Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 512501 kartus)

Neprisijungęs andriusv8

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #1350: 2010 Balandžio 15, 20:49:42 »
sveiki kas gali buti anksciau kai zaizdavau zaidimus viskas gerai,o dabar man pradejo strigineti minute gerai viskas o kita jau strigineja minute :-{

Neprisijungęs Sposas

• Įrašai: 792
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1351: 2010 Balandžio 15, 20:50:20 »
naudoju unlimited  :) su key problemos  :V
Ultimate gal? :) su Windows 7 Loader 1.7.1 versija, galima pasidaryt legalius, windus updeitint leidzia ir genuine'as neprisikabina  (y)

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1352: 2010 Balandžio 15, 20:56:59 »
jo ultimate  :) gal smulkiau kaip ten ji paleisti 8:8

Neprisijungęs Sposas

• Įrašai: 792
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1353: 2010 Balandžio 15, 21:14:10 »
Programą paleidžiame administratoriaus teisėmis RUN AS ADMINISTRATOR.
Pasirenkame ADVANCED MODE.

Instaliuojame BIOS MOD ir palaukiame kol tai bus atlikta.

Instaliuojame SOFTWARE MOD ir palaukiame kol juos instaliuos. Instaliavus bus paprašyta perkrauti kompiuterį.

Pakopinta is linkomanijos :)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1354: 2010 Balandžio 15, 21:49:23 »
isviso ultimate niekam nereikia, bent as jau kita karta kai prireiks rasysiuos professional ir tai bus per akis. vien del to kad sveria 16,7 GB (17.956.524.032 bytes) o kokiu funkciju man truktu ant professional tai net nenumanau  :)

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1355: 2010 Balandžio 18, 21:16:20 »
tarp kitko cia...
darbe teko daug spausdinti tai lyginome printeriu greiti :D
turejome du rasalinius ir wiena lazerini,
rasaliniai spausdina viena nespalvota lapa per: canon mp150 per 24 sek. gamintojas teigia 22 lap/min.
                                                              hp F4810 per 48 sek. gamintojas teigia 20 lap/min.
lazerinis samsung modelio nezinau per 6 sek :D

nezinau koki lapa reikia spausdinti kad per minute atspausdintu 22lapus :D
nebent du pixeliai ant a4 lapo :)

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1356: 2010 Balandžio 19, 16:39:50 »
Privėėėt.  (h)
Ištiko bėda, kuriai kolkas dar nežinau/neatradau sprendimo. Vienintelė mintis - šū.dinas virusas. Na, bet esmė tame, kad norintis siųstis antvirusinę (LM, torrent.lt) IŠSIJUNGIA naršyklė vos įvedus antiv. pavadinimą (nod, avast....) ir paspaudus knopkę ieškoti.  :V Na dzin, iš šito išsukau, atsisiunčiau, BET, neleidžia instaliuoti. Tik išmeta windows instalerio langą - dingsta. Išgaruoja instaliacija.  :-{ Bandyk nebandęs - tas pats.  (z) Any ideas?  ??
Beje, suišenkstraktinimu (antiviruso) irgi daug bėdų buvo, tik atsidaro WinRAR'as iškart dingsta.  (i)
ps. online antivirusų nesiūlykit, bandyta, išsijungia naršyklė.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 19, 16:44:07 sukūrė garvezys »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1357: 2010 Balandžio 19, 16:47:50 »
Jau gali perrasinet windowsus :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs kosmo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1358: 2010 Balandžio 19, 16:55:52 »
Jau gali perrasinet windowsus :)
ESMĖ, ne pirmas kartas. Ir beje, gatai, pasiūlyk, GERUS win, kad viskas veiktų t.y. task manageris (pastebėjau, kad tai daugumos bėda) ir safe mode.
PS. Win perrašymas ne išeitis, reikai visvien sužinot kas per fekalijų rinkinys čia yra :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1359: 2010 Balandžio 19, 17:09:10 »
Nezinau ka tau siulyt, as naudoju tik originalius windowsus ;) Man nuo tokio viruso padejo tik System Restore, ziurek, kad dar bus like senesni (h) Jei nebuvo instaliuota antiviruso iki irasant virusa tikrai geriau persirasyk, nes bent jau tas kur pas mane buvo gadina visus .exe failus, tai sudirbo daug ka.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs kosmo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1360: 2010 Balandžio 19, 17:12:35 »
Nezinau ka tau siulyt, as naudoju tik originalius windowsus ;) Man nuo tokio viruso padejo tik System Restore, ziurek, kad dar bus like senesni (h) Jei nebuvo instaliuota antiviruso iki irasant virusa tikrai geriau persirasyk, nes bent jau tas kur pas mane buvo gadina visus .exe failus, tai sudirbo daug ka.
Vat esmė, kad dabar aš naudoju orginalius xp iš orginalaus cd, bet task manageris ir safe mode neveikia, pas bratkį tas pats (ant tokio pačio pc kaip, kad tu turėjai/turi fujitsu siemens kažkoks)... :? Esu ir aš turėjęs tą virusą kuris exe failus gadina, bet... aš jį įveikiau panolifines prie pc turbūt 7h :D Brontokas atrodo vadinas Jis, iš interneto irgi jokių .exe failiukų siųstis negalėdavai. :)
ps. katik bandžiau atidaryti system restore - tiesiog neatsidaro. :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Balandžio 19, 17:14:08 sukūrė garvezys »

