Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 512930 kartus)

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #875: 2009 Lapkričio 09, 10:31:39 »
Ideja tokia:

Automagnetola prijama USB raktus su mp3. Playlistu viduje sudaryti negaliu, tai galvoju gal pavyktu su shortcut'ais (linkais *.lnk) kazka suburti. Ar galima linko properties'e nurodyti ne pvz "I:\HipHop & R&B\12-usher-his_mistakes.mp3" o kad bendrai ieskotu esamame draive?  Nes magnetola jeigu ir mokes atidarineti *.lnk failus, gali bandyti ieskoti "I:" draivo.
Lyg ir pamenu, jog kazkaip vietoj disko raides rasosi "root" ar keli slash'ai ( \ , / )
nelabai supratau. Pas man tai dachuja foldzeriu buvo pridaryta ir magas jokiu draivu neieskojo  :V gal as kazka netaip suprantu.

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #876: 2009 Lapkričio 09, 14:00:36 »
neee... :D
matai, esu daugmaz issideliojes USB folderiuose pagal muzikos tipa.
Bet pvz pasiemus mergaite noretusi kad grotu grazios ir tinkamos dainos, ir tam kad neeikvot vietos (nes shortcutas tesveria apie 1kb) talpinant vienoda faila keliose vietose (arba susilenkus maigyti [|<<] [>>|] :D ), galvoju sukurti folderi, ir jame patalpinti tik linkus/nuorodas (shortcut'us, kaip kad ant kompo desktopo visi turime) :).  taip galbut pavyktu savotiskus playlistus sudaryti :P

aisku, dar bandysiu su m3u failais ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Lapkričio 09, 14:16:07 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs kunigs

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #877: 2009 Lapkričio 09, 14:20:46 »
neee... :D
matai, esu daugmaz issideliojes USB folderiuose pagal muzikos tipa.
Bet pvz pasiemus mergaite noretusi kad grotu grazios ir tinkamos dainos, ir tam kad neeikvot vietos (nes shortcutas tesveria apie 1kb) talpinant vienoda faila keliose vietose (arba susilenkus maigyti [|<<] [>>|] :D ), galvoju sukurti folderi, ir jame patalpinti tik linkus/nuorodas (shortcut'us, kaip kad ant kompo desktopo visi turime) :).  taip galbut pavyktu savotiskus playlistus sudaryti :P

aisku, dar bandysiu su m3u failais ;)

nebutu paprasciau nustatyt mage reapeat ant to folderio :) ? kad grotu tik is to folderio, kur jau kaip sakei, esi susimetes :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #878: 2009 Lapkričio 09, 14:30:01 »
na shortcutai butu i ivairiuse folderiuose esancius gabalus, i chillout, i r&b, i light house, i minimal...

:) nu kad po lyriskos dainuskes neuzgrotu koks "my pennis" :D (gerai jei tinkamai suveiks... o jeigu ne...  :-])

bandysiu dar su m3u ka nors burti jeigu cia nieko nesigaus. Radau internete kazkokia programa, konvertuojancia is m3u i mp3.  man irgi keista atrodo, juk vienas yra playlisto failas o kitas jau muzikinis failas, bet jeigu neims magas *.lnk ar *.m3u bandysiu suserti tokia empetrioske... :P

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #879: 2009 Lapkričio 09, 16:01:50 »
nu tu cia sudetingai nori padaryt :D

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #880: 2009 Lapkričio 09, 16:09:49 »
na shortcutai butu i ivairiuse folderiuose esancius gabalus, i chillout, i r&b, i light house, i minimal...

:) nu kad po lyriskos dainuskes neuzgrotu koks "my pennis" :D (gerai jei tinkamai suveiks... o jeigu ne...  :-])

bandysiu dar su m3u ka nors burti jeigu cia nieko nesigaus. Radau internete kazkokia programa, konvertuojancia is m3u i mp3.  man irgi keista atrodo, juk vienas yra playlisto failas o kitas jau muzikinis failas, bet jeigu neims magas *.lnk ar *.m3u bandysiu suserti tokia empetrioske... :P

nu jo labai gera programa :D kazkada tokia buvau pasidares kai norejau pagal playlista failus nukopint i viena folderi. Siaip tai cia nesamone butu jei is m3u i mp3 darytu, paciame m3u yra tik nuorodos iki failo. (su notepad gali pasiziuret)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #881: 2009 Lapkričio 09, 21:40:16 »
tai taip ;) zinau. bet galbut kazka suburia :)
http://www.soft29.com/mp3_m3u_converter.html

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #882: 2009 Lapkričio 10, 07:17:24 »
tai taip ;) zinau. bet galbut kazka suburia :)
http://www.soft29.com/mp3_m3u_converter.html

Na cia audio converteris, jis tiesiog pagal m3u nurodytus failus konvertuos i mp3, palyliste gali but nurodytas ivairus audio formatai.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #883: 2009 Lapkričio 10, 19:34:50 »
naujas reikalas

ziuriuosi sau Dell Studio 1555.

Radau, dell'o oficialiame puslapyje jog galiu pirkti tiesiai is ju
http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/laptop-studio-1555/pd.aspx?refid=laptop-studio-1555&s=bsd&cs=04
atsiuntimas gautusi nemokamas, nes kaina jau virs 699$, o lyginant kiek man jis kainuotu Lietuvoje - bent 500lt pigiau uz pigiausiai siulanti LT pardaveja.

