Citata iš: dvdukas 2010 Balandžio 20, 14:04:46 Parsipusk ta iranki kur minejau anksciau ir skanuok safe mode'e. manau, kad tikrai kazka "gero" rasi del kieto atjungimo, tai uztenka maitinima atjungti, duomenu kabelis gali liktNa dabar darau formatą, po formato kišiu į pc nodą4, skenuosiu antrą hdd prisijungęs, bandysiu tavo programą ir melsiuos O jei nieko nesigaus tai bbded, sedėsiu su virusais.
Parsipusk ta iranki kur minejau anksciau ir skanuok safe mode'e. manau, kad tikrai kazka "gero" rasi del kieto atjungimo, tai uztenka maitinima atjungti, duomenu kabelis gali likt
Citata iš: gataz 2010 Balandžio 20, 14:05:20 Citata iš: Žora 2010 Balandžio 20, 14:00:28 Citata iš: gataz 2010 Balandžio 20, 13:58:00 Kai pas mane ATA tai kazkaip nepamasciau O pas mane hibridas puse tokio puse tokio Su perehosu an laido? Ne. Yra ATA, ir 4 SATA, dar yra 4 DDR1 ir 2 DDR2 va toks perexodinis variantas pas mane
Citata iš: Žora 2010 Balandžio 20, 14:00:28 Citata iš: gataz 2010 Balandžio 20, 13:58:00 Kai pas mane ATA tai kazkaip nepamasciau O pas mane hibridas puse tokio puse tokio Su perehosu an laido?
Citata iš: gataz 2010 Balandžio 20, 13:58:00 Kai pas mane ATA tai kazkaip nepamasciau O pas mane hibridas puse tokio puse tokio
Kai pas mane ATA tai kazkaip nepamasciau
Citata iš: garvezys 2010 Balandžio 20, 14:06:49 Citata iš: dvdukas 2010 Balandžio 20, 14:04:46 Parsipusk ta iranki kur minejau anksciau ir skanuok safe mode'e. manau, kad tikrai kazka "gero" rasi del kieto atjungimo, tai uztenka maitinima atjungti, duomenu kabelis gali liktNa dabar darau formatą, po formato kišiu į pc nodą4, skenuosiu antrą hdd prisijungęs, bandysiu tavo programą ir melsiuos O jei nieko nesigaus tai bbded, sedėsiu su virusais. kisk kaspersky. Jau isbandytas an to viruso, padaro disinfect uzkrestiems failams.
Citata iš: gataz 2010 Balandžio 20, 14:09:33 Citata iš: garvezys 2010 Balandžio 20, 14:06:49 Citata iš: dvdukas 2010 Balandžio 20, 14:04:46 Parsipusk ta iranki kur minejau anksciau ir skanuok safe mode'e. manau, kad tikrai kazka "gero" rasi del kieto atjungimo, tai uztenka maitinima atjungti, duomenu kabelis gali liktNa dabar darau formatą, po formato kišiu į pc nodą4, skenuosiu antrą hdd prisijungęs, bandysiu tavo programą ir melsiuos O jei nieko nesigaus tai bbded, sedėsiu su virusais. kisk kaspersky. Jau isbandytas an to viruso, padaro disinfect uzkrestiems failams.Bet tai rask ir tą kaspersky veikiantį. :s
Bet kazko uzpuliaves db kasperskio puslapis
Pas tave ten serveris gal koks namie?
man siuntimo puslapis neveikia. Ar siunciasi tau? Jei kartais ne tai galeciau tau persiust per skype
imk kaspersky internet security
Ok O tai jau ir win supusti bus? Greit kazkaip
Atvažiuok pas mane su tuo kompu sutvarkysiu Ne nu šiaip sukali į 1 hdd langus jį suformatavus ir nelieti kitų. Virusai būdami harde patys neišlys. Kai iš ten ką pasileidi tada pizdauskas. Iš neto atsisiunti antivirus ir tuos hardus praskanuoji. Atsijunginėt, manyčiau, nebūtina
Ar veikia antivirusas? Kasperski suputei? updatinai duom baze?
Citata iš: Domas 2010 Balandžio 20, 14:41:38 Atvažiuok pas mane su tuo kompu sutvarkysiu Ne nu šiaip sukali į 1 hdd langus jį suformatavus ir nelieti kitų. Virusai būdami harde patys neišlys. Kai iš ten ką pasileidi tada pizdauskas. Iš neto atsisiunti antivirus ir tuos hardus praskanuoji. Atsijunginėt, manyčiau, nebūtinaTaip ir dariau, supūčiau win, kito hdd neliečiau, bet kaip matai niekas nesigavo