Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 513987 kartus)

Neprisijungęs push_it

• Įrašai: 408
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #1650: 2010 Birželio 06, 23:35:09 »
jau tuoj visiem atsibosiu, bet.. kiek skype instaliaciju beparsiunciu ir instaliuoju, jis man niekaip neprisijungia.. vis raso jungemasi, ir po gan ilgo laiko raso prisijungti nepavyko? kas cia gali buti?

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1651: 2010 Birželio 08, 10:24:12 »
Iskilo man tokia problemele su kompu, jis niekaip neatsimena neivieno forumo slaptazodziu, loginu. Ta prasme kad ijungus pvz audiklubo foruma iskart mane prijungtu, nors ir uzdedu visur varniukes kad isiminti logina, bet vostik restartavus kompa vel reikia suvedinet isnaujo. Kompas lb senas ir sakau gal ta batreike kur ant motinos buna issikrove, cia tokia kvailoka prielaida... gal kas zinot kaip susitvarkyt tai?

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1652: 2010 Birželio 08, 10:41:37 »
Iskilo man tokia problemele su kompu, jis niekaip neatsimena neivieno forumo slaptazodziu, loginu. Ta prasme kad ijungus pvz audiklubo foruma iskart mane prijungtu, nors ir uzdedu visur varniukes kad isiminti logina, bet vostik restartavus kompa vel reikia suvedinet isnaujo. Kompas lb senas ir sakau gal ta batreike kur ant motinos buna issikrove, cia tokia kvailoka prielaida... gal kas zinot kaip susitvarkyt tai?
narsykles nustatymai greiciausiai paspausti neisiminti niekada. O jei butu batarke issikrovusi, tai turetum ir kompo laika perstatinet isnaujo visada.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1653: 2010 Birželio 08, 11:20:59 »
batareika skirta tik BIOS nustatymams prisimint, tame tarpe ir laikrodzio.

Neprisijungęs kunigs

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1654: 2010 Birželio 08, 11:42:46 »
Reikia ofisui kompo. ne geimams. Ka girdejote apie Asius EEE Top ET2010AG ?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1655: 2010 Birželio 09, 12:12:34 »
tikrink coocies
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1656: 2010 Birželio 12, 11:53:37 »
Gal galetumete patart? Turiu Pagrindinës plokðtës pavadinimas   ASRock P4V88 / P4VM8 / P4VM800. Beda tokia, kad užkrovus PC, pradeda kažkas įkyriai cypt iš dežės ir strigt vaizdas(lagint). Cypia ne ištisai, o kas dvi sek, po dvi sek ir tuo metu kai cypia ta vaizdą lagina. Maniau, kad vaizdo plokštė kalta, nes buvau prasidaręs dėžę ir atrodė, kad iš jos cypia. Galvojau per aukšta temperatūra ir knisa protą. Pasikeičiau vaizdo plokštę, bet tas pats ... Ar negali būt, kad kompui trūksta coolerio, pvz perkaista ram'ai ar motininė ar dar kas?

Normaliu režimu everest'as rodo tokias temperatūras:
Pagrindinė plokštė   36 °C  (97 °F)
CPU   50 °C  (122 °F)
GPU Diode   57 °C  (135 °F)
WDC WD1200JB-00GVA0   36 °C  (97 °F)

Aušintuvo greitis:
CPU   3068 RPM

----------------------
Užkrovus kompą, rodo tokias temperatūras:
Pagrindinė plokštė   38 °C  (100 °F)
CPU   55 °C  (131 °F)
GPU Diode   72 °C  (162 °F)
WDC WD1200JB-00GVA0   38 °C  (100 °F)

Aušintuvo greitis:
CPU   3444 RPM
--------------------------
Kai vaizdo plokštė pasiekia apie 75-78 laipsnius, coolerio apsisukimai būna apie 3800 RPM, prasideda tos nesamonės su grafikos stabdymu.

