Birželio 23, 16:21:00 »
stabilumas kitas
Stabilumas, ka turi omeny? Netrukinės ir bus pastovus greitis?
nuo to niekas neapsaugotas, bet mažiau nulūžimų ir t.t
O kaip dėl greičio? Nes jie msatoj nesiskiria... Paklausiu kitaip, ar isivedęs šviesolaidinį internetą internetas dirbs greičiau su tokiu pat planu kaip dabar turiu? Dabartinis pas mane paprastas LT-100mb, Užsienis-35mb. Šviesolaidinį siūlo tokiu pat greičiu.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1726: 2010 Birželio 23, 16:28:10 »
Ar iš tiesų dabartinis pasiekia 35mbit į užsienį?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1727: 2010 Birželio 23, 16:31:25 »
Ar iš tiesų dabartinis pasiekia 35mbit į užsienį?
Žinoma nepasiekia, čia išvis rašo vieną, rodo kitą.. Turėjau zebra, tas pats buvo, rašo viena, o ištikrųjų visai kita.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1728: 2010 Birželio 23, 16:38:00 »
Na tai su šviesolaidžiu būtų arčiau tiesos. IMHO

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1729: 2010 Birželio 23, 17:08:59 »
cia jau nuo tiekejo priklauso. Turejau TEO 2 metus sviesolaidini, luzinedavo tai kas savaite stabiliai po karta, kovok ten su jais nekovojes. Deklaruojamas greitis buvo pradzioj 20mb, poto lyg ir 40 su lietuva. Deklaruojama greiti isspausdavo per greicio matuokles, BET... Pakeitus interneto tiekeja su letesniu planu ir ne sviesolaidini, torrentai sukosi 2-3 kartus greiciau, puslapius taip pat kraudavo greiciau.

Idomu ka tu veiki su 100mbps su P4 kompu? Nemanau kad kompas fiziskai jau pavelka tokia interneto sparta.

CAT5 kabeliai veza iki 100mbps, sviesolaidinis tempia ir 150gbps (priklausomai nuo naudojamos technologijos ir atstumu sparta gali smarkiai skirtis). Taigi TEORISKAI pralaidumas geresnis, bet ar praktiskai kazkas pasijaus tai labai abejoju, daug kas priklauso nuo naudojamos irangos ir t.t.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1730: 2010 Birželio 23, 17:43:17 »
cia jau nuo tiekejo priklauso. Turejau TEO 2 metus sviesolaidini, luzinedavo tai kas savaite stabiliai po karta, kovok ten su jais nekovojes. Deklaruojamas greitis buvo pradzioj 20mb, poto lyg ir 40 su lietuva. Deklaruojama greiti isspausdavo per greicio matuokles, BET... Pakeitus interneto tiekeja su letesniu planu ir ne sviesolaidini, torrentai sukosi 2-3 kartus greiciau, puslapius taip pat kraudavo greiciau.

Idomu ka tu veiki su 100mbps su P4 kompu? Nemanau kad kompas fiziskai jau pavelka tokia interneto sparta.

CAT5 kabeliai veza iki 100mbps, sviesolaidinis tempia ir 150gbps (priklausomai nuo naudojamos technologijos ir atstumu sparta gali smarkiai skirtis). Taigi TEORISKAI pralaidumas geresnis, bet ar praktiskai kazkas pasijaus tai labai abejoju, daug kas priklauso nuo naudojamos irangos ir t.t.
Ne vienas namuose naudojuos internetu ir ne su vienu pc, tiesiog greitis pradėjo plaukiot. Naudojuos per wireless, matuoklės rodydavo man pastovų 21mb greitį, paskutiniu metu taip suletėjo interneto greitis, kad forume nuotraukų puse nebeužkrauna. Kiekviena kart paskambinus pasiteiraut, kas per problemos, prasideda kalbos, kad pas juos ekranuose gerą greitį rodo, persikrauk routeri(greitį rodydavo tarp 5-10mb). Perkrovus routerį, greitis atsistatydavo, BET po kelių dienų vėl tas pats fekalijų rinkinys, kol galiausiai perkrovus routerį, po valandos vėl greitis krisdavo per puse. Tai ka man routeri perkraudinet kas valandą? Tai pagalvojau apie šitą super internetą, galbūt su juo bus viskas ok? Ar tiesiog geriau keist į kitos firmos?

p.s man nereik žvėriško greičio, man reik kad butų pastovus, kad ir tas 20mb ka rodo per matuoklę. dabar rodo tokį:
su tokiu greičiu vos krauna youtube filmukus. paskui idėsiu greitį koks būna perkrovus routerį

o čia perkrovus routerį:

kartais siekia 22mb
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 23, 17:52:31 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1731: 2010 Birželio 23, 18:07:31 »
o as galiu betkokiu metu daryt testus ir visada rodys ta pati. tiek kiek priklauso

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1732: 2010 Birželio 23, 21:00:34 »
Pasijunk viena kompa tiesiogiai ir tada tikrink g
reiti, bet greiciausiai tavo ruteris sh...

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1733: 2010 Birželio 23, 21:24:11 »
WL-520GC routeris, jei nebūčiau nukišęs sutarties tai tiesiai pasijungčiau, o dabar kai pajungsiu reiks prisijungimo duomenų, o aš jų nežinau...

