Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 513559 kartus)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #1575: 2010 Gegužės 21, 10:19:24 »
http://www.laptopsdirect.co.uk/Sony_Vaio_VGN-FE31H_Laptop_VGN-FE31H/version.asp
tai jeigu labai patenkintas Xp tai ir toliau juos naudok.
visi buvo patenkinti ir su windows 98, kol neispopuliarejo xp, o dabar yra dar geresniu naujienu. i toki kompa rasyciausia be problemu windows 7 professional. aisku jei kartais ka nors dar ir pazaisti megsti issijungi aero tema ir veikia sparciau nei kad xp
aciu uz pagalga,kita savaite desim windovs 7 professional.dekui uz kantrybe.
ner uz ka, bet si windows tikrai geresni nei kad xp, gal kol priprasi bet poto pats nebenoresi jokiu xp

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1576: 2010 Gegužės 21, 11:06:38 »
Namie viename laptope sukasi win7, o kitame vista, tai su abiemis problemų nekyla, tik su win 7 tas pats kompas sparčiau nepalyginamai dirba.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1577: 2010 Gegužės 21, 11:09:48 »
as irgi turiu win7, kolkas labai patenkintas, aisku reikia perprasti prie valdymo skirtumu, bet nesusiduriau dar su jokiu nesuderinamumu ar kazkuo? tam tikruose momentuose 2gb ramu mano galva per mazai :V

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1578: 2010 Gegužės 21, 11:13:59 »
Namie viename laptope sukasi win7, o kitame vista, tai su abiemis problemų nekyla, tik su win 7 tas pats kompas sparčiau nepalyginamai dirba.
butent, Vista buvo nesusipratimas kazkoks. Win7 nepalyginamai sparciau ir stabiliau veikia. Kam kompo parametrai isnesa juos isirasyt, tai tikrai rekomenduoju, XP atgyvena jau.

Kam baiginejasi NOD licenzija, galit pasinaudot TNOD User & Password Finder programele. Ja paleidus automatiskai suranda ir sumeta licenzijas. Tik dabar nepamenu kuri versija paskutine, pasigooglinkit.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 21, 11:16:09 sukūrė orzo »

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1579: 2010 Gegužės 21, 11:22:38 »
as irgi turiu win7, kolkas labai patenkintas, aisku reikia perprasti prie valdymo skirtumu, bet nesusiduriau dar su jokiu nesuderinamumu ar kazkuo? tam tikruose momentuose 2gb ramu mano galva per mazai :V
kodel permazai ? 1gb 32bit versijai ir 2gb x64. as asmeniskai net rasyciausi x64, saugesnis ir spartesnis. ir daugumos fraze netinkama jei nera tikslo rasytis jei nera 4 gigu ramu. ir be to jei greicia sukasi. + dauguma virusu neveikia x64 ir jie negali redaguoti sisteminiu failu  :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1580: 2010 Gegužės 21, 11:25:39 »
nieko nesuprantu kas tas x32 ir x64 tik esu girdejes, kad x64 neveikia programos kaikurios

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1581: 2010 Gegužės 21, 11:28:11 »
butent, Vista buvo nesusipratimas kazkoks. Win7 nepalyginamai sparciau ir stabiliau veikia. Kam kompo parametrai isnesa juos isirasyt, tai tikrai rekomenduoju, XP atgyvena jau.

Kam baiginejasi NOD licenzija, galit pasinaudot TNOD User & Password Finder programele. Ja paleidus automatiskai suranda ir sumeta licenzijas. Tik dabar nepamenu kuri versija paskutine, pasigooglinkit.

Èia tas navarotas ant vistos neveiktų, tik ant win7?

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1582: 2010 Gegužės 21, 11:29:13 »

tu apie NOD licenzijas kalbi? Ant visu Win turi veikt ta programele

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1583: 2010 Gegužės 21, 11:29:18 »
nieko nesuprantu kas tas x32 ir x64 tik esu girdejes, kad x64 neveikia programos kaikurios
seniau gal ir neveikdavo dabar dauguma veikia ir net specialiai pereinama ant x64bit versijos. ir isleidziama vis daugiau veikianciu tik ant x64, del saugumo ir del paciu programu spartumo. pvz kas naudojo office 2010 x64 tai sparta sake nebloga  :D
x86 ir x64 yra naujesnis formatas ar kaip ivardinti pabandyk pasigooglinti  :)

realiai vista ir w7 palaiko tas pacias programas tik isvaizda ir sparta skiriasi. netgi draiveriai windows7 tinka nuo vistos jei nera isleisti specialiai windows7, tad si programa turetu pilnai veikti ir vista

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1584: 2010 Gegužės 21, 16:02:22 »
Dar kartą: jum reikia antivirus ar firewall? Mane siutina tie programų paketai su firewall, jei windowsinis :D yra tai dar vienas... nu nežinau, jis daug kam yra kėlęs problemų :) AVG Free + win firewallas jau kelinti metai be bėdų...