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1657: 2010 Birželio 12, 12:34:35 »
pasiziurejus i ausintuvo apsukas galiu pasakyt kad jis jau jei tokiom apsukom pucia tai yra issdziuves, gali bandyti sutepti, geriausia yra spynu skystis + vazelinas tokia kose padaryta. youtube gali susirasti klipa kaip tai padaryt. nes dabar tau tikriausiai perkaitimas yra ;) dulkiu nera ? tikriausiai senas pc kuris jau atitarnauti baigia. O gal ir pati proca reik termopasta pertepti, issausejo gal jau

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1658: 2010 Birželio 12, 13:01:04 »
pasiziurejus i ausintuvo apsukas galiu pasakyt kad jis jau jei tokiom apsukom pucia tai yra issdziuves, gali bandyti sutepti, geriausia yra spynu skystis + vazelinas tokia kose padaryta. youtube gali susirasti klipa kaip tai padaryt. nes dabar tau tikriausiai perkaitimas yra ;) dulkiu nera ? tikriausiai senas pc kuris jau atitarnauti baigia. O gal ir pati proca reik termopasta pertepti, issausejo gal jau
Visas dulkes išsiurbtos, išvalytos šepetuku. Keičiau procą į geresnį nei turėjau, tai su tuo nauju procu ir prasidejo čia tokios lempos. Buvau dežė atidaręs iš abieju pusių ir prie lango atidaryto pastatęs, nieks nepasikeitė. Driverius vaizdo perrašiau, nepadėjo. Faktas, kad ne vaizdo plokštė kalta, o kažkas perkaista, gal ram'ai, nežinau. Jaučiu reik montuot dar vieną coolerį ir žiūrėt ar kas pasikeis. Reiks susitept...

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1659: 2010 Birželio 12, 13:29:03 »
Visas dulkes išsiurbtos, išvalytos šepetuku. Keičiau procą į geresnį nei turėjau, tai su tuo nauju procu ir prasidejo čia tokios lempos. Buvau dežė atidaręs iš abieju pusių ir prie lango atidaryto pastatęs, nieks nepasikeitė. Driverius vaizdo perrašiau, nepadėjo. Faktas, kad ne vaizdo plokštė kalta, o kažkas perkaista, gal ram'ai, nežinau. Jaučiu reik montuot dar vieną coolerį ir žiūrėt ar kas pasikeis. Reiks susitept...
gal maitblokis silpnas ? ausintuvas silpnas ? termopastos dejai kai isimetei nauja proca?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1660: 2010 Birželio 12, 14:02:24 »
Viska dėjau, tepliojau tas apačias su pasta. Dabar pravaliau iš aušintuvo dulkes, sutepiau ir rodo taip neapkrautas:

Pagrindinës plokðtës pavadinimas   ASRock P4V88 / P4VM8 / P4VM800

Temperatûra   
Pagrindinë plokðtë   30 °C  (86 °F)
CPU   46 °C  (115 °F)
GPU Diode   45 °C  (113 °F)
WDC WD1200JB-00GVA0   30 °C  (86 °F)

Auðintuvai   
CPU   2596 RPM

Atrodo ir tyliau dirba. Dabar reiks užkraut kompa ir pažiūrėt ar kas pasikeitė.

p.s aišku tokias mažos temperatūros nes pc buvo išjungtas pusei valandos ir tik įjungus jį šie duomenys pažiūrėti.

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 12, 14:04:21 sukūrė Leopoldas »

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1661: 2010 Birželio 12, 15:43:53 »
Viska dėjau, tepliojau tas apačias su pasta. Dabar pravaliau iš aušintuvo dulkes, sutepiau ir rodo taip neapkrautas:

Pagrindinës plokðtës pavadinimas   ASRock P4V88 / P4VM8 / P4VM800

Temperatûra   
Pagrindinë plokðtë   30 °C  (86 °F)
CPU   46 °C  (115 °F)
GPU Diode   45 °C  (113 °F)
WDC WD1200JB-00GVA0   30 °C  (86 °F)

Auðintuvai   
CPU   2596 RPM

Atrodo ir tyliau dirba. Dabar reiks užkraut kompa ir pažiūrėt ar kas pasikeitė.

p.s aišku tokias mažos temperatūros nes pc buvo išjungtas pusei valandos ir tik įjungus jį šie duomenys pažiūrėti.

tau cia mazos temperaturos ? pas mane laikosi ~41laipsnio daugiausia, ir ausintuvo apsukos 2k rpm o case ausintuvas 1,2k rpm. tad mano akimis apsukos perdideles. o jos priklauso nuo temeperaturu jei nieko biose neprigrybauta :)
ir koks procesorius ? 4 branduoliu ? nes ir kaitimai skirtingi pagal pati proca

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1662: 2010 Birželio 12, 15:50:21 »
Èia mažiausios temperatūros užfiksuotos, nes būna žymiai didesnės. Senas pc, ner ka norėt CPU tipas   Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200). Bios'a žiūrėjau, bet man ten nesuprantama.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1663: 2010 Birželio 12, 15:55:08 »
koks skirtumas kiek tu apsuku idle rezime, cia jau nuo kulerio priklauso. Reikia duot procesoriui max apkrova ir ziuret kiek temperatura soka. Jei pasiekia virs tarkim 65 laipsniu, manau reiketu susirupint.

