Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 511104 kartus)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #1050: 2010 Sausio 14, 08:13:14 »
Koki optimalu monitoriu patartumete 20"-22"? lyginu LG Samsung, tai LG zenkliai pigesni, o kaip kokybe? Gal dar kokius gamintojus patarsit?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1051: 2010 Sausio 14, 08:40:34 »
Kas galėjo nutikti PC? Žodžiu mirksi ekrano lempukas, kaip užmigęs monitorius. Pats kompas restartavus su knopke atrodo nesikrauna. Jei būtų windowsai nusmigę, gi rodytų bent, kaip biosas kraunasi? :V Nebus čia kokia vaizduškė mirusi?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1052: 2010 Sausio 14, 09:16:44 »
Kas galėjo nutikti PC? Žodžiu mirksi ekrano lempukas, kaip užmigęs monitorius. Pats kompas restartavus su knopke atrodo nesikrauna. Jei būtų windowsai nusmigę, gi rodytų bent, kaip biosas kraunasi? :V Nebus čia kokia vaizduškė mirusi?

idek ir vel idek vaizduske pradziai

Neprisijungęs dvdukas

• Įrašai: 269
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1053: 2010 Sausio 14, 10:57:51 »
Koki optimalu monitoriu patartumete 20"-22"? lyginu LG Samsung, tai LG zenkliai pigesni, o kaip kokybe? Gal dar kokius gamintojus patarsit?
O kam naudosi monitoriu? Ka su kompu daugiausia darai?

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1054: 2010 Sausio 14, 11:29:42 »
Reikia patarimo.
Noriu pasidaryti WiFi tinkla namie, jau nusiziurejau isigyti Linksys WRT54G2 routeri.
Interneto tiekejas - Skynet. Ar labai butu sudetinga dar niekad to nedariusiam prijungti ir susikonfiguruoti?

Nes visur matau "easy to install" ir panasius sakinius prie sio irenginio aprasymu.

Gal kas gali pakonsultuoti?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 14, 11:54:39 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs dvdukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1055: 2010 Sausio 14, 11:43:36 »
Reikia patarimo.
Noriu pasidaryti WiFi tinkla namie, jau nusiziurejau isigyti Linksys WRT54G2 routeri.
Interneto tiekejas - Skynet. Ar labai butu sudetinga dar niekad to nedariusiam prijungti ir susikonfiguruoti?

Nes visur matau "easy to install" ir panasius sakinius prie sio irenginio aprasymu.

Gal kas gali pakonsultuoti?
Viskas ten lengva, tik nepaskubek su nustatymais. svarbiausia nukopijuot MAC'a is buvusio kompo tinklo kortos ir teisingai pasirinkt kodavimo parametrus (passwordo encryption). Nepatarciau slepti SSID'o. O visa kita tikrai nesunku. Turiu dlinka ir linksysa. Tai dlinkas eiliniam vartotojui suprantamesnis, o linksysas reikalauja truputi daugiau ziniu, bet yra lankstesnis aparatas. Kol kas tiek. Sekmes kuriant tinkla.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1056: 2010 Sausio 14, 11:54:19 »
Viskas ten lengva, tik nepaskubek su nustatymais. svarbiausia nukopijuot MAC'a is buvusio kompo tinklo kortos ir teisingai pasirinkt kodavimo parametrus (passwordo encryption). Nepatarciau slepti SSID'o. O visa kita tikrai nesunku. Turiu dlinka ir linksysa. Tai dlinkas eiliniam vartotojui suprantamesnis, o linksysas reikalauja truputi daugiau ziniu, bet yra lankstesnis aparatas. Kol kas tiek. Sekmes kuriant tinkla.
O, dekui :)
MAC adresa per CMD ir IPCONFIG /ALL rasiu?

O beje, viena kompa (stalini) noresiu palikti prijungta prie jo laidu. Be to, kad reikes repliu, laido, dar bus kokiu ypatybiu?