Taciau, kaip ju garantinis aptarnavimas? kas esate susidure? garantiniu aptarnavimu uzsiima ju oficialus atstovai Lietuvoje?

Neprisijungęs kunigs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #884: 2009 Lapkričio 10, 21:51:55 »
naujas reikalas

http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/laptop-studio-1555/pd.aspx?refid=laptop-studio-1555&s=bsd&cs=04
atsiuntimas gautusi nemokamas, nes kaina jau virs 699$, o lyginant kiek man jis kainuotu Lietuvoje - bent 500lt pigiau uz pigiausiai siulanti LT pardaveja.

Taciau, kaip ju garantinis aptarnavimas? kas esate susidure? garantiniu aptarnavimu uzsiima ju oficialus atstovai Lietuvoje?

niekas tau geriau neatsakys, kaip pats! nusiusk emaila jiem, uzklausk :) jie su mielu noru tau wiska atsakys ir patars :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #885: 2009 Lapkričio 11, 01:26:49 »
gal kam bus idomu savo neto greiti pamatuot :) 

http://speedtest.msk.yota.ru/

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #886: 2009 Lapkričio 11, 09:42:47 »
naujas reikalas

PVM ir muitą pasiskaičiavai? :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #887: 2009 Lapkričio 11, 13:38:07 »
su PVMu butu panasiai kaip ir Lietuvoje. Bet galbut jie patenkintu mano pageidavima siusti nurodant minimalia verte ("as a gift"). Aisku, tokiu atveju rizika yra, jeigu persiuntimo metu bus pazeista preke, zalos atstatymo/atlyginimo verte ims pagal Invoice'a...  ?!?

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #888: 2009 Lapkričio 11, 13:45:31 »
tikrai niekas ten nesiterlios ir nesius AS A GIFT, ar su mazesne nurodyta verte. Aplamai manrods jie pasius tave grazioj formoj i viena vieta ;) Jie turi savo kainu politika, ir lieps pirkt pas atstova Lietuvoje. Nes kiek pamenu perkant USA, turejau pazymet, jog neissivesiu kompo is salies, kitaip neparduoda.

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #889: 2009 Lapkričio 11, 22:17:35 »
Gal nuskambes kvailai, bet sove man tokia mintis netas per palydova. Viskas tas pats, kaip ir telikui tik kompa gali prisijungt, bet cia lauzti koduotus kanalus. I kompa statos imtuvas galima ziuret palydovinius kanalus, bet ir neta galima pagaut. Yra dvipusis ir vien pusis. Kalba eitu apie vienpusi, nors nezinau, kaip dabar is tikro ten yra.  Kas uzsima palydovine televizija papasakotu kame cia reikalas su tuo netu. Gal kas esat susidure su tuom reiklau. (z) Tuom uzsiima www.erksa.lt, bet cia laaaaaaaaaabai brangu. Reikia nahalevai. :-] nusiperku iranga ir viskas.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Lapkričio 11, 22:19:30 sukūrė Arturiuxv6 »

Neprisijungęs kunigs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #890: 2009 Lapkričio 12, 09:44:31 »
Prie to pacio, gal esate patys susikonstrave isorine WI-FI antena ? Senai galvoje knibzda ideja pasigamint galingesne bevielio tinklo antena, tokia kad trauktu bent 1km :)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #891: 2009 Lapkričio 12, 10:57:30 »
Prie to pacio, gal esate patys susikonstrave isorine WI-FI antena ? Senai galvoje knibzda ideja pasigamint galingesne bevielio tinklo antena, tokia kad trauktu bent 1km :)
pagooglink,buvau rades geru nuorodu su savadarbem wifi antenom,ten vos ne iki 30km ejo atstumas

Neprisijungęs kunigs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #892: 2009 Lapkričio 13, 16:19:59 »
pagooglink,buvau rades geru nuorodu su savadarbem wifi antenom,ten vos ne iki 30km ejo atstumas

bandziau as jau tokius dalykus ,kaip kist i skarbonke ispjauta :) su folija ir bliudu suzaist :) nieko :)

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #893: 2009 Lapkričio 14, 11:20:46 »
vooooot, šitas dalykas mane stipriai domina  :V

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #894: 2009 Lapkričio 14, 11:55:04 »
Buvau rades gera manuala del antenos. Paskui paieskosiu.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #895: 2009 Lapkričio 14, 16:26:48 »
kas turi isirase win7? 8:8 kaip draugajau su zaidimais? 8:8

Neprisijungęs kosmo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #896: 2009 Lapkričio 14, 17:16:34 »
Kuo puikiausiai.  ;)

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #897: 2009 Lapkričio 14, 17:18:58 »
ta prasme grid veiks?  8:8
o kokie senesni zaidimai? 8:8

Neprisijungęs kosmo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #898: 2009 Lapkričio 14, 17:47:07 »
ta prasme grid veiks?  8:8
o kokie senesni zaidimai? 8:8
Daug geimų rašiau, ir 2003 ir 2000m. viskas kuo puikiausiai. :)

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #899: 2009 Lapkričio 15, 18:40:46 »
su win 7 man kolkas viskas losia viskas veikia, tikrai geri win :)