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1361: 2010 Balandžio 19, 17:30:35 »
yra kaspersky antivirus  boot'inis cd, bet pas mane jis neprisijunge prie neto ir nesiupdatino. praskanavau su jo esama duombaze bet jis sito neissprende, per sena duombaze buvo. gal yra isleista naujasne versija, nes pas mane tai 8.00. O man padejo sia problema isprest, kaip kazkas jau minejo system restore. Bet siaip paprastesnis variantas persiinstaliuot OS, nes tokios paieskos labai daug laiko uzima, ir galu gale rezultatas visvien nebuna idealus, kazkas ne taip veikia. Kaip pats sakei prasedi 7 valandas kad kazkoki virusa pasalint, o os atstatymas su visa programine iranga gal valanda uztrunka (cia jau nuo kompo priklauso), aišku jei pries tai buni pasidares savo svarios sistemos image.

Neprisijungęs kosmo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1362: 2010 Balandžio 19, 17:35:45 »
yra kaspersky antivirus  boot'inis cd, bet pas mane jis neprisijunge prie neto ir nesiupdatino. praskanavau su jo esama duombaze bet jis sito neissprende, per sena duombaze buvo. gal yra isleista naujasne versija, nes pas mane tai 8.00. O man padejo sia problema isprest, kaip kazkas jau minejo system restore. Bet siaip paprastesnis variantas persiinstaliuot OS, nes tokios paieskos labai daug laiko uzima, ir galu gale rezultatas visvien nebuna idealus, kazkas ne taip veikia. Kaip pats sakei prasedi 7 valandas kad kazkoki virusa pasalint, o os atstatymas su visa programine iranga gal valanda uztrunka (cia jau nuo kompo priklauso), aišku jei pries tai buni pasidares savo svarios sistemos image.
Tiesa, po tų 7h sedėjimo, kad ir dingo virusas, pasitvarkė, bet po savaitės užlinko win. :D

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1363: 2010 Balandžio 19, 17:39:10 »
sveiki vyrai, gal pas kanors voliojasi nereikalinga deze su gera motinine, nu zodziu kad igrudu savo hardus ir jungiu prie neto. bet kad nebutu caro ruriko laiku palikimas, kad nebutu taip kad kol psl uzkrauna gal spet pavalgyt ir nusisikt. Nupirkciau toki daikta (h)

Neprisijungęs Ūkvedys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1364: 2010 Balandžio 19, 17:40:25 »
tai va reik naudot recovery image, pasidarai image ir jokio vargo poto, per pusvalandy atstato sistema. Taigi kai naujai persiinstaliuosi kompa, susipusi updatus, susidesi visas programas, nustatymus savo, pasinaudok acronis true image, programa ir neturesi ateiti jokiu bedu.