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1734: 2010 Birželio 23, 21:45:35 »
WL-520GC routeris, jei nebūčiau nukišęs sutarties tai tiesiai pasijungčiau, o dabar kai pajungsiu reiks prisijungimo duomenų, o aš jų nežinau...
kokiu dar prisijungimo duomenu ? dsl ar optika ? dsl prisijungimo login ir pass dazniausiai buna telefono numeris su miesto kodu ;) o optika automatiskai viska pasigauna

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1735: 2010 Birželio 23, 22:36:43 »
kokiu dar prisijungimo duomenu ? dsl ar optika ? dsl prisijungimo login ir pass dazniausiai buna telefono numeris su miesto kodu ;) o optika automatiskai viska pasigauna
Pas mane kitaip, ten sutarties numerį reik rašyt, paskui skambint i technikos skyrių ir padiktuot klaidos kodą, tada jie patvirtina ir įjungia netą.

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1736: 2010 Birželio 24, 21:12:50 »
Turiu problemu su DELL studio touchpadu.
Neveikia pagrindinis mygtukas (kairys), ieiti i folderi ar kazkur, nepavyksta net dukart pabaksnojus pati touchpada. Pajungus pele, viskas veikia.
Paskutini karta viskas veike, issikrove kompas, po ijungimo nebeveikia. Kas turit ideju? nuo ko pradet? :)

Vacas

• Svečias
« Atsakymas #1737: 2010 Birželio 25, 10:01:23 »
Gal kas esat susidūrę su TP LINK TL-WR741ND routeriu? neišeina man jo suinstalint...

Neprisijungęs submarinas

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1738: 2010 Birželio 25, 16:03:11 »
kaip suprast suinstalint, ka tu cia nori suinstalint, ar firmwarde pakeist jame ar ka, nes siaip nieko ten instalint nereikia, pasijungi ir konfigini kaip tau reikia;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1739: 2010 Birželio 26, 21:00:43 »
vyrai,isijungiu skype,o ten kitas skype vardas ir duomenis pakeisti.salis/kalba...wtf ? as nieko nevartoju... ?!?

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1740: 2010 Birželio 26, 21:23:45 »
 :-] As ir galvoju, kas cia per nickas pas Tave pasidare. gal Tu infkuotas kokiu virusu, gal jau trint is kontaktu..  ?!?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1741: 2010 Birželio 27, 16:25:11 »
na as atrisau daugmaz kaip cia buvo,viskas ok,sanitaru nereikes:))))))))

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1742: 2010 Birželio 29, 16:38:15 »
gal kas zino kur galima nulauzti nintedo DS ??

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1745: 2010 Liepos 08, 22:18:40 »
šiuo metu irgi pirkčiau WD

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1746: 2010 Liepos 08, 23:59:18 »
ka manot apie toki pirkini? verta? http://pigu.lt/kietieji_diskai_hdd/wd_elements_desktop_1_tb?id=520826&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Ispardavimas_ir_terabaitas_uz_229_Lt
o kam tau tas issorinis ?  :D naudosi nesiojimui ? ar tik kad siaip pigiai atrodo... jie istikro yra leti padarai... ir nemanau kad is tokio padaro paleisi blue ray faila be lago... per ta usb jungti...

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1747: 2010 Liepos 09, 00:27:10 »
gal kas zino kur galima nulauzti nintedo DS ??
oj tevai, pasiknisk intike, pilna info :)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1748: 2010 Liepos 09, 19:21:31 »
ka manot apie toki pirkini? verta? http://pigu.lt/kietieji_diskai_hdd/wd_elements_desktop_1_tb?id=520826&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Ispardavimas_ir_terabaitas_uz_229_Lt
o kam tau tas issorinis ?  :D naudosi nesiojimui ? ar tik kad siaip pigiai atrodo... jie istikro yra leti padarai... ir nemanau kad is tokio padaro paleisi blue ray faila be lago... per ta usb jungti...
siap megstu sandeliuot muzika ir filmus, laptopa baigiu prikišt pilna jau, tai mastau kaip toliau bus. tai kaip is tiesu yra, nepaleisiu be lago ar tik spejimas cia? nes kaina ta viliojanti

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1749: 2010 Liepos 09, 19:27:19 »
siap megstu sandeliuot muzika ir filmus, laptopa baigiu prikišt pilna jau, tai mastau kaip toliau bus. tai kaip is tiesu yra, nepaleisiu be lago ar tik spejimas cia? nes kaina ta viliojanti
tai kad usb 2,0 nepasizymi greiciu  ;) bet kai nera kur kisti informacijos... pas mane 1tb hdd ir tai palaikau ~400gb uzimta tik... nebe tie laikai kad sandeliuoti, optika pajungi kelios minutes ir vel parsiusta... o blue ray tai tikrai nepaleisi per usb lizda... ir mazesnio formato filmu manau jau pakaks kad butu lagas...  pvz usb 1,1 nesusidoroja ne su ~1,4gb filmais buna lagas... tai 2,0 manau iki 8gb failus apdoroti gali normaliau bet vargu ar ir tokius  :D cia pagal poreikisu sitokie dalykai...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 09, 19:28:58 sukūrė Audi110kw »