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1585: 2010 Gegužės 21, 17:47:06 »
Dar kartą: jum reikia antivirus ar firewall? Mane siutina tie programų paketai su firewall, jei windowsinis :D yra tai dar vienas... nu nežinau, jis daug kam yra kėlęs problemų :) AVG Free + win firewallas jau kelinti metai be bėdų...
cia priklauso ir nuo to kas naudotojas to kompo, ir be antiviruso gali gyvent

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1586: 2010 Gegužės 21, 18:09:55 »
Matėt naują http://maps.google.com atnaujinimą?  :V Man kažkodėl nerodo vaizdo, susirašiau viską, bet juodas ekranas.  :-{ Kaip jums?

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1587: 2010 Gegužės 24, 20:19:45 »
toks reikalas. as ir dar vienas kaimynas pasijunge intika nuo trecio kaimyno per wireles. kai as pasijungiu intika, man raso kazka tipo nepilnas pasijungimas arba man intikas yra ribotas  :V kas per kuinia? gal man kaimynas kazkaip intika apribojo? nes veikia tragiskai. ten kur stovi modemas - kompo isvis nera

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1588: 2010 Gegužės 24, 20:36:44 »
toks reikalas. as ir dar vienas kaimynas pasijunge intika nuo trecio kaimyno per wireles. kai as pasijungiu intika, man raso kazka tipo nepilnas pasijungimas arba man intikas yra ribotas  :V kas per kuinia? gal man kaimynas kazkaip intika apribojo? nes veikia tragiskai. ten kur stovi modemas - kompo isvis nera
kompo ir nereik, reikia tik routerio pass ir gali padaryt kad tau isviso neveiktu  :D tad tikriausiai tavo tie kaimynai yra apriboje truputi  :D pabandyk prisijungti i sita http://192.168.0.1/

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1589: 2010 Gegužės 24, 20:43:48 »
pasworda as turiu

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1590: 2010 Gegužės 24, 20:44:59 »
i duota adresa neprisijungia  (-) error

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1591: 2010 Gegužės 24, 20:50:52 »
o tai yra koks priesnuodis?

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1592: 2010 Gegužės 24, 20:59:51 »
o tai yra koks priesnuodis?
nustatymus redaguoti :) ir dalinti neta polygiai, nes gal tavo naparnikai siurbia visa laika o tau lieka tik keli kb speedo  :), o kodel savo neisvedat liniju ? ne karve bekainuoja siais laikais  :)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1593: 2010 Gegužės 24, 21:06:29 »
gal turi skype? persikeltumem ten su diskusija. gal padetum man biski

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1594: 2010 Gegužės 24, 21:12:24 »
gal turi skype? persikeltumem ten su diskusija. gal padetum man biski
ziurek pm

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1595: 2010 Gegužės 27, 11:22:32 »
Kažkada klausiau kuri naršyklė greičiausia ar geriausia... Nors jau turiu Godzilla, bet padedu link kitiem palyginimą visų naršyklių http://internet-browser-review.toptenreviews.com/

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1596: 2010 Gegužės 27, 11:30:45 »
aš už Chrome, nuo pat atsiradimo naudoju ir jokių priekaištų.

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1597: 2010 Gegužės 27, 11:33:45 »
kad narsykle itakotu java darba, nes pvz man tenka truputi daugiau javos ir jauciasi lagas... su mozilla

Neprisijungęs Sposas

• Įrašai: 792
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1598: 2010 Gegužės 27, 13:47:19 »
ten biški pasenus informacija, kiek ziūrėjau tai daug varnelių nesudėta ant kaikurių naršyklių

Neprisijungęs s4power

• Įrašai: 1370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1599: 2010 Birželio 01, 23:13:39 »
kas gali but,kad diskus tik per explore atidaro? kitaip meta pasirinkt programa su kokia ji atidaryt.win xp.