Neprisijungęs kosmo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1365: 2010 Balandžio 19, 17:41:28 »
Rimvi, o tai gal dabar ir gerus xp pasiūlysi?  :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1366: 2010 Balandžio 19, 17:42:20 »
Virusai turbut ir blokuoja task manageri, pamegink ieit i user accouts tada bus aisku, ta irgi daznai blokuoja. Pas mane buvo SALITY.NAT virusas, nebepadejo nei boot antivirusai jau (-)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs kosmo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1367: 2010 Balandžio 19, 17:43:55 »
Virusai turbut ir blokuoja task manageri, pamegink ieit i user accouts tada bus aisku, ta irgi daznai blokuoja. Pas mane buvo SALITY.NAT virusas, nebepadejo nei boot antivirusai jau (-)
Neina per run'ą su kažkokia komanda sutvarkyt, tiesiog dabar ant dekstopo turiu task managerio fixą .exe failiuke ir kai reikia atsidarau, pa'fix'ina ir atsidaro task'as.

Neprisijungęs Ūkvedys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1368: 2010 Balandžio 19, 17:44:38 »
Rimvi, o tai gal dabar ir gerus xp pasiūlysi?  :D
nu kokie tie geri, pas mane veikia rodos normaliai, lauzti jie cracku turiu. o tau xp ar vista ar 7 reik?

Neprisijungęs kosmo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1369: 2010 Balandžio 19, 17:45:16 »
Rimvi, o tai gal dabar ir gerus xp pasiūlysi?  :D
nu kokie tie geri, pas mane veikia rodos normaliai, lauzti jie cracku turiu. o tau xp ar vista ar 7 reik?

XP.

Neprisijungęs Ūkvedys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1370: 2010 Balandžio 19, 17:46:35 »
praziurejau kad xp, galiu tik cracku pasiulyt, o parsisiust tai jau is kur tau patogiau

Neprisijungęs kosmo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1371: 2010 Balandžio 19, 17:47:25 »
praziurejau kad xp, galiu tik cracku pasiulyt, o parsisiust tai jau is kur tau patogiau

Na, man reikia tokių XP kurie veiktų be problemų. :) Legalizuoti moku ir pats. :)

Neprisijungęs Ūkvedys

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1372: 2010 Balandžio 19, 17:48:47 »
nu as turiu isirases is linkomanijos, jau senokai ir veikia be jokiu problemu

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1373: 2010 Balandžio 19, 19:30:27 »
garvežy, po tokių virusų kuris kankina safe mode ir pan os niekada nebebus tokia pati kokia buvo iki viruso :D Na gali ištrint virusus, neišjunginės langų ir pan, bet safe mode man rodos jau ištrinta. Tada gražiai išvalius virusus jei nori paprasto varianto galima repairint windowsus su XP setupo paleidimo per win dar kartą, ir tipo bandyt upgrade daryt. Gali suveikt, jei per daug kompo versijos win neatnaujinai per tą laiką. Tokie virusai gaudomi arba iš boot cd, yra toks dalykas kaip XP iš cd į RAM kraunantis; Tada gal jungiesi prie neto jei pagauna draiverius, ir kokią run from usb antivirus.

Papraščiausia būtų per safe mode w/networking, bet kadangi nebėra... Gal yra koks toolsas "repair safe mode", nemanau kad virusas jį nujungtų, bandyk ieškot.

Aš bandyčiau išsiaiškinti koks(kokie) procesas/ai yra virusiniai ir iškar juos išjungti su command promptu. Komanda: TASKKILL /F /IM procesas.exe
Garantuoju kad virusas neleis cmd pasileist, todėl tiesiogiai rašyk į run. win+r runą paleidžia. Jei ir to neduoda kurkis naują text failą, surašyk komandas, ir išsaugok kaip .bat arba .cmd failą.

Na va taip skylių viruse ir ieškai :)

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1374: 2010 Balandžio 19, 19:48:26 »
perstatai win (patariu win7 statyt, nes bent mane tikrai nustebino savo veikimo greiciu, galvojau XP zeba, nenorejau keist, nes lyginau su vista, ale win 7 perspjauna abu ;) vistos viekada nebuciau instaliaves...)
tada neprisijunges prie neto isirasai kokia gera antivirusine (kaspersky, nod, bitdefender) is cd ar usb ir iskart viska kuo giliau skanuoji (visus zipus, rarus ir t.t.) ir ziuri ka ras, po viso proceso jau gali ir ineta bandyt pasijungt, tik antivirusa pasilik kompe ir ziurek kad butu up to date :D
dabartinej situacijoj gali taisyt netaises, greitu metu vis vien win reiks perstatyt...