Kodel siulai nesleplti SSIDo?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1057: 2010 Sausio 14, 11:54:45 »
O gal verciau rinktis WRT120N, su Wireless-N technologjia? ar isnaudosiu ar tai tik bereikalingas pinigu svaistymas?

jeigu ka sky Silver interneto planas. Stai jo parametrai:
http://miestas.penki.lt/city.aspx?Lang=LT&Element=ViewArticles&TopicID=106
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 14, 11:56:46 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1058: 2010 Sausio 14, 11:57:30 »
jau ko ko, bet Dlink gyvenime nepirk. Linksys dar puse velnio, cia nuo modelio priklauso. Tiksliau pries pirkdamas asmeniskai ziureciau ar imanoma tam modeliui kita firmware sukist, nes is gamykliniu mazai naudos.

Nereikalinga tau ta N technologija su tokiu intiko greiciu

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1059: 2010 Sausio 14, 12:01:36 »
Na, renkuosi, kad palaikytu MULTICAST (del WebTV). Bet konsultantas is Skynet nugasdino, jog pajungtame laidu kompe (staliniame) veiks, o per wifi pajungtame - gali buti nesklandumu.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1060: 2010 Sausio 14, 12:03:20 »
jau ko ko, bet Dlink gyvenime nepirk. Linksys dar puse velnio, cia nuo modelio priklauso. Tiksliau pries pirkdamas asmeniskai ziureciau ar imanoma tam modeliui kita firmware sukist, nes is gamykliniu mazai naudos.

o pagal ka galima nustatyti ar galima ar ne?

Neprisijungęs dvdukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1061: 2010 Sausio 14, 12:09:15 »
Kai slepi SSID, tai jo nemato ir kiti tinklai, tokiu budu gali bandyti jungtis prie to kanalo, kuriame tu transliuoji. Taip gali ji uzimti arba tiesiog siukslinti eteri. Slepti SSID saugumo sumetimais beprasmiska, nes kam reikes, tas ji pamatys per kelias akimirkas. I dauguma Linksys galima sukisti linuxini softa vietoj windowsiniu HTML softo. O kas del dlinku, tai jie dirba visai normaliai ir nera jokio reikalo aiskinti, kad jie niekam tike. Brandas nieko nereiskia kreivose rankose. Zinoma is Linksys galima ispausti daugiau, bet reikia ideti darbo ir tureti ziniu.

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1062: 2010 Sausio 14, 12:24:15 »
Dlink buvo geri kažkada.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1063: 2010 Sausio 14, 12:26:42 »
o taip, paziureciau ka tu sugebetum su Dlink nuveikt savo "tiesiom" rankom, kai ten 0 nustatymu, o vos tik uzkurus torrent jis sminga visiskai.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1064: 2010 Sausio 14, 12:28:39 »
Turbut kreipsiuosi i IPT. Nes paziurejau repliu kainas, o dar  pridejus laidus, antgalius, vazinejima, sedejima, ieskojima, laika... kazin ar pigiau gausis nei 70lt :V

Bet visvien aciu uz pagalba ;)

Neprisijungęs dvdukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1065: 2010 Sausio 14, 12:33:36 »
o taip, paziureciau ka tu sugebetum su Dlink nuveikt savo "tiesiom" rankom, kai ten 0 nustatymu, o vos tik uzkurus torrent jis sminga visiskai.
Ant senuko Dlink'o kaip tik ir kaba mano torrentinis PC. Sukasi visa para jau pora metu. Ir vargo nemato. kuo daugiau nustatymu tuo daugiau turi zinot apie juos.
Pvz. paduok rimta fotika zmoguciui, kuris nieko nenuraukia apie foto nustatymus, rimta veidroduka ir paziuresim ka jis per foto padarys. Tikrai su paprasta muiline jam geriau gautusi.
Tik nesupyk... ;)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1066: 2010 Sausio 14, 13:07:54 »

dalyvauju audi forume :-] :-] :-] video ziurau, tv ziuresiu is tv tunerio, kadangi teliko tam kambari nera, biski foto apdirbinejama, minimaliai geiminama. artimiausiu laiku atsinaujinsiu kompa ir siek tiek daugiau funkciju atlikinesiu. su salyga, kad monikas mano seniausia kompo grandis, nutariau atnaujinti nuo jo. aisku, ne 1 dienai daikta perku, o technologijos sparciai tobuleja, todel noriu, kad po keliu metu pasikeitus jungtims, monikas dar tarnautu.