Cia nuoroda su max temperaturom, kurias veza procesoriai http://www.technibble.com/what-is-my-computers-maximum-cpu-temperature/

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1664: 2010 Birželio 12, 16:16:22 »
koks skirtumas kiek tu apsuku idle rezime, cia jau nuo kulerio priklauso. Reikia duot procesoriui max apkrova ir ziuret kiek temperatura soka. Jei pasiekia virs tarkim 65 laipsniu, manau reiketu susirupint.

Cia nuoroda su max temperaturom, kurias veza procesoriai http://www.technibble.com/what-is-my-computers-maximum-cpu-temperature/
CPU su max apkrova neviršija 60 laipsniu, bet vaizduškė būna apie 75laipsnius, cooleris ūžia kai dulkių siurblys ir paskui prasideda tie įkyrus cypimai kurie lagina vaizdą ir jei dar apkrovęs būni kokia 1-2h tai cypia ištisai kol kompas persikrauna... Jaučiu, kad vedinimo jam trūksta.

Neprisijungęs Sposas

• Įrašai: 792
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1665: 2010 Birželio 12, 21:46:08 »
pratestuok ramus ir vaizduske. Parsisiusk heron boot cd ten yra testavimo programu. Kiek ramu pas tave ir kiek lizdu uzimta? ir kokie Windowsai?

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1666: 2010 Birželio 13, 09:41:42 »
pratestuok ramus ir vaizduske. Parsisiusk heron boot cd ten yra testavimo programu. Kiek ramu pas tave ir kiek lizdu uzimta? ir kokie Windowsai?
heron ? ne hiren's ?

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1667: 2010 Birželio 13, 09:50:20 »
Suklydau, Hiren's boot cd.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1668: 2010 Birželio 13, 11:05:08 »

Operacinë sistema   Microsoft Windows XP Professional
OS atnaujinim¸ paketas (Service Pack)   Service Pack 3

Pagrindinë plokðtë   
CPU tipas   Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)
Pagrindinës plokðtës pavadinimas   ASRock P4V88  (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)
Operatyvioji atmintis   2048 MB  (PC3200 DDR SDRAM)
DIMM1: Kingston K   1 GB PC3200 DDR SDRAM  (3.0-3-3-8 @ 200 MHz)  (2.5-3-3-7 @ 166 MHz)
DIMM2: Kingston K   1 GB PC3200 DDR SDRAM  (3.0-3-3-8 @ 200 MHz)  (2.5-3-3-7 @ 166 MHz)
dar du lizdai laisvi ramam.   

Tuoj, ieškosim programos, žiurėsim ka ten rodys.

Neprisijungęs push_it

• Įrašai: 408
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1669: 2010 Birželio 13, 12:12:11 »
kas gali butu, programa uttorent, visada viska siunte buvo gerai, dabar nieko nesiuncia, dega raudonai, perasiau gal 10 kart, nesiuncia nieko.. :/

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1670: 2010 Birželio 13, 14:06:08 »
Pratestavau ir jokiu error'u nerado...

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1671: 2010 Birželio 13, 15:05:41 »
o kai vaizda testavai nebuvo cypimu ir temperatura nepakilo?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1672: 2010 Birželio 13, 17:48:34 »
o kai vaizda testavai nebuvo cypimu ir temperatura nepakilo?
ant OpenGl buvo viskas svaru, jokiu erroru, tik nustačiau ant direct x iškart pradėjo eit milijardais erroru... bet nieks necypė, temperatūros neatkreipiau dėmesio. Beje ten siūlo testo metu sumažint rezoliucija iki 640x, reik mažint ar ne, nes aš leidau jam sumažint.

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1673: 2010 Birželio 13, 18:25:50 »
nelabai atsimenu, seniai dares. o kokia vaizdo plokste? gal nemazink rezoliucijos, labiau kais tada, gal vel isgirsi cypimus.

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1674: 2010 Birželio 13, 20:21:36 »
nelabai atsimenu, seniai dares. o kokia vaizdo plokste? gal nemazink rezoliucijos, labiau kais tada, gal vel isgirsi cypimus.
sena kaip ir kompas, Vaizdo plokðtë   NVIDIA GeForce 6200  (256 MB)