Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kompiuterija  (Skaityta 513486 kartus)

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Re: Kompiuterija
« Atsakymas #750: 2009 Spalio 28, 11:36:41 »
CPU tik quattro imk ir jokiu ten Duo, pas mane sukas Quad 9550, rinkausi sausio menesi gailiuosi kad nepirkau i7 920 , nes kaina tapati buvo. Nepamirsk geros motinos HI-End klases (pvz. Asus Rampage extreme II, geiminimui skirta ir overclockinimui) ir Corsair DDR3 ramu 1600 arba 1800 MHZ dazniu. Jei rinkciaus dabar tai tik i7 proca, yra ir i5 ben cia papiginta versija.  :D

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #751: 2009 Spalio 28, 11:42:18 »
tai DVD grotuvas kogero NTFS neskaito :-] Belieka spaust filma arba ieskot kuris maziau nei 4gb uzimtu, tada vel flashiuka formatuot i FAT sistema
Pasižiurejau manuale, tikrai neskaito NTFS, šud]as ne DVD  :/ reiks pirkti HDMI laida, kitos išeities nebera ff
Koks playeris? Tarp kitko dvd disko failai VOB nevirsija 1.5GB, tai turetu leist kelt kaip kazinka...
Playeris Philips DVP5980 jei neapsirikau iš atminties

Neprisijungęs dvdukas

• Įrašai: 269
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #752: 2009 Spalio 28, 11:51:58 »
O nuo kada programos valdo procesoriaus branduoliu naudojima. procesoriaus isnaudojima valdo OS, o programos labiau valdo ir naudojasi registro duomenimis, todel ryskus skirtumas, jei naudosi analogiskos programos versija su 64bit palaikymu.
Branduoliai is esmes dirba sinchroniskai. Branduoliu skaiciu didina tam, kad galetu vienu metu apdorot kelis procesus - thread'us. Zaidziant zaidimus geriau butu zinoma maziau, bet greitesniu branduoliu, nes dauguma zaidimu nera programuoti thread'ais ir naudoja vos pora procesu. Kita vertus, jei krauni zaidimus is visokiu virtualu, dar instaliuoji gabaliuka i kieta, + dar zaidi online, tai naudosi kazkoki susisiekimo procesa, tai tada verta pagalvot ir apie daugiau nei du branduolkius.
Aisku dar pasirinkima apsprest gali padet ir kaina...

Neprisijungęs kunigs

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #753: 2009 Spalio 28, 11:53:13 »
CPU tik quattro imk ir jokiu ten Duo, pas mane sukas Quad 9550, rinkausi sausio menesi gailiuosi kad nepirkau i7 920 , nes kaina tapati buvo. Nepamirsk geros motinos HI-End klases (pvz. Asus Rampage extreme II, geiminimui skirta ir overclockinimui) ir Corsair DDR3 ramu 1600 arba 1800 MHZ dazniu. Jei rinkciaus dabar tai tik i7 proca, yra ir i5 ben cia papiginta versija.  :D

bent nesiojamiems su i7 procu, palaiko iki 1333 Mhz magistrale.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #754: 2009 Spalio 28, 12:34:14 »
Gal kas galit trumpai aprasyt privalumus trukumus intel core duo Vs intel core duo quad? Negaliu apsisprest del cpu i nauja pc, kompas labiau bus zaidimams.
tai ir pirk zaidimams skirta konsole, o ne PC. Sutaupysi ir nervu ir pinigu

Neprisijungęs dvdukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #755: 2009 Spalio 28, 12:38:51 »
Gal kas galit trumpai aprasyt privalumus trukumus intel core duo Vs intel core duo quad? Negaliu apsisprest del cpu i nauja pc, kompas labiau bus zaidimams.
Gryna tiesa!!! Ir dar media centra turesi gera ;)

Neprisijungęs dvdukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #756: 2009 Spalio 28, 12:56:46 »
Playeris Philips DVP5980 jei neapsirikau iš atminties
Sis playeris DVD skaito tik is disku. Is USB skaito tik *.mp3, *.wma, *.avi ir paveiksliukus. Jei nori skaityt DVD image failus arba DVD Video-TS folderius reiktu pagalvot apie kita playeri. Pvz. TVIX HD M-6500A

Neprisijungęs inferno

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #757: 2009 Spalio 28, 13:41:55 »
Turiu, bandziau prispratint zaist tik su ja ir nebeupgradint pc, nieko nesigavo :) Megstu RTS ir online'a, o tam tik pc.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #758: 2009 Spalio 28, 14:18:25 »
Gal kas turit SPSS programą? Kaip su vista ji bendrauja?
Turiu. Pas mane xp, bet pas daugumą kitų kursiokų vistos ir be bėdų. Tik autorizuojant kartais pastringa neleidžia prisijungti kad cdkey aktyvuotų, kiek pamenu tik vistai taip būna, tenka išjungt firewall aktyvacijos metu, toliau naudojant viskas gerai, niekas lyg ir nesiskundė (o skundžiasi dažniausiai man pirmam jei kokios bėdos)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #759: 2009 Spalio 28, 14:24:02 »
Turiu. Pas mane xp, bet pas daugumą kitų kursiokų vistos ir be bėdų. Tik autorizuojant kartais pastringa neleidžia prisijungti kad cdkey aktyvuotų, kiek pamenu tik vistai taip būna, tenka išjungt firewall aktyvacijos metu, toliau naudojant viskas gerai, niekas lyg ir nesiskundė (o skundžiasi dažniausiai man pirmam jei kokios bėdos)