Neprisijungęs dvdukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1067: 2010 Sausio 14, 14:32:02 »

dalyvauju audi forume :-] :-] :-] video ziurau, tv ziuresiu is tv tunerio, kadangi teliko tam kambari nera, biski foto apdirbinejama, minimaliai geiminama. artimiausiu laiku atsinaujinsiu kompa ir siek tiek daugiau funkciju atlikinesiu. su salyga, kad monikas mano seniausia kompo grandis, nutariau atnaujinti nuo jo. aisku, ne 1 dienai daikta perku, o technologijos sparciai tobuleja, todel noriu, kad po keliu metu pasikeitus jungtims, monikas dar tarnautu.
Ne pats pigiausias variantas, bet tikrai geras. Pakankamai greitas, tikrai ryskus, tikroviskas spalvu kontrastas. Tai butu HP LP2275W. Per toki jau galesi ir telika pasijungt, ir filmus gerai atkurs,ir ant geimu nelagins. Be to foto redagavimui uz tokius pinigus vienareiksmiskai geriausias.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1068: 2010 Sausio 14, 14:32:12 »

Orzo, i ta N ir G technologijos turi atitinkamai 100MB/s ir 54MB/s (max). Kurioje dalyje pasiekiamas toks greitis?

IPT - Routeris?
ar
Routeris - Kompas?

i PM numeciau ka man raso is skynet ;)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1069: 2010 Sausio 14, 14:52:04 »

Ne pats pigiausias variantas, bet tikrai geras. Pakankamai greitas, tikrai ryskus, tikroviskas spalvu kontrastas. Tai butu HP LP2275W. Per toki jau galesi ir telika pasijungt, ir filmus gerai atkurs,ir ant geimu nelagins. Be to foto redagavimui uz tokius pinigus vienareiksmiskai geriausias.

per daug man nereikalingu navarotu. atsiliepimai geri, taciau siek tiek paprastesnio uztektu man.

Neprisijungęs dvdukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1070: 2010 Sausio 14, 15:15:50 »
Tada imk is esmes grazu, kad prie kambario ir ant stalo gerai atrodytu. Ir nepatarciau daugiau 600 isleist. I tarpa nuo 600 iki 1200 litu techniskai nieko isskirtinio negauni. Galbut pataciau Samsunga pasiziuret. Tarp kitko anam HP irgi Samsungo viduriai sukisti.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1071: 2010 Sausio 14, 15:22:35 »
Tada imk is esmes grazu, kad prie kambario ir ant stalo gerai atrodytu. Ir nepatarciau daugiau 600 isleist. I tarpa nuo 600 iki 1200 litu techniskai nieko isskirtinio negauni. Galbut pataciau Samsunga pasiziuret. Tarp kitko anam HP irgi Samsungo viduriai sukisti.

o kuom blogai LG? as stebuklu ir nesiruosiu daryti su juo, jis bus naudojamas max 2-3 val per diena, tai ne darbinis o pramoginis kompas, svarbu, kad butu patikimas ir vaizdas kokybiskas, o tokiu bajeriu, kaip vaizdo vartymas ar jungtis prisijungimui prie kosminiu laivu man 100 metu nereikia (h) dabar mac naudoju jau devyni metai, dar tiek pat tarnautu, bet galvoju, kad per daug elektros ima ir biski mazokas jau 17" ir akis lcd maziau gadina.

Neprisijungęs dvdukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1072: 2010 Sausio 14, 15:45:48 »
Prastas LCD dar labiau akis gadina. LG bent jau mano akiai kiek astroki. Samsung'ai kiek teko isbandyt svelnesni ir vaizdas tikrai kokybiskesnis, bent jau sioje pinigu klaseje. Apie 1500Lt LG puikiai konkuruoja su Samsung, kai kur net aplenkia. Bet pigus modeliai jau per daug nupiginti vartotojo saskaita.
Cia tokia subjektyvi mano nuomone. Tikrai neturiu nieko pries LG.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1073: 2010 Sausio 14, 15:51:52 »
Naujas klausimas.
Kai paklause, tai pats sudvejojau, ar verta pirkti N marsrutizatoriu jeigu laptopo wifi plokste palaiko tik b/g (t.y. wireless-N - nenurodo)?  8:8

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1074: 2010 Sausio 14, 16:02:14 »
jei nesiruoši laptopo ir interneto tiekėjo keisti, tai neapsimoka, nebent žiūri į ateitį ir norėsi atsinaujinti.