Man kažkodėl daeina iki kodų įvedimo ir labanakt tada, niekas nebevyksta :( Reiks tad bandyti firewallą išsijungti.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #760: 2009 Spalio 28, 14:30:26 »

Man kažkodėl daeina iki kodų įvedimo ir labanakt tada, niekas nebevyksta :( Reiks tad bandyti firewallą išsijungti.
Nu jei įvedus kodą stringa (ne instaliuojant, o aktyvuojant), tipo užlagina tą lentelę tada tikrai firewallas

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #761: 2009 Spalio 28, 14:40:25 »
Dėkui už info, vakare bandysim ;)

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #762: 2009 Spalio 29, 10:08:54 »
nezinau cia durnas klausimas, bet kas geriau ar 32 bit win ar 64 bit? Vieni sako jei jau galingas kompas tai tik 64 bit, ar tiesa? Tai vat nezinau, pas mane toks gal galingesnis tai noriu bandyt 64bit win 7, ar apsimoka? Patarkit?  :V

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #763: 2009 Spalio 29, 10:12:48 »
nezinau cia kvailokas klausimas, bet kas geriau ar 32 bit win ar 64 bit? Vieni sako jei jau galingas kompas tai tik 64 bit, ar tiesa? Tai vat nezinau, pas mane toks gal galingesnis tai noriu bandyt 64bit win 7, ar apsimoka? Patarkit?  :V
o tavo kompe 64 bitu procesorius ar bent yra?

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #764: 2009 Spalio 29, 10:36:36 »
nezinau cia kvailokas klausimas, bet kas geriau ar 32 bit win ar 64 bit? Vieni sako jei jau galingas kompas tai tik 64 bit, ar tiesa? Tai vat nezinau, pas mane toks gal galingesnis tai noriu bandyt 64bit win 7, ar apsimoka? Patarkit?  :V
o tavo kompe 64 bitu procesorius ar bent yra?
na manau kad yra intel i7 920, bet nelabai zinau  :V

Neprisijungęs kunigs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #765: 2009 Spalio 29, 10:43:50 »
vycka, imesk cia ar i PM kompo specifikacijas :)

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #766: 2009 Spalio 29, 10:48:46 »
vycka, imesk cia ar i PM kompo specifikacijas :)
ta prasme specifikacijas? Dalis isvardint daug maz?

Neprisijungęs kunigs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #767: 2009 Spalio 29, 11:01:23 »
nea, ta prasme viska tiksliai :) gal turi nuoroda to kompo, ar modeli parasyk, jei ne pats rinkai ji :)

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #768: 2009 Spalio 29, 11:10:29 »
nea, ta prasme viska tiksliai :) gal turi nuoroda to kompo, ar modeli parasyk, jei ne pats rinkai ji :)
pats rinkau, nu vienu zodziu ten stacionarus PC, tai isvardinsiu detales visas tada spreskit ar man reikia tu 64 bitu :)
Procas: Intel I7 920
Matka: Intel DX58SO
Video: Radeon 4870x2
Ram: 4gb
nu ir t.t.
gal pades :)

Neprisijungęs dvdukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #769: 2009 Spalio 29, 11:25:34 »
64bit eitu, tik klausimas ar tau ju reikia. Jei naudosi programas, kurios palaiko 64bit registra, tada taip, o jei ne tai nieko nepsi ir skirtumo nepajusi.

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #770: 2009 Spalio 29, 11:45:57 »
64bit eitu, tik klausimas ar tau ju reikia. Jei naudosi programas, kurios palaiko 64bit registra, tada taip, o jei ne tai nieko nepsi ir skirtumo nepajusi.
nu va man tokio atsakymo ir reikejo, dekuj dvdukai  ;)

Neprisijungęs vyciokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #771: 2009 Spalio 29, 12:23:33 »
Na ir dar vienas klausimas :D
Ka rinktis Windows 7 ar Ultimate, ar Profesional, ar Home Premium?

Neprisijungęs orzo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #772: 2009 Spalio 29, 12:36:18 »

Neprisijungęs kunigs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #773: 2009 Spalio 29, 13:41:23 »
nesuprantu ko tu pergyveni del tu 32 ar 64bit :) skirtumo nepajausi ? kam naudoji kompa ? darbui ar pramogai ? :)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #774: 2009 Spalio 29, 13:45:10 »
Kas gali but, kad window'sai uzima 35 GB? ir kaip sutvarkyt ta reikala be jokiu formatavimu ir perrasymu?